قطعی معمولا بخاطر نویزه. یه چک کنید شرایط خطتون رو.نقل قول:
Printable View
قطعی معمولا بخاطر نویزه. یه چک کنید شرایط خطتون رو.نقل قول:
خب درسته snr از 12 یا 13 که همیشه همین بوده یهو میره پایین و قطع میشم این وسط سیم کشی و اینا هم هیچ تغییری نکردهنقل قول:
توی اینستا بعیا گفتن سراسریه خواستم مطمئن شم
تایید میشه و مشکل قطعی وجود داره. درخواست بدید annex L رو فعال کنن و رو مودم به صورت annex A/L ست کنید مشکل موقت مرتفع میشه . اگه از سرویس های جدید استفاده می کنید.! روی سرویس های جدید و بعضی از dslam ها بخاطر اینکه خط رو بالاتر از سرعت اسمی میبندیم مشکل وجود داره . می تونید درخواست بدید دقیقا همون سرعت اسمی سرویس براتون ببندند تا مشکل حل بشه .نقل قول:
!! یه تست بگیرید مودم خاموش و سپس روشن کنید . به چراغ dsl توجه کنید اگه یکبار چشمک زد و ثابت شد مشکلی هست. اگه یکبار چشمک زد ثابت نشد و دوباره شروع به چشمک زدن کرد و ثابت شد مشکلی از بابت کانفیگ خط ندارید و معمولا اگه رو dslam زایکسل باشید چراغ dsl طی دو مرحله ثابت میشه!!
روی حالت annex M کشش خط حدود ۲۰ مگ و نویز ۱۴
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همون لحظه و همون خط روی حالت annex A . کشش خط ۲۴ مگ ولی نویز ۱۰ ک چیزی حدود ۱۶ الی ۱۷ باید باشه و وجود مشکل رو می تونن دوستان درک کنن فعلا دست به چیزی نزنید تا حل بشه .
خیلی ممنون بابت راهنمایی:n01:نقل قول:
الان من حدود یکساله که خطم روی 9 مگ ست شده و تا الان مشکلی نبود ولی این چند روزه یهو snr میره پایین
حتی توی مودم ایسوس تنظیم کردم که مثلا روی 6 مگ آپ شه ولی هیچ فرقی نداره و بازم ناپایداره
چشمک چراغ هم باید تست کنم
زنگ بزن پروفایل گیم فعال کن ... ریتت میره روی ۹۲۵۰ اینا :n33:نقل قول:
می گن رو وایرلس پروفایل game نداریم ...نقل قول:
فقط برای شما که شاتلی هستید: (طرح ویژه مشترکین ADSLشاتل)
✅سیمکارت شاتل موبایل
✅52گیگ اینترنت موبایل
✅1ماه مکالمه
✅اشتراک نماوا
✅حجم ADSL
۲۵هزار تومان
پس بساز دیگه تنها راهی که میشد همین بود :n27: البته نمیتونی هم شکایت کنی :n01: میتونی برای کمبود پهنای باند شکایت کنی اما برای ریت بالاتر بعید میدونم بشهنقل قول:
دوستان مگه نباید بعد از اتمام حجم سرعت 16 کیلو بشه؟؟چرا کامل قطع میشه و میگه حجم بخر؟؟
برای اینکه هر کی هر جور دستش برسه در حال دزدی هست !نقل قول:
تو 195 ازشون شکایت کن .