[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وزیت سرعتش چطوره؟نقل قول:
چند شبی هست سرعتش کمتر شده ولی معمولا طرف صبح بهتر میشه از ساعت 5 تا 8 سرعت بین 400 تا 800 هستشنقل قول:
ایرانسل اینجا عالیه !! ( مراغه - یکی از شهر هایی که تازه به لیست اضافه شده !!
با آنتن -99 عجب پینگی دارم :n02:
=====
خداوکیلی وبگردیش حرف نداره !! محشره !! عین موشک کار میکنه
ببین اخه چند ماهه پیش تو تاپیک رایتل دیدم که یکی از کاربرا مشکل انتن داشته و پس از تماس با رایتل ادرسش رو گرفتن و مشکل انتنش حل شده بود با تغییر جهت.نقل قول:
حالا امروز ایرانسل باهام تماس گرفته بود جهت همین مشکل پوشش. در مورد تغییر جهت گفت به واحد فنی اعلام میکنه تابررسی کنن.:n36:
فکر نمیکنم....دوتائیش رو دیدم ولی تک rru جایی ندیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به چیزی که در موردش اطلاعات نداری حرف بی ربط نزن لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کجا میدونی خودت دکتری بقیه اطلاعات ندارن ؟!نقل قول:
من کارشناس ارشد هوش مصنوعی هستم
در زمینه شبکه هم اطلاعاتم خوبه
کتاب شبکه های کامپیوتری آقای تننباوم رو مطالعه کنید البته نیاز نیست 735 صفحه رو مطالعه کنید
بحث آنتن های BTS و نحوه پوشش دهی
به ایرانسل بگید شاید به خاطر شما چرخوند البته اگه اون یکی طرف اعتراض نکنه که چرا چرخوندی اونور دوباره بچرخون اینور
انشالله که انجام بشه
چه چیزا
مگه ارتباط point to point ه که انتنو بچرخونی سیگنالت درست بشه!! خخخ اینجوری یکی دیگه معترض میشه براش بچرخونن خخ
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من همچین حرفی نزدم دوست عزیزنقل قول:
فقط گفتم اگه سوالم بنا به هر دلیل برای شما تعجب اور و.. هست نگی از اون حرفا بود....
بالاخره من رو رایتل دیدم که اجرایی شده و گفتم شاید رو ایرانسل هم انجام بدن.
اینم بگم من تنها نیستم تو این منطقه که چنین مشکلی داره....حداقل 5-6 نفر از دوستان دیگرم تو همین منطقه یه همچین مشکلی دارن.
دوستان برای خرید بسته حتما باید خطم رو شارژ کنم؟
مثلا یه بسته 25 هزاری بخوام بگیرم که باید 28 هزار شارژ کنم چون مالیات کم میکنه!!!
نمیشه بصورت مستقیم خریداری کرد؟
تو پرشین تولز بعضی کاربرا شارژ ایرانسل رو با تخفیف خط به خط میکنند و مالیات و... نداره.نقل قول:
مثلا شارژ 10 تومنی رو با تخفیف 10 درصدی 9تومن میخری و 10 تومن کامل بدون اینکه ازت مالیات کم بشه شارژ میشه.