سلام
دوستان آیا کسی از سازنده اصلی و مودم FMM-130 اطلاعی داره
دنبال راهنماش میگردم و کاری که میخوام بکنم اینه که بتونم بدون استفاده از Team Viewer از بیرون ریموت بزنم و بتونم کامپیوتر رو روشن کنم .
با تشکر
Printable View
سلام
دوستان آیا کسی از سازنده اصلی و مودم FMM-130 اطلاعی داره
دنبال راهنماش میگردم و کاری که میخوام بکنم اینه که بتونم بدون استفاده از Team Viewer از بیرون ریموت بزنم و بتونم کامپیوتر رو روشن کنم .
با تشکر
درستهنقل قول:
در این مورد زمان من ( به اشتباه - سال قبل ) یکبار دوره 6 ماهه حجمی به من دادن که ماهیانه حجم میداد ( برای من ماهی 4 گیگ - تموم می شد می رفت مصرف ازاد اگر پول تو حساب بود )
الان رو نمی دونم - توصیه می کنم یک زنگ بزنی به پشتیبانی و بپرسی این 6 ماه یک ساله ها از همان اول کل حجم رو می دن یا نه حجم تقسیم بر تعداد ماه می شه و بعد ماهیانه ان بخش کوچک رو می دن.
دوستان سرعت شما هم پایین اومده ؟ من کرج هستم 2مگ نامحدود - از دیشب سرعت بین 20 تا 80 شده !!
در مناطق مختلف سرعت متفاوت هست و در حال حاضر یک سری اختلالات سراسری وجود داره اما حداقل سرعت شما باید 32 باشه اگر واقعا از 32 کیلوبایت کمتر میشه باید با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
سلام من میخام ۲ مگ نامحدود بگیرم. کسی از دوستان تو مشهد(منطقه امامت) هست که وایمکس داشته باشه؟؟
بعد سوال دیگه اینکه اگه زیاد دانلود کنم، ایرانسل محدود میکنه سرعتم رو یا نه؟
من مشهد نیستم باسه اولی پوزشنقل قول:
باسه دومی تا الان بلک لیستی که باسه نا محدود ها هست رو من یکی دو مورد بیشتر ندیدم بهش بخورن ... تنها باسه کسایی که هم اپلود کردن و هم اپلود 24 ساعت روز و بدون توقف مسئله ایجاد کرده ( یک حجم زیادی گذاشتن که حالت عادی کسی بهش نمی رسه مگر اینکه مثل سرور هاست فایل از اینترنتش استفاده کنی.)
بعد از اینکه وارد بلک لیست شدی دیگر بهت نامحدود نمی دن تا جایی که یادم هست ( چند سال پیش - الان رو دیگر خبر ندارم چگونه است )
تمام مودم های ایرانسل ساخت huawei چین استنقل قول:
آنتن دهی نزدیک امامت 40 به خاطر اینکه به مخابرات نزدیک هست قویتره بقیه جاهای امامت فرقی نداره نصاب گفت طبقه همکف نمیگیره و طبقه اول ضعیف هست پس 100% مودم بیرونی تهیه کنید طبقات بالاتر مودم داخلی خوبه احتمالا جواب میده البته بهترین راه تست مودم هست دوست و آشناست و گشتن دکل اطراف خونتون هر چی نزدیکتر بهتره و خودشون میان اگه آنتن نداشت کنسل میشهنقل قول:
همگام با 2 مگ محدود ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وایمکسه یا GPRS هست؟!!!!!!!!!نقل قول:
درباره مودمهای سری BM حق با شماست اما دست کم هر دو مدل مودم جیبی ایرانسل کره ای و ساخت شرکت modacom می باشند. درباره مدل FM هم تردید دارم ساخت huawei باشد.نقل قول: