[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اینقدر پینگم بالاست:n13:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اینقدر پینگم بالاست:n13:
این شبیه قضیه منه که از 17مگ اوردن رو 1مگ و میگفت استریم ها و snr هیچی نیستن اما خوب بعد از نزدیکای 20 بار زنگ زدن به پشتیبانی مجبور شد بزاره رو 2مگ(بیشتر اوقات همون اصل کاریه گوشیو بلند میکرد و دیگه رفته بودم رو اعصابش):n09:نقل قول:
خوب علی جان چه خبر از بچه های بالا؟نتونستن واسه فامیلتون کاری بکنن؟
:n20::n20::n20::n20::n20:نت پر سرعت دارم دوسش دارم:n20::n20::n20::n20::n20:
نه بچه های بالا فقط برای من میتونن کاری کنن .فقط مننننننننننننن :n10:نقل قول:
فرشاد با ای پی گسترش ارتباطات هم 3 مگ سرعت بهت میده ؟
نه با گسترش ارتباطات یخورده بییشتر میشه البته بعضی وقتا:n18:نقل قول:
بالا هم تستاشو گذاشتم
میتونی از این تستا بزاری؟میتونی رازشو بفهمی؟میخوام رکورد پارس انلاینو هم بشکنم:n09:ولی های وبو بعید میدونم معلوم نیست شاید رکورد های وب رو هم شکوندم :n25:
وقتی میگی راز یعنی تست واقعی نیست .من به همین 1.70 قانعم چون 1 مگ گرفتم و همیشه همین مقدار رو کامل بهم میده و کلکی هم تو کارم نیست ولی تو ......................:n22:نقل قول:
داداش سرعت شبانه هم همون 1.7 هست ؟؟؟؟نقل قول:
1مگ فقط در طول روز 1.7(در صورتی که رو 2مگ بسته بشه) میده و اگر رو بیشتر از 2مگ بسته بشه تو روز 2مگو کامل میده اما در هر صورت به محض اینکه ساعت 2 شد همون 1مگ میشه هیچوقت هم از دستشون در نمیرهنقل قول:
در مورد سرعت:مخابرات کلا سرعت بیشتر از 250 کیلوبایت (فعلا)نداره چون از طرف خود مخابرات سرعتا محدود میشن و نه از طریق نمایندگی های مخابرات.فقط مقدار استریم ها دست نمایندگی هاست و نه چیز دیگر
درست شد:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم بعد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالله ماشالله هیچ غمی نزاشته این نت:n12:
امروز ظهر(ساعت1):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش من فیبر نوری نبودم (به اجبار آسیاتکی شدم)
ای کاش روی همین فیبر نوری میتونستم تعرفه های مخابرات رو پرداخت کنم و از آسیاتک سرویس بگیرم
این ای کاش ها خواسته های خیلی کوچیکی هستن که متاسفانه محقق نشدن :n14: