نقل قول:نقل قول:دیدی گفتم بزودی محدود میشینقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:دیدی گفتم بزودی محدود میشینقل قول:
من که چند ماهه که از شاتل اومدم بیرون و 1 ماه داتک گرفتم که سرعتش افتضاح بود در روز 120 بود و شبها هم سرعتش 15 بود که حتی نمیتونستم صفحه معمولی رو باز کنم و ساعت رایگانش از 1 هست تا 7 صبح که به نظرم شرکت اشغالی هست
داداش محدود بودم . البته سرعت قراردادم رو بهم میده که هیج اعتراضی نیست ! ولی دیروز سرعت رفت بالا دوباره امروز همینطوری شد . الان باید صبر کنم که سرعت برگرده :46:نقل قول:
سلام دوستان دیشب تو ساعت رایگان تا ساعت 4 صبح داشتم با سرعت240 دانلود میکردم یعنی اشک شوق تو چشام جمع شده بود احساس میکردم تو کره ی جنوبی زندگی میکنم ولی بعدش عادی شد شد 70 امشب هم همون70 هستش ولی خیلی نوسان داره. موفق باشید
سلام
خدمت دوستانی که دانلودر هستند و یا بیشتر دانلود میکنند بگم که:
الکی خودتون رو خسته نکنید( البته جوینده یابندست:20:). در حال حاظر فقط باید دنبال سرویسهای نامحدود واقعی بگردید
که فعلا یا مخابرات میده (که همه جا خوب نیست و اول باید تست بشه) یا از شرکتهای کوچیک و بی نام و نشون و یا مطمئن:31:
سرویس حجمی که شبانش هم با کیفیت باشه رو فعلا کسی سراغ نداره و شرکتها هم یه جوری کاربرهارو ترغیب میکنند که گیگ بخرند به جای اینکه از تایم رایگان استفاده کنند:21:
اگر هم دانلودر نیستید و زیاد دانلود نمیکنید که هیچی!(بیخیال):31:
من همچنان محدودم و سرعتم روی 13 هست.
جالبه که خیلی وقته دانلود ندارم.
اگرم قبلا داشتم شبی 200 مگ بود.
100% از شاتل میام بیرون.در ضمن به هر کس هم می شناسم تبلیغ میکنم که از این دزدا اشتراک نگیرن.
میخوام برم سمت نامحدود.
سلام دوستان
این درسته که اگر بجای دوره ی پرداخت یک ماهه دوره پرداخت بیشتر مثلا 3 یا 6 یا 1 سال انتخاب کنیم سرعتش از دوره ی یک ماهه کمتر میشه؟
پوریا بعد چقدر دانلود به این روز افتادی؟؟128اکو داری؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من قبلا به مدت 1.5 سال مشترک شاتل بودم تا اینکه زد تو کاره دزدی در روز روشن !!! ( این قضیه برای ابتدای سال 90 ـه )
بعد از اون رفتم پارس آنلاین که به نظرم از همه بهتر میاد ، بعدش انقدر گیگ خریدم که رسما فر خوردم ( یه ماه نزدیک به 80 تومن گیگ اضافه خریدم )
از پارس آنلاین اومدم بیرون و رفتم مخابرات ( در حال حاضر ) ولی میبینم که واقعا اینا هم دزدی رو یاد گرفتن ( الان 6 مماهه که مشترک مخابراتم ) .
عادت کردم به اینترنت نامحدود . میخوام دوباره برگردم شاتل !!! . به نظرتون سرویس ART 3 یا ART 4 رو بگیرم ، مشکلی نداره ؟؟؟
اگر بچه ها میدونید که سرویس شرکت دیگری بهتره ، بفرمایید تا برم از اونجا بگیرم .
تازگی ها نمایندگی آسیاتک اومده تو شهرمون نمایندگی زده ، کسی اطلاعی از کیفیت سرویسشون نداره ؟
در ضمن اینو بگم که من مصرفم بیشتر از 20 گیگ در ماه نیست
ممنون میشم که یه راهنمایی سریع به من کنید ، چون احتمالا تا پس فردا باید از مخابرات کوچ کنم
صبانت فکر کنم خوب باشه سرعتش فقط ایرادش اینه که ساعت رایگانش از 3 تا 7 صبح هست ولی سرعتش رو بچه هایی که دارند میگن خیلی خوبه
سلام
من 128 شاتل دارم 2 هفته پیش اشتراک ساکس گرفتم چند روز اول خوب وصل میشد با سرعت خود شاتل بعد یواش یواش بسته شد به طوری که الان به سرور وصله ولی باز سایت ها شیلترن اونجای هم که ازش گرفتم میشناسمشون رفتم گفتن نه وصله از یکی پرسیدم گفت isp شاتل و مبین نت و چند جا دیگه جلوش رو میبنده کسی اینجا مشکل منو نداره؟اگه isp بسته باشه دایمی خواهد بود؟
به این حد ندیدم کسی مشکلی داشته باشه بعضی مواقع بعضی از یوزرها مشکل براشون پیش میاد که با 5دقیقه خاموش کردن مودم مشکل حل میشه اگه حل نشد بهم تو یاهو پی ام بدیننقل قول:
با تشکر از آقا سعید :11:
با کمک سعیدجان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخص شد مشکل به احتمال زیاد از سروری هست که من باهاش وصل میشم که سازگاری با شاتل نداره
هیچکس این تجربه رو نداشته تا به حال؟نقل قول:
سلام دوستان
از امروز سرعت اینترنتم داغون شده ( مرکز منتظری اصفهان) دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارن ؟
سلامنقل قول:
اگر مشترک شاتل باشی پیشنهاد اکید میکنم فقط 1 ماهه تمدید میکنی
مثلا اگر در اشتراک 1 ماهه 10 روز محدودت کنند در اشتراک 3 ماهه ممکنه 40 روز محدود بشی و .........
بعضی وقتها هم محدودیتها تا پایان دورته:21:
بله تایید میشسه حرف جکسون عزیزنقل قول:
بیشتر از یک ماهه ریسکه مخصوصا در شاتل که دیده شده بعضی از کاربرها تا دورش تموم نشه محدودیتش تمام نمیشه
دوستان يه سوال
اشتراك شاتل رو ميشه به خط ديگه انتقال داد؟ آيا هزينه اي رو هم ميگيرن و اينكه ترافيكم رو بايد تموم كنم يا عينا به خط جديدم منتقل ميشه چند روزه وصل ميكنن؟
قضیه محدودیت چیه ؟
من ماه پیش سرعت دانلودم ۷۰-۸۰ بود الان شده ۱۶ در حالی که مصرفم از اغاز پرداخت صورت حساب این ماهم تا الان ۶ گیگه.
سلامنقل قول:
به جمع محدودین خوش اومدین
اگه با 16 دان میکنه خوششانسی مال من با 6 دان میکنه
من 2 هفته بیشتر نیست قراردادم رو تمدید کردم الان 1 هفته بیشتره که محدودم کردن
جالبی موضوع اینجاست که 8 روز به پایان قراردادم مونده بود شاتل برام سرویس محدود فعال کرد که بدون داشتن حجم باهاش فقط میتونستم وب گردی کنم یاهو و بیشتر سایت ها رو باز نمی کرد دانلود نمی کرد و خیلی کارهای دیگه با این حال بعد یک روز که از سرویس محدودشون استفاده میکردم باهام تماس گرفتن که یا بیا حجم بخر یا قرارداد جدید ببند وگرنه سرویست رو قطع میکنیم
من سرویسم art 1 هستش و نامحدوده، که فکر نکنم بشه حجم خریدنقل قول:
من حاظرم حجم بخرم ولی سرعت وبگردی و دانلودم بالا باشه
بدبختی اینجاست که سرعت قانونی دانلود برای سرعت ۱۲۸ همون ۱۶ کیلوبایته و نمیشه هم بهشون چیزی گفت.
شب دراز است و قلندر بیدار.
همچنان محدودم.
جالب اینجاست که مصرف روزانه هم ندارم(به دلیل درس خواندن).
یعنی فقط شبا میام اکثرا اونم یکی دو ساعت.
این شرکت دیگه واقعا خودشو مسخره کرده.:18:
سرویس من 128 اقتصادی محدود هست در مورد نامحدود شاتل خبر ندارم ولی از یکی از شرکت های دیگه به اسم پردیس نامحدود 256 داریم که سرعت دان 35 هست تقریبا تو همه نا محدود ها سرعت دان پایین هست
نقل قول:نقل قول:من ماه اردیبهشت سرویس 512 رو 6ماهه تمدید کردمنقل قول:
توی تیر هم وقتی توی سرعتا رو بردن روی 2مگ منم جوگیر شدم و چندوقت پشت سرهم زدم دانلود که حدود 20روز محدود بودم ولی بعد درست شدش
سلام به دوستاننقل قول:
محدودیت به مصرف روزانه و سرعت روزانه برای سرویس های اکو مربوط نمیشه شما بگو مصرف در ساعات رایگانت چقدر و سرویس تان چی هست؟
اتفاقاً دوست من اکو شاتل داره و توی دوره قبل سه گیگ ترافیک خرید و دو گیگش رو یک روزه دانلود کرد و جالبه که سرعتش رو محدود کردن به 16 و دورش که تموم شد فکر کرد شاید سرعت برگرده، اما این دوره هم سرعتش همون 16 هستنقل قول:
منم یکبار روز محدود کردن سرعتم را با کلی پیگیری از محدودیت درم اوردن
من سرویسم art 1 هستشنقل قول:
از وقتی محدود شدم دیگه دانلود ندارم ولی سرعتم درست نشده.
سلام
دوستان سرویس eco دارم
یوزر و پس اکانت شبانه رایگان رو میخواستم
با تشکر
با همون یوزر و پسورد هست فکر کنمنقل قول:
من که باهاشون حرف می زنم میگن سرعت دانلودت ۱۶ کیلوبایته که برای سرعت ۱۲۸ مناسبه، من هم چیزی نمی تونم بهشون بگم.نقل قول:
شما چی بهشون گفتید که از محدودیت درتون اوردن ؟
والا یادم نیست جریان برمیگرده به دوسال پیش تقریبانقل قول:
سرعتم محدود شده بود به 5 6 کیلو:2:
سرویس 1024 سرعت دانلود شبانه حداکثر 10 دلیل: بخاطر استفاده زیاد در زمان نا محدود شبانه(بگین محدود)
دوست عزيز چند گيگ دانلود كردي محدود شدي ؟نقل قول:
سلام دوستان:
من سرویس 2 m سه ماه 6 گیگ دارم من شبانه توی مدت یک ماه و نیم به صورت یک شب در میان 37 گیگ دانلود کردم :31: ولی الن رفتم توی لیست سیاه 1 هفته ای سرعتم
شبانه16 کیلو بایت هست قبل محدودیت 136 کیلو بایت به بالا بود سوالم اینه کسی میدونه اینا بر چه اساسی بلک لیست می کنند یکی از دوستانم میگه بر این اساسه سرعت 128 در ماه 15گیگ سرعت یک مگ 20 گیگ سرعت 2 مگ 30 گیگ حالا اگر کسی میدونه بر چه مبنایی بلک لیست میکنند بگه تا ما حواسمون باشه :31: ممنون
والا به نظر من که اینها معیار و مبنای خاصی نداری یکی میبینی اصلا شبانه استفاده نمکنی محدود میکنن یکی هم هر چی شبانه استفاده میکنه محدود نمیشه و....نقل قول:
یکی را هم کلا شبانه روز محدود میکنن کلا نرم افزار محدود کردنشون تلرانس زیادی داره
شبانه با روزانه فرقی نمی کنهنقل قول:
دیشب ساعت 1 زدم دانلود دیدم از محدودیت در اومدم خوش و خرم خوابیدم :31:ساعت 5 صبح یه لحظه بیدار شدم دیدم داره با 10 دان میکنه
بلای سرم اوردن که یه دانلود بدون استرس برام آرزو شده:31:
شما هر چی بگید اونا کار خودشونو می کنن و به حرف شما کاری ندارن ، این یعنی مشتری مداری که سیاست شاتله!نقل قول:
ساعت 1 قدیم یا جدید؟نقل قول:
شاید هنوز دانلود شبانه شروع نشده بوده