نه بابا،نگران نباش.فقط رو کنسول من ایراد ایجاد کرد،بقیه دارن استفاده می کنن ازش.خیالت راحت باشهنقل قول:
نه بابا،نگران نباش.فقط رو کنسول من ایراد ایجاد کرد،بقیه دارن استفاده می کنن ازش.خیالت راحت باشهنقل قول:
دوستان 360 من 2009 جاسپر هستش.یعنی قطع به یقین lite-on _ه دیگه؟!
پس هنوز 1.61 مخصوصش نیومده؟!
دوستان م نامروز رفتم بازي جديد بخرم فروشنده گفت wave 3 ميخواهي يا wave 4 :18: از هر بازي جديد اين دو نوع داشت يعني چي؟ البته من گفتم wave 3 من دو روز پيش به لايو وصل شدم يك اپديتي كرد حالا نميدونو اون چي بود گيج شدم راهنماييم كنيد:18:
wave 4 از نظر ایمنی در برابر بن شدن،مطمئن تره،چون قفلیه که رو بازی از اول بوده.اما فروشنده ها تو ایران برای اینکه بازی رو بتونن بیشتر بفروشن و راحت اجرا بشه،با یک سری دستکاری،قفل بازیو از wave 4 به wave 3 تبدیل می کنن که این کار باعث می شه امنیت بازی تو محیط لایو کاهش پیدا کنه.نقل قول:
الان هم كه iXtreme 1.61 اومده اصلا بازيي كه تغيير دادن ويوش رو نگيرين ! همون ويو 4 بگيرين خيلي بهتره ! اگه به لايو وصل نميشين كه هوچي !
ببخشید من برای اینکه iXtreme 1.61 داشته باشم باید چی کار کنم ؟نقل قول:
بعدشم من wave 4 احتیاج ندارم چون زیاد لایو بازی نمی کنم آیا به مشکل میخورم؟
نه ! شما اصلا اگه درایو بنکیو یا سامسونگ دارین میتونید iXteme 1.61 نصب کنید و از شر acivate.iso خلاص شید !نقل قول:
بعدشم من wave 4 احتیاج ندارم چون زیاد لایو بازی نمی کنم آیا به مشکل میخورم؟
البته بازم میگم در صورتی که لایو باز نیستید ! وگرنه صبر کنید تا iXtreme1.7 بیاد!
ممنون دوست مننقل قول:
1-من از کجا بدونم درایو من چیه تاریخ دستگاه من 1/9/2009
2- این Xtreme1.7 کی میاد؟
3-iXteme 1.61 رو چجوری نصب کنم
4-(و از شر acivate.iso خلاص شید !) این دیگه چیه
ممنون از حوصلتون :11:
1 - مطمنا lite -on هستنقل قول:
2 - معلوم نیست
3 - اموزشش هست
4 - دیسک boot کننده برای اجرای بازی های wave 4
درود بر همه
به نظر شما اگه يارانه ها رو بردارند تاثيري رو قيمت بازي هاي 360 به وجود مياد...؟؟؟:13: