اینترنت من از دیروز عصر شدیدا کند شده، مال شما مشکلی نداره؟
Printable View
اینترنت من از دیروز عصر شدیدا کند شده، مال شما مشکلی نداره؟
نقل قول:
خونه ما تهرانسر هستش شبا افت داره نمیدونم حالا از دکله فک میکنم چون از صبح تا بعد از ظهر عالیه واقعا نمیدونم خداییش این پولا خوردن داره سرویس بی کیفیت میدید خداییش تا چند ماه پیش خوب بود الان چند وقته شبا افتضاحه من 512 دارم ولی شبا سرعتم 10 کیلوبایت میره خوب اگه پهنای باندتون اومده پایین بی خود میکنید هی میفروشید و مشتری اضافه میکنید اول فکر پهنای باند باشید بعد مشتری اضافه کنید
این ایرانسل نمیدونم پیش خودش چی فکر میکنه .128 اختصاصی همه جا زیر 30 تومن هست و اگر خیلی گرون باشه 35000 تومن .اونوقت این ایرانسل میاد 128 رو بین 8 نفر شیر میکنه و به قیمت 42000 تومن میفروشه اونم با پینگ بالا و کیفیت پایین .ماهی 42هزار تومن بدی و تا سرعت دانلودت از 2 کیلوبایت کمتر نشه حق اعتراض نداری.
شما هم از دیروز در باز کردن https مشکل دارید یا فقط مال من اینجوری شده؟ فیسبوک و تویتر رو با فولتر شکن و بدون اون نمی تونم باز کنم از دیروز.
افت سرعت هم داشتم.
دوست عزیز با کریو وی پی ان مشکلت حل میشه افت سرعت هم نداره کریو من ساکس ندارم و گرنه بهت میگفتم افت داره یا نهنقل قول:
اره منم این مشکلو داشتم ولی خودش درست شد
دوستان عزیز بگید افت سرعت شبا همگیه یا فقط من اینجوری افت سرعت دارم از سایت های تست دانلود تست بگیرید ببینیم مشکل همگیره یا فقط واسه من اینجوریه ممنون میشم از دوستان
حدود 3 روزه اینترنت منم مشکل پیدا کرده
2 ماه و نیم دارم از ایرانسل 1 مگ نامحدود استفاده میکنم که تا 3 روز پیش 130 واسه دانلود میداد
الان به زور به 40 میرسه و بین 20 تا 30 هم نواسان داره
البته 2 3 ساعت در روز سرعت بالا میره ولی باز خراب میشه
کرج - مهرشهر
این tx power توی مودم چیه؟چه مقداری مناسبش هست؟
واسه من از 9 تا -4 تغییر داره
سلام بچه ها
من اشتراکم اعتباری 512 ، 4 گیگ به صورت یک ماهه هست .حالا هر ماه به صورت پیشفرض خودش یک ماهه تمدید میکنه دیگه ؟ درسته ؟
میتونم درخواست بدم که همین سرعت رو با همین ترافیک ماهیانه ولی 6 ماهه یا یک ساله داشته باشم ؟؟
چطور این کار رو کنم ؟
چون توی قسمت تغییر تعرفه ، 6 ماهه و یک ساله داره ولی خب 4 گیگ نیست و بیشتره . منم اونقدر مصرف ندارم
کاری میشه کرد ؟ لطفا راهنمایی کنید