دوستان تهرانی کسی از این موضوع اطلاع داره؟ سمت اشرفی نتشون قط شده باشه؟نقل قول:
حتی امروز
Printable View
دوستان تهرانی کسی از این موضوع اطلاع داره؟ سمت اشرفی نتشون قط شده باشه؟نقل قول:
حتی امروز
بچه ها من میخوام بگیرم مودم هم خودم دارم برام سوال بود که از زمان درخواست چقد طول میکشه که وصل شه چون الان سرویس مخابرات دارم گفت 10 روز طول میکشه که رانژهی خط برداشته بشه میخوام ببینم چقد باید معطل وصل شدن سرویس پارس آنلاین بشم.
دو روزه پارس رانژه میکنه. مخابرات چرا اینقدر تخلیه طول میکشه؟ 10 روز؟ مگه میخوان اسباب کشی کنن؟:n07:نقل قول:
آقا الان نت من حدود یک هفته هست همش رو شهراد هست ! کجا میتونم شکایت کنم ؟
اگه مشکل سرعت زیر سرعت اسمی داشته باشی میتونی شکایت کنی در غیر اینصورت فایده ای ندارهنقل قول:
195 میتونی ولی به چه دلیلی؟؟؟؟؟ شما سرویست چیه و سرعتت چقدره؟؟؟ شما حتی اگه سرویس 2 هم داشته باشید از نظر قانونی تا سرعت 32 شما حق شکایت ندارین.متاسفانه:n28:نقل قول:
سرویس منم روی شهراد هست حالا این شهراد یعنی چی خوبه سرورش یا بده روی پارس آنلاین باشه بهتره
داداش شهرداد مثل اینکه توی عراق و فوق العاده داغونه(پارس ازش پهنای باند اجاره کرده)نقل قول:
بعد از 3 ماه الان 3-4 روزه قطعی زیاد دارم :n03: خیلی رو اعصابه
برای این که بفهمیم روی چه سروری هستیم فقط باید بریم توی اسپید تست راه دیگری نداره مثلا از cmd
من چند روز پیش یادمه روی پارس آنلاین بودم الان و دیروز روی شهراد
یعنی هی عوض میشه کانکت و دیسکانکت که میشیم فرق میکنه
whois کردی ؟آدرس ثبتش برای عراق بود؟نقل قول:
توی speed test راحتترینه.بهترین راهم دیسکانکت و کانکت هست.سعی کن دوباره بری روی پارسنقل قول:
دوستان گفتن از من همیشه روی پارسه.نقل قول:
یعنی چی.اینا گفتن حداقل باید سرعت اسمی باشه تو قراردادهم اینطوری نوشته شده.من تا سرعتم به زیر 128 میرسه (و بعد چند دقیقه به 128 نمیرسه) زنگ میزنم پشتیبانی جوری بهشون میگم که ندیده یه کارایی رو خطم انجام میدن که سرعت میچسبه به سقف:n19:.(البته میدونم میخوان منو از سرشون واکنن:n09:)بعضی وقتا اوناهم نامردی نمیکنن سرعت و میارن رو 130 140 و میگن ما سرعت اسمی رو تضمین میکنیم.نقل قول:
منظورت عراق عجمه دیگه؟! :دی :n09:نقل قول:
دفترش که تهران آریاشهر هستش :n13:
همون زمان میگفت پهنای باندشو از فن آوا و پارس آنلاین همزمان میگیره (حالا راست یا دروغ نمیدونم!)
دوستان برید به این آدرس میانگین سرعت اینترنت تو کشورا رو زده
فقط بنازم به اینترنت رومانی با میانگین 55.7 مگابیت بر ثانیه.کد:http://www.netindex.com
مال ایرانو زده 4.1
داداش اون بالاشو بخون نوشته download 20 upload 9 و میانگین قیمت 5.61 دلار امریکا.هیچی دیگه ابلته وضع نت ما اینجوریه.:24:نقل قول:
سلام دوستان
به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
دادش منم همراهیت کنم اگه اجازه هست؟نقل قول:
دوست عزیز همه باید برن شکایت کنند نه فقط شمانقل قول:
ما مردم ایران عادت کردیم هر بلایی سرمون بیارن سکوت کنیم بابا یالاخره باید یک جایی فریاد زد فکر نکنن مردم خرن و هرکاری دلشون میخواد بکنند
دوستان یه سوال ایرانی ها بیشتر دانلود میکنن یا کشور های پیشرفته
مثلا کشور های پیشرفته میرن یه بازی میخرن 60 دلار ولی ایرانی ها یا دانلود میکنن یا کپیش رو میخرن کلا میخوام بدونم کشور های خارجی هم مثل ایرانی ها اینقدر دانلود میکنن
فکر کنم اگه سرعت اینترنت ایران مثل دانمارک و اروپا بالای 50mb بود شبی 100 گیگ دانلود میکردیم :n02::n04::n13:
اگر صرفا دانلود مد نظرته، ميشه گفت اونها كمتر دانلود ميكنن چون پايريت جرمش خيلى سنگينه ولى مصرف اونها بيشتره و دليل اصليش هم استريمينگ هست. چه از طريق وبسايت، چه تلويزيونهاى آنلاين مثل نتفليكس و اپل تى وى. غير از اون، خيلى راحت ويديو چت و استفاده مستمر از سرويسهاى كلاد و فايل شرينگ هم از مصارف عادى و روزمره محسوب ميشه.نقل قول:
اره داداش شما یه ویدیو 5 دقیقه ای 1080 تو یوتیوب ببینی 100 مگ حجم داره به طور متوسط اگه 10 تا ویدیو ببینه میشه 1 گیگ.حالا تورنت وبگردی تماشای انلاین تلویزیون و هزارتا چیز دیگه.روزی به طور متوسط شاید 10 گیگ اونا مصرف کنن:n02:نقل قول:
الان سه روزه سرعت تک بالای 100 کیلوبایت نمیره..... دلمون به روزانه خوش بود
پارس آنلاین دوست داااااااارم!!!
عاشقتمممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کجایی من بوست کنم؟!:36:
بی تو هرگز :35:
نقل قول:نقل قول:من شنیدم ماهی متوسط 50-60 گیگ مصرف میکنننقل قول:
البته این مال چند سال پیشه
فکر کنم الان تا 150-200 گیگی بالا رفته باشه...
بالای 300-400 گیگم اگه مصرف کنن اکثر ISP اخطار میدن
حالا شدیم مثل هم :n02::n08::n06:نقل قول:
وقتی شبانه محدود شد به دو برابر روزانه اون موقع ببینم از جملات عاشقانه به پارس آنلاین میگی:n02:نقل قول:
تا حالا کسی مشکل مشابه نداشته؟تازگیا تست کرده کسی؟حالا که من میخوام پول بدم اینا نمیگیرن.:n02:نقل قول:
اصن این همش کار خودته من میدونم :n09:نقل قول:
========
========
تازه 16 مگم میخوان بدن!!!! تک کانکشن به یک مگم نمیرسه... یعنی ابلهن به توان هزار!!!!
:n19:نقل قول:
این بنده خدا 80 کیلو بایت به نظرش زیاده... فکر کرده راس راسی دارم از پارس تعریف میکنم!!!! :n08:
نه داداش ایشون فقط میخاست به اطلاعت برسونه که میخان شبانه رو محدود به دو برابر روزانه کنه.اونم اره کار خودمه.البته هنوز تست 5 کیلو نگرفتی که جای شکر داره:n02::n07:نقل قول:
من منظورم جملات عاشقانه ات بود آخه خیلی احساساتی بودنقل قول:
اینروزا پارس چقد مهربون شده.
به طور عادی
با تروک----سی
آخه من این سرعتو میخوام چیکار وقتی 300 مگ بیشتر ندارم.من حاضرم این پهنای باندو خیرات کنم ولی دانلود شبانم بالای 400 باشه.(به شرطی که این قانونه -مصرف منصفانه- حالا حالاها اجرا نشه)
دوستان باز دوباره که اینترنت مشکل پیدا کرده:n30:!پینگم فضایی و سرعتم زمینی شده!!بابا این چه وضعه،یه روز سالم اینترنت نداشتیم ما ،آخه این همه دارن پول می گیرن،بابا خب وضع نت رو درست کنید دیگه:n24:،به پشتیبانی هم که زنگ می زنیم می گه زیر ساخت مشکل داره.یه بنده خدایی رو میشناسم توی رومانی زندگی می کنه،می گفت نزدیک خونش کلی وایرلسه برای شرکتا و بانک ها و همه اش رو مجانی در اختیار همه قرار می دن،می گفت من تا الان اصلا پول اینترنت ندادم همش مجانی بود ،می گفت سرعتم 60 مگابیته و نامحدوده،بعد قیافه من این طور شد:n29: ،کلا اصلا اونجا اینترنت محدود ندارن تازه اینترنت زیر 20 مگابیت ندارن اصلا.جالب اینجا بود بهش گفتم پینگ 8.8.8.8 رو بگیر ،پینگش زیر 6 میلی ثانیه بود انگار اصلا lan بود.تازه به من گفت می خوام اینترنت 200 مگابیتی بگیرم،گفت قیمتش 10 یورو هست،بعد دوباره قیافه من این طور شد:n29::n03::n13:بهش گفتم دمت گرم ما اینجا داریم با اینترنت کیلوبیت سر و کله می زنیم،ای بابا چی بگم،داریم کجا زندگی می کنیم؟!؟!!؟!:n28:
به به :n02:
سرعت 500 کیلوباتی و پینگ 50-60ــی تابستونی داره کم کم پاییزی میشه به امید خدا
منبعش رو میشه اعلام کنید ؟ :n16:نقل قول:
داداش از اون حرفا زدی خود وزیر تو صفحش گفته سازمان تنظیم مقررات به یکی از بچه ها زنگ زده و گفته خودمون تصویبش کردیم به هر حال پیشگیری بهتر از درمان.نقل قول:
تحت تاثیر این جوهایی که بخاطر قانون داخلی صبانت به وجود اومده قرار نگیرین
قرار نیست تمام شرکتها به خصوص پارس آنلاین این قانون من درآوردی دانلود شبانه دو برابر حجم خریداری شده رو اجرا کنن. هر شرکتی خودش برای مصرف منصفانه قانون و طرح خودشو ارائه میده .
شما هم که داری زرتو زرت از پارس دفاع میکنی پارس الان وضعش اینجوریه دیگه وای به حال بعد از اجرای قانوننقل قول: