زیست شناسی پیام نور خوبه؟
سلام به همه ی فرهیختگان من در یک اداره ی دولتی شاغل هستم و علاقه ی زیادی به خوندن رشته های مرتبط با پزشکی و در کل،زیست شناسی دارم.به دلیل بحران اشتغال و اوضاع بد اقتصادی،انصراف دادن از کارم و رفتن به دانشگاه برای خوندن رشته ی مورد علاقه(البته در صورت قبولی!) کار عاقلانه ای نیست،برای همین تصمیم گرفتم در دانشگاه پیام نور،در رشته ی زیست شناسی ادامه تحصیل بدم ولی متاسفانه وقتی نگاهی به چارت دروس رشته انداختم دیدم که ای دل غافل! کلی واحد عملی و دروس آزمایشگاهی داره. حالا سوالم از دوستان این هست: با توجه به اینکه بنده شاغلم(تا ساعت 2 سر کار هستم) و شرکت در کلاس های عملی دانشگاه پیام نور اجباریه،به نظر شما برای من،زیست شناسی پیام نور خوبه؟ اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده. با تشکر
ثبت نام حج عمره دانشجویی سال ۹۲ آغاز شد
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دانشجویان متقاضی در دو گروه مردان و زنان متاهل برای شرکت در این سفر میتوانند با مراجعه به سایت اینترنتی ستاد حج و زیارت دانشجویی به نشانی labbayk.com برای ثبتنام اقدام کنند.
ثبتنام دانشجویان برای سفر به حج عمره تا روز چهارشنبه ۱۵ آبان ادامه دارد و تاکنون ۱۷ هزار ظرفیت برای عمره دانشجویی سال ۹۲ در نظر گرفته شده که از این تعداد حدود ۲ هزار سهمیه به اساتید تعلق میگیرد.
ثبت نام عمره دانشجویی از امروز، ۵ آبان به مدت ۱۰ روز آغاز شده و تا ۱۵ آبان ادامه خواهد داشت.
قرعهکشی برای انتخاب نهایی عمرهگذاران دانشجویی سال ۹۲ در روزهای ۱۹ و ۲۰ آبان انجام میشود و دانشجویان ثبتنامکننده میتوانند برای مشاهده نتایج نهایی قرعهکشی به سایت ستاد حج و زیارت دانشجویی مراجعه کنند.
زمان پیشنهادی اعزامی ستاد، اوایل اسفند عنوان شد و به احتمال قوی ابتدای اسفند اعزام ها آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
مبلغ ثبت نام توسط سازمان حج مشخص می شود و ستاد عمره در این قضیه دخالتی ندارد ولی بعد از مشخص شدن مبلغ، ستاد عمره دانشجویی سعی خواهد کرد با فراهم کردن تسهیلات تخفیف هایی را ایجاد کند.
آغاز ثبت نام هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی / ویژه برنامه های این دوره
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی، همراه با سفر زیارتی – آموزشی به مشهد مقدس به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می شود و در این دوره جشنوارهها و مسابقات فرهنگی مختلفی نیز برای زوج های دانشجو برگزار خواهد شد.
مدت ثبت نام از اول آبان ماه به مدت ۲۰ روز خواهد بود و این دوره ازدواج دانشجویی شامل زوج هایی است که تاریخ عقد آنها از ۱ مهر ۱۳۹۱ تا ۳۰ مهر ۱۳۹۲ است.
تاریخ ثبت نام از ۱ آبان ماه ۹۲ لغایت ۲۰ آبان ماه ۹۲ خواهد بود.
علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند از امروز چهارشنبه اول آبان ماه به پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به نشانی nahad.ir مراجعه کنند.
ویژه برنامه های این دوره:
۱- سفرهای زیارتی مشهد مقدس (همسفر تا بهشت)
۲- برگزاری کارگاه های آموزشی در دانشگاه های سراسر کشور
۳- اجرای برنامه های متعدد و متنوع فرهنگی و مسابقات کتابخوانی