لینکه همون صفحه رو بده داداش من که تو اون لینک هرچی گشتم اصن وزیر حرفی نمیزنه خخخخخ نم پس نمیده لامصب :n10: khoodet داداش همیجوری ادامه بده اگه توام بیخیال شی دیگه سرمونو بیخ بیخ میبرن :n28:نقل قول:
Printable View
لینکه همون صفحه رو بده داداش من که تو اون لینک هرچی گشتم اصن وزیر حرفی نمیزنه خخخخخ نم پس نمیده لامصب :n10: khoodet داداش همیجوری ادامه بده اگه توام بیخیال شی دیگه سرمونو بیخ بیخ میبرن :n28:نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه ما که از خدامونه اجرا نشه.نقل قول:
نقل قول:دفاع کدومه برادر من؟ دارم میگم بیخودی شلوغش کردین . در مورد وضعیت الان پارس هم این عکس رو قاب بگیر بزن توی اتاقت اگه نمیگی تبلیغه:n02:نقل قول:
مگه مجبورتون کردن پارس آنلاین بمونید؟ خب عوض کنید اعصابتون آروم بشه! سر مبین نت وضعمون مثل الآن پارس آنلاین و صبانت بود که خدا رو شکر عوضش کردیم و راحت شدیم. به تبلیغات دیگران هم گوش ندید ول کنید! هر شرکتی غیر از پارس و صبا و آسیاتک و مبین و ایرانسل و شاتل باشه بهتر از ایناست! حداقل جنگ اعصاب دیگه ندارید!!!نقل قول:
بعضیا یه جوری اینجا از وزیر صحبت میکنن آدم بعضی وقتا شک میکنه نکنه واقعا خود وزیر نشسته پشت سیستم داره جواب ملت رو میده:n02:
واقعا فکر می کنید وزیر اینقدر به شما اهمیت میده
واحد تبلیغات پارس انلاین فوروم من بودم واحد تبلیغات فن اوا هم معلوم شد:n01:نقل قول:
همه رو گفتی جز فن آوا؟ چرا تعارف میکنی این همه زحمت میکشی اسم همه شرکتها رو میاری که معلوم نشه تبلیغ فن آوا رو کردی؟ از همون اول بگو همه شرکتها رو ول کنن بیان فن آوا:n08:
نمیدونستم سندی از نزدیک اینقدر بانمکه :n07:
نه داداش به خودت شک نده :n02: پیج به درخواست وزیر ساخته شده.... از وزیر باید تمجید کنیم که نت خودمون درست شه دیگه :n10: اینجا هیشکی به کسی اهمیت نمیده از وقتی به دنیا اومدی رو پا خودتی :n09:نقل قول:
نویزم رو 6 هست:n02: خیلی بده نه؟
دوستان تلفن خونه ـی ما بعلت نامشخصی قطع شده و بوق نداره ولی نت وصله مشکل از چی میتونه باشه:n02:چون اگه کلا قطع میشد باید نت هم قطع میشد کلا دیگه
نه اینترنت قطع نمیشهنقل قول:
نویز خط چی روز 6 هست زیاد هست نه؟الان هر 20 دقیقه یکبار پرش لینک دارم از همین نویز باید باشه
داداشم قبل از ایشون چندین و چند وزیر دیگه بودن همشون هم ادعای مرم سالاری داشتن و انواع واقسام وعده ها رو دادن ولی کو عملنقل قول:
این خانه از پای بست ویران است مشکل از جای دیگس بی خود خودتون رو الاف این داستانا نکنید
تو سایت مخابرات مشهد که بری اطلاعیه قطعی زده الان خونه ما دو تا خط هست یکیش قطع هست یکیش وصل شما کدوم مرکز مخابرات هستی من صابری وحید هستم دارن کابل اضافه میکنن تا 3 مهر درست میشه احتمالانقل قول:
نویز تا 6 وصل هست به محظ این که بره زیر 6 قطع میشه
من خطم یکماه پیش با صبانت روزانه با ریت 512 نویز روی 6.5 بود و شبها با ریت 1762 نویز 6.5 بود
الان پارس آنلاین با دستکاری سیمکشی خونه روزانه با ریت 2048 نویز روی 9.1 تا 12.4 هست
ما حداقل هر چی میگیم راستشو میگیم. مثل شما با حرفای قشنگ بقیه رو فریب نمیدیم و به دردسر نمیندازیم :n01: تو مطمئن باش بهتر از فن آوا پیدا بشه به همه توصیه میکنم برم اون شرکت (بعید میدونم فعلا بهتر از این پیدا بشه)
فن آوا مثل پارس سرعتای نجومی اسمی نمیفروشه که بعدش کاربراشو بذاره توی فشار و محدودیت روزانه و شبانه و نمودار سرعت دانلود دندانه ای و سینوسی و کسینوسی و تانژانتی و سکانتی!!! فن آوا میگه روز تا هر چقدر که بتونم و خطت جواب بده سرعت میدم. شب هم اگر بتونم مثل روز وگرنه اجازه نمیدم سرعت دانلودت از دو برابر قرارداد کمتر بشه.
این هم نتیجه دانلود شبانه سرویس 512 حجمی فن آوا که با میانگین سرعت 120 دانلود داشتم:
شاید دانلود خیلی توپ و رویایی نداشته باشم، ولی حداقل اعصابم راحته و حرص اینو نمیخورم که آی سرعتم کم شد، اینترنت قطع شد، محدودم کردن، حجممو خورد، پولمو برد و...نقل قول:
دیر جنبیدی استخدامش کردن.... :n15:نقل قول:
من مسئول کارگزینی نیستم خودش اگه میجنبید پارس آنلاین بیمهش هم میکردنقل قول:
اههه خدایا این بچه مدرسه ای ها برن سره درسو ایناشون سرورا یه زره درست شه خسته شدم دیگه از این پینگ پارس...سرعت دانلود 16 میخوان بدن بدن تخم*** سگ*** :n21: چرا پینگو بهم میریزین نیمیتونین ظرفیتشو ندارین میرینی*** به نتای دیگه نکنین خوب :n27: نشد یه ماه زیاده 1 هفته پینگ ثابت داشته باشیم...
پیشنهاد میکنم به کسایی که تازه میخوان بیان واسه گیم نیان دانلودم همیچین حرفی نداره...
Edit : دانلودو نمیدونم چون نامحدودم...ولی واسه گیم اصن نیاین داقونه
امشب سرعتم یکم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خیام شمالی هستم اینم لینکنقل قول:
من خیلی وقته دانلود نمیکنم و امشبم گفتم ببینم چطوریه . سرویسم ۴ مگ هست
در عوضش چند وقتیه با این نوسان پینگشون بیچارم کردن و بدون چی پی ان واقعا پینگ خوبو باید فراموش کرد . امیدوارم سریع تر درست بشه
دوستان وضعیت پارس الان چطوره؟
دوستان به پارس پیشنهاد بدید سرویس های نامحدودشو اسمی و هم قیمت با فن آوا کنه
اینجوری خیلی مسخرست که سرویس 128 بعد از 15 گیگ میره رو سرعت 30
پ .ن
ای بابا این عقب مونده های فن آوا هم برداشتند نامحدودارو گرون کردند
در واقع فن آوا سرعت 60 نامحدود میشه ماهی 38 تومن
پارس سرعت 30 نامحدود بعلاوه 15 گیگ با سرعت بالا میشه ماهی 30 تومن
باز فن آوا بهتره
وضعیت نامحدود شاتل و اسیاتک در حدود قیمت 30 تومن چطوره؟
داداش ما اگه دستمون به صاحبش میرسید که دیگه مشکلی نداشتیم:n02::n10::n05::n10:نقل قول:
با این اوضاعی هم که شما بالا گفتی که مخابرات از همه به صرفه تره
بقول دوستان استفاده کننده های محل ما همشون بچه مدرسه ای هستن ازساعت 7 صبح تا 12 ظهر اینه عصر میاد رو 1 مگ (تا حالا تو تست بیشتر از 3 مگ نگرفته بودم:n01:)
تایید میشه
:n04:
دیشب 4.5 گیگ با سرویس دو مگ دانلود کردم
معمولا سه گیگ بود
منم دیشب بعد از چند شب زیر 2گیگ دانلود شبانه، تونستم حدود 3.2 گیگ دانلود کنم. سرعت بین 2:00 تا 5:00 حول و حوش 100 تا 130 و بعد از اون تا 7:00 روی 300 بوده. اما آخراش نمیدونم چی شده بود که همه دانلودهام ارور داده بود. در کل اگه ارور نمیداد احتمالاً منم به مرز 4 گیگ میرسیدم.نقل قول:
تو رو خدا نگاه کن. تا همین چند هفته پیش شبی 7 - 8 گیگ معمولی و راحت میشد دانلود کرد. جوری بود که من خیلی شبا لینک کم میآوردم. الآن دیگه یه طوری شده که با رسیدن به مرز 3 - 4 گیگ بسی مشعوف میشم.:n19::n19::n20:
واسه من هم دیشب یکم بهتر شد ولی چه فایده هنوز به طور میانگین نزدیک به سرعت اسمی هم نشده
آقا سعید من دلیل دارم که خود وزیر میبینهنقل قول:
یکی جریان کاربر hasnoooooooooo که میتونی از خودش بپرسی
و اینکه یک بارگفته بود سوالاتتون برای برنامه پایش بدید من یک سوالی پرسیده بودم دیدم دقیقا به همون سوال اشاره کرد و جواب داد
و قراین دیگه
به احتمال خیلی زیاد این صفحه رو خود وزیر میجرخونه
فکر کنم شاتل چیزی حدود 30 گیگ میده با سرعت دانلود 100 و بعد از 30 گیگ به مرور سرعت کم میشه ولی شاتل در جدولش نوشته 11 گیگ با سرعت بالا میده! دوستم میگفت در اصل 30 گیگ میده! و این هم قیمتش 30 تومنه که باز خیلی بهتر از پارس هست ولی این شاتل از بس پروپاگاندا بر علیه ش هست ادم میترسه بره سراغش!نقل قول:
آسیاتک رو نمیدونم.
مخابرات هم فکر کنم 24 تومن با سرعت 60 نامحدود میده و پینگ بالای هزار درسته؟ :n02:
ولی برای من دیشب 6 گیگ کمتر شده بود نسبت به شب پیش از آن. 11 گیگ بیشتر نشد :n24::n06::n09:(البته دیگه بهش نیازی هم نداشتم چون سر ساعت 7 صف دانلودم خالی شد:n20:)نقل قول:
ایشالا با مدرسه رفتن بچهها و دانشگاه رفتن دانشجوها، یه کم از بار شبانه کم میشه، وضعیت امثال من و شما بهتر میشه.:n10:نقل قول:
یعنی شب قبلش شما 11+6 گیگ دانلود داشتی؟ :n04::n04::n04:نقل قول:
بابا! دم خطت گرم! چه خط توپی داری. نکنه خطت روی 16مگه؟
2 شد دوباره بچه مدرسه ای ها اومدن پینگ به *** رفت...خیلی ظعیفه پارس آنلاین:n27:
داداش فناوا خوب بود برای همین کلی پیگیری کردم که تو قم نمایندگی بزاره ولی این قیمت های جدیدش که دیدم زنگ زدم گفتم طرفای قم پیداتون نشه یکهو:n08:نقل قول:
اما درکل موافقم سگ فناوا شرف داره به این پارس آنلاین دروغگو
آره شب قبلش 17 تا گرفتم .در عکس مشخصه .نه خطم روی 12 مگ بسته شده.نقل قول:
امید پارس آنلاین به شما دانلودرهای با حجم بالاست :n01:نقل قول:
نقل قول:این که گفته این خیابان ها قطعه؟یعنی ممکنه اشتباه گفته باشن؟نقل قول:
مركز تلفن شهيد صابري وحيد از تاريخ 31/6/93 به مدت 72 ساعت در حدفاصل بلوار وليعصر ، وليعصر 3 ، 11 و خيابان نيلوفر
دوباره پینگم خراب شد :n21: