[QUOTE=shaahinnn;7157146]خب تو همون صفحه که ازت کد میخواد ایمیلت رو وارد کن بعد دکمه سمت راستی رو بزن،کد به ایمیلت ارسال میشه بعد همون کد رو تو کادر پایین جایی که ایمیلت رو وارد کردی بزن و دکمه اکتیو رو بزن رجیستر میشهنقل قول:
Printable View
[QUOTE=shaahinnn;7157146]خب تو همون صفحه که ازت کد میخواد ایمیلت رو وارد کن بعد دکمه سمت راستی رو بزن،کد به ایمیلت ارسال میشه بعد همون کد رو تو کادر پایین جایی که ایمیلت رو وارد کردی بزن و دکمه اکتیو رو بزن رجیستر میشهنقل قول:
دوستان من امشب دانلودهام تمام ارور میده.کس دیگه ای هم همچین مشکلی داشته؟قم هستم
[QUOTE=shaahinnn;7157146]اگه دانلود کردی که دیگه لازم نیست دانلودش کنی.اگرهم دان نکردی از این لینک دانش کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما کجای ماهشهر هستید همشهری ؟ :20:نقل قول:
من توی ناحیه امتحان کردم سرعت کمی بهتر بود!
ما طالقانی میشینیم
ماهشهر، طالقانی، کوچه کارگر 1 شرقی ، پلاک هم بگم؟نقل قول:
در این لحظه
RSSI=-80
CINR1=13
CINR3=18
مودم BM632W از اینایی که همه دارن
SIGNAL= 35%
سرعت دانلود 4 کیلوبایت در ثانیه
تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه
مبین نت تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران
مرگ بر آمریکا
هر چی بود گفتم والا دیگه چیزی نیست
نقل قول:
مرگ بر اسرائیل رو یادت رفت:31::5::31:
با سلام
جناب مبین نت شاید شما بتونی به ما کمک کنی. به خدا ثواب داره.
برای من حدود 1 ماهی میشه که سرویس ایمیل های Yahoo و Gmail باز نمیشه. زنگ زدم پشتیبانی گفتم، اول فرمودند که مودم ریست کنید، این کار را انجام دادم ولی مشکلی حل نشد. دوباره تماس گرفتم گفتند که کلاً مخابرات این سرویس ها رو بسته ...!!! :18:
آقا به خدا من همکارم مبین نت داره ولی برای ایشون هردوش باز میشه بدون مشکل. تازه من تو شرکت هم که ADSL شاتل داریم بدون هیچ مشکلی این سرویس ها باز میشن.
ترخدا کمک کنید که من چگونه این مشکل حل کنم. تمام کارهام لنگ شده به خدا.
با تشکر
بله باید مودمتونو ریست کنید ، درهنگام ریست چراغهای آنتن مودم یکی در میان روشن میشود و باید تنظیمات بصورت دستی اعمال شود ...نقل قول:
من ناحیه هستم . هرجا هم که بگی مودم رو بردم حتی یه بار ابادان هم رفتم سرعتنقل قول:
همینه که هست.
خب سیگنال دریافتیتون خیلی ضعیفه ، البته سرعت دانلودتون بازم نباید 4 باشه ... اگه امکانش هست تو شهرتون مناطق دیگه و بخصوص در آپارتمانها و طبقات 2به بالا تست بگیرین ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتوجه به نقشه پوشش در نواحی داخلی تستش کنید ...