خیلی ممنون حالا برای تمرین چه کتابی رو پیشنهاد میکنن دوستان؟نقل قول:
خیلی ممنون حالا برای تمرین چه کتابی رو پیشنهاد میکنن دوستان؟نقل قول:
گاج یک کتاب داد (91) طوسی رنگه ، کتابش فوق العاده است!:sq_2: فقط حیف خیلی گرونهنقل قول:
منظورتون این کتابه؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر آره من یک کتاب کامل نمیخوام یک کتاب فقط واسه سال سوم میخوام (نهایی)
چرا نمی خواید کامل بخونید؟نقل قول:
اینطوری که بهتره:)
حالا اگر برای امتحان نهایی می خواید بخونید خیلی پیشنهاد نمی کنم که از الان تست بزنید ولــــــــی هر چی می خونید جامع بخونید.
گلواژه....نقل قول:
اگر آره من یک کتاب کامل نمیخوام یک کتاب فقط واسه سال سوم میخوام (نهایی)
نه آخه این کتاب انگار کتاب جامعه هر دو ساله اما من فقط سال سوم نیازمهنقل قول:
راستش برا فیزیک و هندسه و جبر گلواژه دارم به نظرم کتابای کاملی نمیان یه کتاب خیلی کاملتر میخوامنقل قول:
البته برا آموزش دوستان خیلی سبز رو معرفی کردن فعلا مشکلم کتابه تمرینه (با جواب)
نظرتون چیه؟؟؟نقل قول:
دو تا سوال از دوستداران درس فیزیک:)
من الان فیزیک پیش 1 رو تقریبا تموم کردم (نشرالگو) در آزمون ها هم خوب زدم و الان می خوام برم سراغ 2 فصل اول فیزیک 3 (مدار . خازن مقاومت و...)
به نظرتون همین نشر الگو خوبه؟
اما سوال بعدی
بر فرض که من تا عید اینا رو تموم کنم
تستا کنکور هم که خیــــلی چیزی نیست وقتی هم نمی بره یعنی اگر من تستا کنکور رو بزنم بازم وقت اضافه میاد بنظرتون اینا بدرد کنکور می خوره؟ یا نه؟
سلامنقل قول:
فیزیک 3 الگو کتاب خوبیه . ولی به نظرم اگه هنوز نخریدیش یه نگاه به فیزیک 3 خیلی سبز نوشته احمد مصلایی بنداز . به نظر خیلی ها بهترین کتاب فیریک 3 هست . تا نظرت چی باشه
در مورد اون دو کتاب باید بگم سبک تست های کنکور با المپیاد خیلی فرق داره . و به نظر من وقت تلف کردنه ( نظر من !! ) . اگه تست سخت یا خیلی سخت میخوای واسه شیمی میتونی به تست های سری Z کتاب های شیمی خیلی سبز ( یا بعضی از تست های شیمی مبتکران ) و برای فیزیک به قسمت یک گام فراتر فیزیک های خیلی سبز ( البته فعلا فقط برای فیزیک 1.3.4 ) مراجعه کنی .
در مورد فیزیک یه نکته ای هست اینه که باید سبک تست های کنکور رو بشناسی . تو چند سال اخیر ( بعد از سال 84 ) فیزیک کنکور سبک خاصی به خودش گرفته که به نظرم باید تک تک تست های اون بار ها زده بشه !