سلام؛
ببینید من نگفتم بیاد من براتون دست ساز بسازیم یه همچین چیزی. شما منظور من بد متوجه شدید. ببینید ما در سیستم های موسوم به "hi-fidelity" به دنبال شنیدن صدایی هستم که از یه سیستم تجاری یه ضبط سونی و سامسونگ و ... شنیده نمیشه. ببینید من خودم رو مثال میزنم. من وقتی یه صدایی گوش میدم، یه حسی، یه روحی در صدا باید باشه تا به دلم بشینه. نمیشه براحتی توصیفش کرد با شنیدن صداهای خوب متوجه میشید که چه نوع صدایی دوست دارید. اون حس اگه در صدا باشه که فبها، اگه نباشه ولو اینکه یه سیستم 1 میلیون دلاری باشه، باز هم شخص به دنبال عوض کردن و ایجاد تغییرات هست. حالا در بحث های-فای وقتی یه سیستمش میخواد تکمیل بشه با کامپوننت های مختلف، به نظر من زیر 5-6 میلیون تومن صدایی که میگیرید هیچ شاخص جالبی نداره که بتونه صدارو از اون تجاری های 1-2 میلیونی دور کنه و موجب برتری بشه. برای همین من با خودم فکر می کنم چرا به یه نفر پیشنهاد کنم بره یه آمپ بی ارزش مدل پایین مثلا NAD بخره یه ست اسپیکر یامو بخره و یه سی دی یاماها بخره و آخرش یه صدای خیلی معمولی بگیره؟! چه کاریه وقتی نتیجه اونقدر مطلوب نخواهد بود که با یه صدای تجاری خیلی ارزونتر تفاوتی داشته باشه.
به نظرم اگه فقط برای موزیک میخواید استفاده کنید با این بودجه یه مینی های فای (مثلا یاماها) بخرید به مراتب بهتره تا یه ست یامو بخرید. من شخصا صدای یه اسپیکر چیپ مثل یامو حتی 5 دقیقه هم برام قابل تحمل نیست برای موزیک گوش کردن. با همین بودجه شما میتونید اسپیکر دست ساز بسیار با کیفیتی بسازید که به جرات میگم تمام مدلهای سری 800 فوکال هم حتی نزدیکش نمیشن. مثلا یه جفت فول رنج Fostex FE206EN که جعبه مورد نیاز رو خود سازنده در کاتالوگش پیشنهاد کرده و خیلی هم سخت نیست ساختش من بارها قبلا برای دوستان ساختم، نتیجه بسیار خوبی داره و رنج فرکانسی بسیار مناسبی رو پوشش میده. درسته که برای خریدش به زحمت میافتید، ساختش یه 20-30 ساعتی وقتتون رو میگیره ولی باور کنید لذت شنیدن یه صدای خوب بعد از این زحمتی که می کشید دو چندان میشه. چیزی شبیه به تصویر زیر (اسپیکر منظورمه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]