فایده ای ندارهنقل قول:
من 512 داشتم روزانه تا 400 میرفت شبانه تا 250 300
الان روزانه تا200 شبانه تا 150 زنگ زدم
گفتش ترافیک مرکزتون رفته بالا
شما در حالت ایده ال مصرف میکردی
شرکت در قبال بیشتر از 512 که میشه 64 هیچ مسئولیتی نداره
والسلام
Printable View
فایده ای ندارهنقل قول:
من 512 داشتم روزانه تا 400 میرفت شبانه تا 250 300
الان روزانه تا200 شبانه تا 150 زنگ زدم
گفتش ترافیک مرکزتون رفته بالا
شما در حالت ایده ال مصرف میکردی
شرکت در قبال بیشتر از 512 که میشه 64 هیچ مسئولیتی نداره
والسلام
این شده حکایت من، از 20 نت میام صبانت از صبانت هم باید برم شاتل یا آسیاتک!
حالا موندم کدومش بهتره شبانش.
من که از نمایشگا مشهد صبا نت گرفتم 1مگ سه ماهه 3 گیگ 9000 تومان + 5گیگ حجم 15000 تومان + 10000 تومان هزینه راه اندازی جمعا 34000 تومان
خداییش راضیم روزانش 200 تا 230 هست شبانه هم تا 230 میره شبی 2 یا 3 گیگ میشه دان کرد
الان توی 10 روز حدود 10 گیگ مصرف کرم که 600 مگش روزانه بوده
شاتل و شرکت های دیگه رو هم بررسی کردم ولی قیمتاشون رقابتی نیست
سلام
برا من از طرف صبانت اس اومده به دلیل قطعی فیبر نوسط مخابرات اصفهان، فعلا نمی تونیم سرویس بدیم!
جالب اینه الان آنلاینم... ولی صبح فقط با فندق شکن می تونستم تو سایتا برم... مودمو یه مدت خاموش کردم درست شد...
منم نامحدود 128 دارم سرعت نوسان زیاد داره از 450 شروع میشه میاد رو 270 ثابت میشه،بعد از مصرف منصفانه میشه 12 تا 16 :n29:نقل قول:
من حدس میزنم سیاست محدودیت حجم دانلود شبانه این شرکت پیش گرفته
مال من خوب بود. تا 5 گیگ تو 3 شب دان کردم یهو شد 25 کیلو بایت
با این وضعیتی که تو این چند هفته گفتین، مطمئن شدم سیاست مصرف منصفانه رو پیش گرفته. من دیشب دانلود نکردم، ولی امشب دانلود می کنم و فردا خبر می دم چی شد...
راستی اونایی که می گن سرعت شبانشون کم شده، چند روز دانلود نکنن بعد ببینن چی می شه...
من الان یه هفته است سرعتم خوبه 10 گیگ شبانه دان کردم سرویس 1 مگ سرعت شبانه 150 تا 230
من چند شب دان نمیکنم بعد دوباره امتحان میکنم و نتیجه رو میگم.
ولی احتمال 99 درصد همون سیاست مصرف منصفانه رو پیش گرفتن.
حالا این شبانه به کنار، من خیلی قطع و وصل دارم. هی دان استریم میره رو 8 خطم قطع میشه و بعد از اینکه وصل شده میاد رو 4. این بازی همینطور ادامه داره
خدا مردیم از این isp بابا روزاش 100 تا بالا نمیره شبا دیگه هیچی در ارزو یه فیلم موندیم با شکن خوب دیگه هیچی از بچه های اصفهان کسی اینطوری هست برام جالبه خطم رو هم رو 4mb بستن 1 شو دارم شیطونه میگه...........................