اول باید بری پادگان محل خدمتت و بعد از اونجا اقدام کنینقل قول:
Printable View
اول باید بری پادگان محل خدمتت و بعد از اونجا اقدام کنینقل قول:
تاجایی که من میدونم این امتحانای ارزشیابی همش کشکهنقل قول:
بله نامه می زنند به همان سازمانی که سرباز ان هسید به عنوان مثال شما سرباز نیروی زمینی ارتش هستید که تحت امریه اداره فلان قرار داریدنقل قول:
بعد از تقسیمات از یگان اقدام کنید باید به بیمارستان همان سازمان نظامی بروید و بعد از معاینه ، کمیسیون تشکیل شودنقل قول:
تاثیری در تقسیمات ندارد.نقل قول:
سلام برادر.1/19 اعزام هستم از آذربایجانشرقی.آموزشیم افتاده پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا-گروه پدافند تبریز.1-کلا پدافند چجور جایی هس؟؟؟2-خودش یه ارگان جداگانه هست یا وابسته به نیروی هوایی؟؟؟3-راسته که میگن اونایی که زیر دیپلم و دیپلم هستن تو پدافند تبریز میمونن و اونایی که فوق دیپلم تا دکترا هستن دوباره از تبریز میفرستن پدافند سمنان آخه مثل اینکه تو کل کشور تنها پادگان پدافندی که فوق دیپلم تا دکترا رو آموزش میده همین سمنان هست آیا حقیقت داره همچین چیزی؟؟؟4-آیا میشه بعد تمام شدن آموزشی بقیه خدمتم رو تو نیروی زمینی خدمت کنم از طریق آشنا امکانش هست(قسمت پدافندش)؟؟؟5-منی که تاریخ اعزامم 19 هس الان میتونم از طریق یه آشنایی تو نظام وظیفه استان آموزشیم رو بندازم نیروی زمینی؟؟؟آیا کلا تغییر محل آموزشی قبل اعزام امکان پذیره؟؟؟نقل قول:
ممنون میشم تجربیاتت رو برام بگی و راهنماییم کنی مرسی بی نهایت ممنون.:n40:
سلام شايعست ايشالا قانون جديد بياد به ازاي هر ماه جبهه يكماه كسري ميدننقل قول:
ياعلي
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
1: پدافند یه جای آشغالیه که به نظرم بدترین تقسیمات کشوری داره بین تمام ارگان هایی که سرباز دارن....من دیدم سرباز از مشهد افتاده اهواز یکی دیگه از بوشهر افتاده تبریز و همینطور ادامه بده
2: تا سال 90 ارتش سه تا نیرو داشت به اسم های هوایی,دریایی و زمینی اما از سال 90 قسمت پدافند از نیرو هوایی جدا شد و خودش تشکیل یک نیروی جدید داد به اسم پدافند خاتم الانبیا آجا ...
الان ارتش 4 نیرو داره که پدافند هم یکی از نیرو هاشه و حتی لباس سربازاش هم با نیرو هوایی فرق داره....
3: سال 92 تنها جایی که بالای دیپلم پدافند آموزشی داشت سمنان بود اما الان نمیدونم شاید جای دیگه ام باشه.....اما هیچ فرستادنی در کار نیست هر سربازی تو برگه سفیدش هر پادگانی نوشته باشه آموزشیش هم همونجاست
4:به هیچ وجه ممکن نیست
5 : نیاز به یه آشنای نزدیک دارید که اولا اینقدری نزدیک باشه که مدام پیگیر کارت باشه و دوما حداقل یه خوشه روی دوشش باشه.....
نقل قول:
برادر حالا اگه افتادی اونجا به صورت فیزیکی مشاهده میکنی .....:n08::n08:
ولی سعی کن نیوفتی:n10::n10:
سلام
بچه ها سال نوتون رو بهتون تبریک میگم
بلاخره کارت معافیت من هم اومد :n20:
تبریک میگم خوشبختی اومد سراغتون، خوش به حال شما، از دست جهنمی به اسم پادگان راحت شدید، از تحقیر و توهین و افسردگی و بیماری های روحی -روانی، از محیط غیر بهداشتی پادگان و... خلاص شدید.نقل قول:
الان چه احساسی دارید؟
مبارک باشه واقعا قدر زندگیتو بدون از شر خدمت مضخرف سربازی راحت شدینقل قول:
مضخرف ترین دوران زندگی همین سربازی هست اونم برای این مملکت گل و بلبل
سلام دوستان خسته نباشید
من رفتم و پذیرش نیرودریایی سپاه رو گرفتم و تاریخ اعزامم 19 اردیبهشت هست
اینجور که معلومه پادگان آموزشی احمد بن موسی شیراز خواهم افتاد
الان چن تا سوال دارل دارم
1.اول اینکه توی اون پادگان تلفن کارتی هست که بشه هر روز باهاش تماس گرفت ؟؟؟؟؟؟ ( جوابش واسم خیلی مهمه)
2.دوم اینکه ماه رمضان دقیقا میفته وسط آموزشی من -- با این حساب میزان سختگیریشون چقد کم میشه ؟؟؟؟
3.مرخصی هاش چجوریاست ؟؟
اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم ازشون و اینکه راجع به سوال اول اگه دوستان جدیدا کسی اونجا بوده بگه ممنونش میشم
پیشاپیش مرسی :n16:
سال نو هممبارک باشه
سلام.نقل قول:
نیروی دریایی سپاه بدترین جای سپاه هست. من خودم سال 92 و 93 همینجا بودم و میدونم چه وضعی داره. سربازا له له میزنن که بتونن انتقالی بگیرن و برن!
1. فقط یه تلفن کارتی توی دژبانی هست که برای سربازای حین خدمت هست و نمیذارن سربازای آموزشی ازش استفاده کنن. البته یه تلفنخونه داره که 8-7 تا موبایل دارن و بعد از نماز مغرب و عشا با نرخ بالا (فکر کنم دقیقه ای 500 تومن) می تونین تماس بگیرین. فقط هم می تونین تماس بگیرین، اینجوری نیست که شماره رو بدین به اقوام تا اونا بهتون تماس بگیرن. به خاطر تعداد زیاد سربازای آموزشی (1000 تا 1500 نفر)، این تلفنخونه همیشه شلوغه و خیلی وقتا نوبتتون نمیشه. توی هر آسایشگاه هم یه تلفن اعتباری (اونایی که با کارت اعتباری یوزر و پسورد دار کار می کنن) هست، البته هفته اول و دوم بهتون نمیدن و از هفته سوم میذارن روزی یه ساعت میذارن باهاش تماس بگیرین. کارت تلفنش هم بوفه میفروشه ولی اونم خیلی کم میاره و از اونطرف متقاضی هم زیاد داره. برای استفاده از این تلفن باید اسم بنویسی و صبر کنی نوبتت بشه
2. ماه رمضون برای سربازهای حین خدمت عالیه ولی آموزشی ها اذیت میشن. سختگیری های آموزشی هم کمتره، مثلا صبحا بعد از سحری و نماز باهاتون تا ساعت 9 کاری ندارن. ممکنه میان دوره تون رو هم بندازن برای بعد از عیدفطر
3. مرخصی هفته اول و دوم ندارین. از هفته سوم هم بنا به رفتارتون توی هفته (اگه فرمانده ازتون راضی باشه) پنجشنبه از ساعت 1 یا 2 مرخص میشین تا ساعت 5 صبح شنبه. این مرخصی هم تا روز آخر یا حتی ساعت آخر صد در صدی نیست. ممکنه بهتون هم مرخصی ندن
غذای اونجا هم اصلا خوب نیست. زمان ما سه شنبه ها چلوکباب میدادن که مثلا غذای خوبشون بود ولی اون چیزی که به اسم کباب میدادن رو نمیشد خورد! جمعه ها احتمال زیاد خورشت وحشت دارین. حواستون باشه هر میوه ای که بهتون دادن رو بشورین چون خودشون نشستن
این اطلاعات من برای سالهای 92 و 93 بود و الان ممکنه عوض شده باشه
خب بدشانسیای منم همچنان ادامه داره :| 19 بهمن اعزام بودم آباده فارس که خود نظام وظیفه برای دوماه ما رو تمدید کرد:|
با اینکه پذیرش سپاه رو گرفتم ولی الان نگاه کردم زده برام کد مازاد :| نمیدونم چرا ....
میشه برگه اعزام قبلیمو ببرم ، دوباره برم آباده؟
نقل قول:
ممنون از پاسختون
ولی نابود شدم
من توی منطقه سوم نیرو دریایی پذیرش گرفتم توی ماهشهر خونمون هم همینجاست یعنی فاصله پادگان تا خونمون پونزده دیقه هست
ولی بعضیا میگن که پادگان احمد بن موسی مث هتله ؟!؟!؟!!؟
اما درباره تلفن و اون شلوغی انگار باید موبایل ببرم
حالا کمک کنید چطور میشه موبایل برد
به نظر خودم با تکه تکه کردن موبایل میشه اونو برد توی پادگان
مثلا گوشی ساده رو قاب پشت یه جا باطری ها یه جا قاب جلویی یه جا و بدنه گوشی هم یه جا
تفتیش هاشون چه شکلیه ؟؟
آیا میشه برد یا نه ؟؟؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه همون اول بگردن و گوشی رو پیدا کنن چکار میکنن تنبیهش به چه شکله ؟؟؟؟
معافيت فرزندان ايثارگران و نحوه تلفيق امتيازات (اگر این قسمت رو در گوگل جست جوی کنید که مال سایت نظام وظیفه است طبق قسمت 7 و مثال مربوط به آن که در زیر آورده ام:
((7-كاركنان نيروهاي مسلح كه توسط شوراي پزشكي مربوط ، جانباز شناخته شده و داراي درصد جانبازي مي باشند از درصد جانبازي صرفا درتجميع باسابقه جبهه يا آزادگي مي توانند استفاده كنند و درصد جانبازي نيروهاي مسلح به تنهايي منجر به معافيت فرزند آنان نمي شود .بديهي است درخصوص تلفيق باساير عوامل نيز محدوديتي براي درصد جانبازي تعيين شده نخواهد بود .
مثال:
ایثارگری که دارای 27% جانبازی نیروهای مسلح و دارای 3 ماه حضور در جبهه یا 3 ماه آزادگی باشد می تواند یک فرزند خود را معاف نماید.))
طبق قسمت 7 :پدر من دارای 13%جانبازی نیروی مسلح( ارتش) و 21 ماه جبهه میباشد اما به نظام وظیفه استان که زنگ زدم گفتند درصد بنیاد شهید ،برای تلفیق ملاک است (خودشون هم خیلی مطئن نبودند وگفت که اگر مدرکی دارید بیاورید) این قانون قسمت 7 صریحا در سایت نظام وظیفه آمده و مثالی برای آن آورده شده است لطفا مرا راهنمایی کنید چه کاری انجام دهم؟
سلام دوستان.من میخوام شماره سیمکارتی که برای سربازی ثبت کردم رو تغییر بدم..من رفتم پلیس+10 بهم گفتن، چون تایید نهایی شده شماره قابل تغییر نیست....بنا به دلایلی دیگه نمیتونم ازین شماره استفاده کنم و باید تغییر بدمش.... اگه قابل تغییر هست ممنون میشم راهنمایی کنین. تهران برم درست میکنن؟
اگه شماره رو تغییر ندم در حین سربازی مشکل خاصی پیش میاد؟
سلام. من اول اردیبهشت با ارشد اعزاممه. هنوز تو درگاه خدمات الکترونیک چیزی در مورد کدم چیزی ننوشته. کی پس اعلام میکنن؟ درجه چی میدن به ارشد؟
بعد اگه سپاه بیوفتم. سوابق بسیج باعث میشه یه درجه اضافه بدن؟ یه جا تو نت خوندم که به یکسال آخر سابقه بسیج فعال یه درجه اضافه تر میدن. اما فکر کنم همچین چیزی صحت نداشته باشه. مرسی
خير امكان پذير نيستنقل قول:
شماره همراهىركه اعلام كرديد كاربردي ندارد و تا پايان خدمت هم از ان استفاده نمى شودنقل قول:
سرباز صفرها شانس بيشترى دارند تا در سپاه خدمت كنند تحصيلكرده ها نياز به پذيرش دارند كه ان هم نياز به پارتى است معمولا يك هفته قبل از اعزام كدها مشخص مى شود ، اگر در ارتش باشيد درجه شما ستوان دوم خواهد بودنقل قول:
با سلام
نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووود 45 روز دیگه
یادش بخیر برج 7 نودو چهار اینجا پیام گذاشتم چه لئازمی رو باید ببرم برا آموزشی
خداروشکر به من راحت گذشت ولی خیلی از عمرمو گرفت
من فوق لیسانس حقوق دارم و تازه باید بخونم برای کانون وکلا
درصورتی که همون سال 91 که ارشد قبول شدم خیلی از رفیقام که معاف بودن با کارت پایان خدمت رفتن ثبت نام کردن و الان وکیلن و بهترین درآمدو دارن
بازم خداروشکر
کسی که بیشتر از 8 سال غیبت داره بخواد بره خدمت چی کارش میکنن؟
پس کد مازادها رو چطور میفرستن؟ هر جا جای خالی داشت می فرستن بره دیگه، مگه اینجوری نیست .... من نمی تونم الان با اینکه کد مازادم، اتوبوس اباده بشینم و برم؟نقل قول:
-15 در قانون وظيفه عمومي، چه تنبيهاتي براي مشمولان غايب در نظر گرفته شده است؟نقل قول:
جواب : برابر ماده 58 قانون خدمت وظيفه عمومي، مشمولان غايبي كه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح تا سه ماه باشد، به سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غيبت آنان از سه ماه تا يك سال باشد، به شش ماه اضافه خدمت تنبيه ميگردند و مشموليني كه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح از يك سال تجاوز نمايد علاوه بر شش ماه اضافه خدمت، فراري محسوب شده و به مراجع قضايي معرفي خواهند شد.
-16 بخشودگي اضافه خدمت شامل چه كساني ميشود؟
جواب : بخشش اضافه خدمت سنواتی شامل سربازان حین خدمت و مشمولان غايبی که حداكثر تا تاريخ 22 بهمن ماه سال 1393 خود را برای خدمت مقدس سربازی معرفي نمایند اضافه خدمت سنواتی آنان مورد بخشش قرار گرفته و در شمول بخشودگي اضافه خدمت قرار ميگيرند.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بند 16 نشون می ده که امکان بخشش همون 6 ماه هم وجود داره.
یعنی امکانش هست حبس بدن برای غیبت؟نقل قول:
من چند نوع بیماری داشتم که همش معاف از رزم بود به همین خاطر خدمت نرفتم گفتم شاید بتونم معافی بگیرم ولی نشد
انتخاب محل خدمت براى افرادى كه كد مازاد دارند دلخواه نيست . شما روز اعزام مى رويد نظام وظيفه شهر يا استان خودتان انجا انها خودشان مشخص مى كنند كه كجا بايد برويدنقل قول:
براى غيبت كه حبس نداريم اين موضوع بيشتر براى سرباز فرارى است يعنى سربازى كه حتى اگر يكروز در پادگان بوده باشد و محل خدمت را بدون توجيه خاصى ترك كند و اگر بعد از ١٥ روز خودش را به يگان معرفى نكند سرباز فرارى محسوب مى شود البته حبس اين افراد هم بيشتر در بازداشتگاه همان يگان و پادگان استنقل قول:
از دوستان کسی نیست ب هاین سوال جواب بده.نقل قول:
ممنونم بابات پاسختون.
امروز رفتم پلیس +10 یه برگه بهم دادن که توش نوشته که محل آموزشم پادگان شهید مدرس کرجه. میخواستم بدونم چطور جاییه.
لطفا هر اطلاعاتی دارید بهم بدید.
دوستان سلام
کسانی که امریه دارن میتونن کد محل اموزشیشون رو تغییر بدن
یا همه ی امریه دار ها در یه جا آموزش میبینن
..................
اخه تو ماده 58 قانون که دوستمون گذاشت زده غیبت بیشتر از یک سال فراری محسوب میشه و به مراجع قضایی معرفی خواهد شد پس دادگاهی برای چی میکنن؟نقل قول:
یکی به این سوال جواب بده.نقل قول:
سلامنقل قول:
هتل هست اونجا
شما باید مدرکتون بالا باشه که اونجا افتادین
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
سلامنقل قول:
پسر عمه من امریه اموزش پرورش گرفته بود و برگ سفیدش اموزشیش ارتش خورده بود که با مراجعه به محل امریه بهش گفته بودن همه رو سپاه گرفته و اعتنایی به برگه نداشته باشه و اونم اموزشش رو همون سپاه گذروند
شما هم به محلی که امریه گرفتین مراجعه کنید و اگر جایی از قبل براتون درنظر گرفته بودن باید همون جا برید
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
مگه میشه
تو برگه سفید اموزشی یه پادگان زده بعد یه جا دیگه اموزش ببینی این خیلی جالب و تعجب اوره
مرسی aalpast عزیز
نه اینطوری نیست، خیلی ساده هست یک قانون وجود داره که همه سازمان های امریه دهنده لیست و مدارک متقاضی ها رو حداکثر 45 روز قبل از اعزام می فرستند ستاد کل بخش نیروی انسانی بعدش از اونجا به نظام وظیفه دستور صادر میشه که مثلا کد فلان شخص باید به کد پادگان فلان تغییر کنه سازمان امریه دهنده نمتونه مستقیم به پادگان دستور بده چون یک سازمان دولتی هست و اون پادگان نظامی هست به خاطر همین ستاد کل میفرسته، مثلا شما ممکنه کد نیرو انتظامی کرمان 08(کدش رو دقیق یادم نیست برای مثال گفتم) خورده باشی چون کد های محل اعزام اما سازمان های امریه دهند هر کدام با پادگان خاصی طرف قرار داد هستند در اینصورت مثلا کد شما رو نظام وظیفه تغییر میده به 01 تهران برگه سفید شما روش مینویسه امریه دار و کد 01نقل قول:
سرباز غايب كه خودش را به سازمان نظام وظيفه معرفى نكرده است مى تواند توسط نيروى انتظامى و كلانترى ها بازداشت شود اما دادگاه ندارد اين فرد از همان كلانترى اعزام مى شود اما اين قانون چند سال است كه اجرا نشده است و فعلا به علت ازدياد سرباز با غايبين كارى ندارند اگر قرار بود غائبين دادگاهى شوند دو سال قبل طرح خريد غائبين ديپلم با لاى ٨ سال غيبت انجام نمى شده است. دادگاه مربوط به فرد نظامى اعم از سرباز و كادر است كه غيبت بدون توجيه يا غيره داشته باشند دادگاه هم منظور دادگاه انقلاب يا عمومى نيست دادگاه نظامى و همان طور كه از اسمش مشخص مربوط به يك فرد نظامى است هنگامى كه يك فرد خودش را به سازمان نظام وظيفه معرفى نكرده هنوز سرباز محسوب نمى شود كه دادگاهى شودنقل قول:
خير نمى توانيدنقل قول:
شما مثلا سرباز نيروى زمينى ارتش هستيد كه در امريه اداره x هستيد ، در پايان خدمت مدارك شما ابتدا به ارتش فرستاده مى شود سپس به نظام وظيفه
همه انريه دارها در يك ارگان اموزش نمى بينند بعضى ها در ارتش و بعضى ها در ناجا
الان من امریه دارم و محل اموزشم نیرو انتظامی مالک اشتر اراک هست
یعنی به هیچ وجه نمیتونم محل آموزشیمو جابجا کنم؟
خير نمى توانيدنقل قول:
دوستان عزیز سلام وقتتون بخیر چند سوال داشتم از راهنمایی شما پیشاپیش سپاسگزارم
-اگر امریه سپاه را گرفته باشیم و برگه اعزام برای پادگان ارتش بیاید ایا زمان تقسیم امکان پذیر هست به امریه ای که گرفته ایم برگردیم؟
-اگر این امکان نیست ایا در فرصت باقی مانده با توجه به اعزام در برج 2 امکان دارد که محل اعلام شده در برگه اعزام از ارتش به سپاه تغییر پیدا کند؟
-آیا اصلا بین امریه ایی که گرفته ایم و پادگان اموزشی رابطه مستقیمی وجود دارد یا خیر؟
یک پست بالاتر در این مورد توضیح دادم، در هر صورت اگر شما امریه سپاه دارید و کد ارتش رو داره شما باید صبر کنید مثلا 2 روز مانده به اعزام دوباره برید پلیس 10 و درخواست کنید برگه سفید رو دوباره پرینت بگیره در این صورت حتما کد شما تغییر کرده، افراد زیادی بودند که کدشون ارتش بوده یا نیرو انتظامی بعد دوباره از پلیس 10 گرفتند کد تغییر کرده که این به دلیل آپدیت دیر هنگام پلیس 10 هست. البته ممکنه کد واقعی شما همون ارتش یا نیرو انتظامی باشه این یعنی اینکه متاسفانه با امریه شما موافقت نشده است نشانه امریه همون نوشتن کلمه امریه دار روی برگه سفید هست. کد های معمولی از 45 روز قبل از اعزام شما توی تهران مشخص شدند (منظورم نظام وظیفه مر کزی هست که تمام کد های سربازان کشور رو مشخص کردند) ولی شهرستان ها نه مثلا 10 یا 15 روز مونده به اعزام مشخص میشن همونطور که قبلا گفتم سازمان امریه دهنده مدارک رو به ستاد کل می فرسته و چون این روند اداری کمی زمان میبره بعد از ارسال دستور از ستاد کل به نظام وظیفه چیزی حدود مثلا 20 روز قبل از اعزام هست که همونطور که گفتم کد رو قبلا تعیین کرده حالا نامه دوباره میرسه نظام وظیفه تا کد رو تغییر بدنید به پادگان طرف قرار داد امریه، فکر کنم هیچ چیزی رو از قلم نداختم.نقل قول:
دقیقا بین امریه و پادگان آموزشی رابطه مستقیمی وجود داره که هر سازمان با پادگان خاصی طرف قرار داد هست و اون کد باید در بر گه معرفی نامه یا همون برگه سفید قید بشه، نشانه موافقت شدن با امریه هم قید شدن کلمه امریه دار در همون برگه سفید هست.
اگر جایی از نوشته هام نامفهوم هست میتونم واضح تر بنویسم.