پلگرینی: رویای من به حقیقت پیوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش RmadridFC: مربی جدید رئال مادرید میگوید چقدر از پیوستن به این تیم خوشحال است.
مانوئل پلگرینی فاش کرده که همواره رویای حضور در رئال مادرید را داشته و حالا به این رویا دست یافته. این مربی شیلیایی از سوی فلورنتینو پرس رییس جدید رئال مادرید برگزیده شده. او پیش از این هدایت ویارئال را به عهده داشت و این تیم کوچک والنسیایی را تبدیل به تیمی مدعی ساخت
. اکنون پلگرینی قصد دارد یکی از بزرگ ترین تیمهای دنیا را متحول کند. او که چند ساعت پس از انتخاب پرس به عنوان مربی رئال برگزیده شد میگوید: «دشوار میتوانم احساسات و غرور خود را از این که مهمترین باشگاه دنیا من را خواسته شرح دهم. 23 سال پیش وقتی مربیگری را شروع کردم گفتم روزی به رئال مادرید خواهم رفت. حالا در زمانی مناسب به این باشگاه آمدم و میدانم بهترین فرد برای هدایت این تیم هستم. رئال طوری بازی خواهد کرد که شایسته هواداران باشد.»
دونگا: کاکا دررئال خواهد درخشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش RmadridFC: مربی برزیل اعتقاد دارد کاکا در صورت حضور در رئال مادرید میتواند به درخشش خود ادامه دهد.
کارلوس دونگا مربی تیم ملی برزیل نسبت به تمام شایعاتی که درباره کاکا شنیده میشود بیتفاوت است. او با این حال میگوید کاکا در هر باشگاهی موفق خواهد بود.
رسانههای ایتالیا و اسپانیا متقاعد شدهاند که ستاره میلان در آستانه پیوستن به رئال مادرید است. سهشنبهشب هم آدریانو گالیانی مدیر میلان از سوی فلورنتینو پرس رییس رئال برای صرف شام به مادرید دعوت شد.
البته کاکا هیچ حرفی نمیزند ولی دونگا گفته است: «کاکا کیفیتی والا دارد و میتواند بی هیچ مشکلی به بازی در هر کشوری عادت کند. او نشان داده چه کارهایی میتواند انجام دهد و اگر در ایتالیا موفق بوده در هر جایی میتواند موفق باشد.»
میلان: آمائوری جانشین کاکا میشود
میلان قصد دارد پول دریافتی از فروش کاکا را برای خرید یک برزیلی دیگر اختصاص دهد.
سایت گل- در صورتی که کاکا از میلان برود، لئوناردو مربی جدید میلان آمائوری مهاجم یوونتوس را خواهد خرید. میلان قصد دارد آمائوری را به خدمت بگیرد. آنها در تابستان هم خواهان او بودند ولی مهاجم برزیلی به یوونتوس پیوست.
البته یووه قصد فروش او را ندارد چرا که دیوید ترزگه، دیگر مهاجم این تیم احتمالا به زودی از جمعشان جدا خواهد شد. همچنین پیشنهاد 30 میلیون پوندی برای خرید آمائوری چیزی نیست که سران یوونتوس بتوانند آن را به راحتی رد کنند و در صورتی که آمائوری را بفورشند ترزگه را نگاه خواهند داشت.
یوونتوس قرارداد وینچنتزو یاکویینتا را تمدید کرده و در آستانه خرید گوران پاندف از لاتزیو هم هست. اگر پاندف بیاید طرفداران میتوانند با جدایی آمائوری کنار بیایند. آمائوری در نیمفصل اول عالی بود و در نیمفصل دوم به دلیل مصدومیت درخشش چندانی نداشت. او در 32 بازی سری A، 12 گل زد.