داداش من همین حرفو بهشون زدم قبول نکردننقل قول:
Printable View
داداش من همین حرفو بهشون زدم قبول نکردننقل قول:
فکر کنید بعد از عمری استفاده از دیال آپ و این اواخر GPRS ، یهو روی بیاری به ADSL و با سرعت خیره کننده 194 مواجه بشی و کلی خوشحال و شنگول اما در کمتر از 3هفته سرعت برسه به 30 :2: خیلی بده واقعا" :2: سرعت در حد GPRS :2:نقل قول:
من فکر می کنم بخشی از این کم و زیاد شدن سرعت ها دست خود پارس آنلاینه . چون همین که محل ما سرعت اومده پایین همون موقع هم بعضی از دوستان اومدن گفتن که سرعتشون خوب شده و رفته بالا .
خدا کنه خوب شه :13:
نه اصلا این حرفها نیست کی گفته حتما باید مودم رو از شرکت بگیری من خودم مودمم آلفکسه این همه هم خوب دانلود کردم مشکلی برام پیش اومده؟؟؟؟شما حتی میتونین مودم دسته دوم هم مصرف کنین این لیست هم الکیه میخوان جنسشون رو به مردم بندازن...:20:نقل قول:
پیشنهاد من برای مودم این مارک با این مشخصات:TP-Link TD-W8901G 4-Port 54MBPS Wireless ADSL2+ قیمت:42-44 تومن
سرویس اینترنت هم اگه پول داری pol-256 و اگه نه میخوای صرفه جوی کنی pol 128 هم خوبه.
من حاضرم شبانه دوبرابر كم كنن ولي ping شبكه پايين نياد، من هم فقط بازي آنلاين ميكنم، ساعت 12:30 شب يا ميرم ميخوابم يا با پينگ 2000 تا 5000 دست به گريبانم.
ماله من بزور به 30 ميرسيد.نقل قول:
والا از من ميشنوي سمت پارس نيا.نقل قول:
سلامنقل قول:
سلام
ميخوام از پارس آنلاين ADSL بگيرم، آيا بايـد حتما از مودمهاي اين شركت استفاده كنم ؟؟ يا انتخاب هاي بهتري هم دارم!! (بودجه زير 100 تومن و وايرلس باشه)
اگه از مودمهای استاندارد خودشون استفاده کنید بعدأ بهونه ای برای افت سرعتشون ندارن
من هربار که اعتراض می کنم میگن : چون مودمت استاندارد نیست باید از خودمون مودم می خریدی :13:
این مورد چون چندین بار برام پیش اومده تقریبا مطمئن هستمنقل قول:
من ماههای قبل با برنامه قبل از 7 کامپیوتر رو خاموش میکردم اما یک ماه گذشته
چون خودم بیدار میشم دو سه بار پیش اومده که دانلود قبل از 7 قطع شده اما دیسی بعد از
7 بوده، حجم دانلودی من ساعت 6 تا 7 نزدیک 700 مگ بود بعد از چک کردن دیدم 360 مگ
از ترافیکم کم شده بعد از تست شب های بعد متوجه شدم اون حجم 360 مگ حجم دانلودی
12:30 تا 1 هست
البته یک احتمال دیگه هم هست که نصف حجم دانلودی 6 تا 7 رو حساب کرده باشه که البته احتمالش
کم هست
البته تمام اینها در صورتی هست که قبل از 7 دانلود قطع بشه اگه دانلود بعد از 7 هم ادامه داشته باشه
فکر کنم حجم 6 تا 7 رو هم از ترافیک کم میکنه!
سرعت امروز خیلی افت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.پسورد اینترنت وایرلس رو چطوری میشه فهمید؟ آیا نرم افزاری در این زمینه وجود داره؟
دمت گرم دیگه حلال و حرام مگه سرت نمیشه؟نقل قول: