حالا هم یوزر پسوردی رو که مخابرات بهتون داده وارد مودم کنید.نقل قول:
Printable View
حالا هم یوزر پسوردی رو که مخابرات بهتون داده وارد مودم کنید.نقل قول:
چراغ ADSL مودم روشن میشه؟نقل قول:
بعد چشمک زدن ثابت میمونه؟
مودم شما کانفیگ شده؟
وقتی یوزر پسورد میدن باید بتونین استفاده کنین.
صبح ها سرعت 130 هست. بعد از ظهر اگه 8 تا کانکشن بتونی بگیری 130 وگرنه بسته به شرایط تا 29 -30 هم پایین میره.نقل قول:
تک کانکشن بعد از ظهر تعطیله.
وقتی مودم رو به خط تلفن میزنم چراغ adsl فقط چشمک میزنه و ثابت نمیمونهنقل قول:
یه نکته جالب: زنگ زدم به 2020 گفت منطقه شما اصلا پورت خالی نداره. کی به شما یوزر پسورد داده؟!!!!!!!!!!! دوباره زنگ زدم منطقه مخابراتی یه کم اطلاعات گرفت و گفت فعال کردم براتون!!!! یعنی چی این حرفا؟!!! مگه میشه بدون پورت خالی به ما یوزر پسورد بدن؟!!!می دونستم خر تو خره ولی اینقدر؟!!!!
به دنیای خر تو خر مخابرات خوش اومدی!نقل قول:
حالا کجاش رو دیدی؟
اگه راست گفته باشه اکانتت فعال شده.
مودم کانفیگ شده؟
تا چراغ adsl مودم ثابت نشه که نمیتونم کانفیگ کنم.میتونم؟ الان خونه نیستم که بتونم چک کنم. میترسم سر کاری گفته باشه فعال کردم و عصر که برم دوباره همون آش و همون کاسه. اون وقت هم که مخابرات تعطیله و نمیتونم پیگیری کنم.میترسم باز برم تو آمپاس!!!نقل قول:
اگه چراغ ثابت بشه یعنی خط رو رانژه کردن.نقل قول:
اگه یوزر فعال نشده باشه چراغ اکتیو روشن نمیشه و در نتیجه نمی تونی وارد اینترنت بشی.
البته امیدوارم فعال کرده باشن و عصر خبر خوبش رو به ما بدی.
بعد از ماه ها این موقع تک کانکشن عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوب شده امیدوارم همیشه همینطوری باشه . من 512 دارم تک کانکشن که سرعتش 10 هستشنقل قول:
دوستان من چند وقته اینترنتم کلا نیمه ملی شده
یعنی بعضی سایت ها رو اصلا باز نمی کنه و اونا رو فقط با چیزشکن می تونم باز کنم.برای همه همینطوره؟
البته این مشکلی که اخیرا به وجود اومده و در بعضی ساعت ها اینترنت کاملا ملی میشه که برقراره منظورم نیمه ملی بودن دائم هست.
مثلا تازگیها وارد صفحه mail.yahoo.com که میشم وقتی لاگین می کنم نمیره صفحه بعد و باید بعدش دوباره از ادرس yahoo.com برم تا وارد ایمیلم بشم.