زنگ زدم میگه سرویس وایرلس gaming نداره
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
زنگ زدم میگه سرویس وایرلس gaming نداره
دوستان این ISP رو برای پینگ و بازی آنلاین توصیه میکنید ؟ پینگش به سرورهای اروپا حدود چقده ؟ دیسی داره این شرکت ؟ چون یه نیم ثانیه دیسی کافیه تا سرور کیک کنه... انتخاب بهتری از شاتل دارم ؟
من الان همراه اول با چ سرعتی دارم ولی نت تایپ ۳ هست روش پینگ ثابت نداره و فیبر هست دکل پینگ ۱۰۰ میلی اونم بعضا به کشور روش ولی نوسان دارهنقل قول:
شاید بگم الان بدون پروفایل گیم نت دارم از شاتل پایداری ندیدم خطم ۱۴ روز اپ بود عکساش هست 1 دونه تایم اوت نداشتم شاید بگم ۹۹ درصد کانکت بود اینترنت
دیگه ببین مگه اینکه از سمت خودت قطع بشه ولی تو بازی حرف نداره شاتل
پینگ از اروپا المان رو شاتل ۱۰۰ میلی بدون پروفایل با پروفایل کمتره تو تهران
پینگ تا هلند ۱۰۸ میلی ثانیه پینگ اروپا بسته به کشور حدود ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلیه
نت تایپ هم میتونی ۱ بگیری اگه کنسول داری
درکل پایداری و سرعت خوبی داره دیگه نباید انتظار چیز خاصی رو داشت ولی adsl خیلی من راضیم
دوست گرامینقل قول:
وایرلس خودش اصن تاخیر کمتر نسبت به adsl داره
رو وایرلس مگه پینگتون از داخل تک رقمی نیست؟
بله برا کنسول میخواستمنقل قول:
عیب شاتل : سرویس دهی گرون -کانفیگ و رانژه کردن اذیت کننده
من جواب اون دوستمون رودادم که گفتند رو خطتون پروفایل game رو فعال کنید تا سرعت بره بالانقل قول:
نگاه کنید پینگ من خوبه
ولی مشکل من سرعته
اینا قانونا باید در 95 درصد زمان سرعت مثلا 8 مگابیت من رو تضمین کنند
یعنی اگر من یک ساعت کامل دانلود کنم باید حدود 3.6 گیگ دانلود کنم ( درست تر بخوام بگم 3.42 تا 3.6 گیگ )
ولی الان در بهترین شرایط من ساعتی می تونم 3.1 گیگ دانلود کنم اکثر مواقع 3 گیگه و بعضی مواقع تا 2.8 گیگ هم می یاد پایین
نمی دونم این مسئله رو چطور و از کجا باید پیگیری کنم ... به پشتیبانی هم که زنگ می زنم می گن که ما سرعت وایرلس رو مثل adsl نمیتونیم رو dslam دستکاری کنیم .سرعت وایرلس به صورت یک پروفایل از تهران ست میشه و ما نمی تونیم عوضش کنیم ( من با پشتیبانی شیراز تماس گرفتم )
بله دارهنقل قول:
ماهیانه 10 تومن هزینشه
شرط تضمین سرعت در مصوبه 266 مربوط به خدمات دسترسی پرسرعت ثابت از طریق فناوريهاي باسیم یعنی DSL و فیبر نوری میشه و برای فناوری وایرلس قابل استناد نیست.نقل قول:
متوجه نمی شمنقل قول:
الان لینکی که من با دکل شاتل دارم به راحتی ۲۰ مگ رو می کشه
حالا چرا نباید شرکت سرعت ۸ مگ من رو بتونه تضمین کنه ؟ در ضمن در روز قرارداد همین مصوبه ۲۶۶ رو گذاشتن جلوی من و من امضا کردم
یعنی قرار داد من براساس مصوبه ۲۶۶ هست