عجب حالییییییییی مییییییییییییییییییده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عجب حالییییییییی مییییییییییییییییییده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای Nasus
ap ببندی بهتره یا ad?
چیکار باید کرد که باهاش خیلی شاخ شی؟:n02:
تو این 3 تاایتمی که اضاف کردن مجانیه ابیه چیکار میکنه؟
nasus رو hybrid ببند یعنی هم ad هم ap هم tank حالا با توجه به نیازه تیمت،فقط farm کن اونم با Q سعی کن last hit کنی که Q قوی تر بشه،آبی 1 مکانی از map رو برات روشن میکنه البته با توجه به رنجش و زمانشنقل قول:
به مقدار damage به q اضاف میکنه؟
فک کنم هر لست کیل یه مقداری میده اولا 1 کی یکی اما بعدش بیشتر به هر حال بهتره لست هیت رو با Q بکنینقل قول:
فيلم هنديه hybrid ؟نقل قول:
nasus رو hybrid ببند يعني هم ad هم ap هم tank
Nasus فقط تانکش ميکني + معمولا 2 تا ايتم Dmg مثل Trinity Force و Last Whisper ...
بايد مثل سگ هم بشيني Q فارم ( حداقل Min 10 بايد 100 تا Q فارم کرده باشي )
پيشنهاد : Spells هميشه Teleport + Ghost برو باهاش ( Ghost + Ulti OP , Teleport = More Farm )
اول بازي هميشه راش بده واسه يه ايتم Cd با توجه به هيرو حريف! ( CD = More q Farm )
Top که ميري Max Q بعد Max W بعد Max E ( بعضي موقع ها خودم ميخوام Lane رو Push بدم E Max ميکنم اول , مثلا وقتي Teemo جلومه تا Teemo بره زير تاور و من بتونم فارم کنم ؛ البته خطر Gank وجود داره اين حالت )
من خودم هيرو Main ـم Nasus هست , سوالي داشتي در خدمتم .
وقتی برای یه چمپ بعد از آیتم گذاری مثلا اتک دمیج نوشته 500 چطور می تونیم بفهمیم با هر اسپل چقدر دمیج می زنه؟ یعنی اتک دمیج معمولیش + اسپل چند می شه؟ از کجا می شه فهمید؟
شما این کار رو بکن :نقل قول:
دمیج خود لول + دمیج سبز/نارنجی رنگ (که مربوط به ap یا ad شما میشه) = x
فقط حواست باشه که دشمن اگر آرمور یا مجیک رزیستش 0 باشه این عدد x کامل به طرف می خوره. اگر نه شما باید ببینی armor و magic resist طرف چند در صد از دمیج شما رو جلوگیری می کنه.
مثلا x شما شد 900 magic damage و دشمن 20% magic resist داره (کافیه رو دشمن کلیک کنی و رو آرمور یا مجیک رزیستش واستی تا ببینی چند در صد جلوگیری می کنه.) پس در نتیجه شما 720 تا دمیج میدی به طرف.
nasus یکی از هیرو های فول تانک و بکش بازی میتونه باشه که اگر بخواهید ap یا ad بازی کنید در هر صورت گند می زنید به ابروی nasus :n08:
ولی جدی میگم، شما فقط به یک سری آیتم خاص تانکی دارید که روی Q شما تاثیر بگذاره یا defense شما رو بالا ببره هم زمان. کلا وقتی دقیقه 120 بازی شده و nasus 900 stack داره من شخصا اجازه می دم gg بدید.
فقط یادتون نره فول تانک نهایتا آیم 5 یا 6 hydra.
اگر بخواهید یه build خوب براتون بگذارم بگید.
بگو:n13::n13: