براى درخواست امريه شما بايد برگه اعزام يا برگه اى كه هنگام ثبت اطلاعات پليس +١٠ پرينت مى گيرد و به شما مى دهد را داشته باشيد ، با اين برگه هر سازمان يا ارگانى مى فرستد به نظام وظيفه و درخواست ثبت امريه شما را مى كند ،نقل قول:
Printable View
براى درخواست امريه شما بايد برگه اعزام يا برگه اى كه هنگام ثبت اطلاعات پليس +١٠ پرينت مى گيرد و به شما مى دهد را داشته باشيد ، با اين برگه هر سازمان يا ارگانى مى فرستد به نظام وظيفه و درخواست ثبت امريه شما را مى كند ،نقل قول:
الآن دیگه هیچ چیزی پست نمیکنند باید حتما رفت پلیس 10نقل قول:
سلام داداش اگه خودتون خبری از ملاقات مردمی داشتین بی زحمت میزارین تو تاپیک . دو ماه تمدید میخوام از 4 به 6 ...خیلی برام مهمه .. یه بار هم از +10 زدم .... دمت گرم:n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه خبری شنیدم حتما اطلاع می دم.:n40:
سلام.عیدتون مبارک.تاریخ اعزامم 96/1/19 هست امروز رفتم پلیس +10 ببینم آموزشیم کجا افتاده تو برگه نوشته پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا-گروه پدافند تبریز.کسی از دوستان میدونه چجور جایی هست؟؟؟مال سپاه هست یا ارتش؟؟؟کدش چنده؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی.
سلام. عید شمام مبارک رفیق.نقل قول:
پدافند زیر نظر ارتشه و چندسال پیش از نیروی هوایی جدا شده. یعنی شما به سلامتی شدی سرباز ارتش :n01:
در مورد اینکه چجور جاییه چیز زیادی نشنیدم متاسفانه نمی تونم کمکت کنم. (البته خودمم سال 92 مجبور شدم دفترچه بفرستم و از کردستان افتاده بودم اونجا که دانشگاه قبول شدم و نرفتم)
با سلام
بالاخره بعد از ۹ روز پست ۲ ساعت ۶ ساعت استراحت مارو از زندان ازاد کردن:n02:
من قبلا همینجا راهنمایی گرفتم و اعزامم ۱۹.۱۱بود و ایشالا هجدهم همین ماه امریه رو میگیرم و از این پادگان خلاص میشیم.
شهید باهنر ناجا خدمت میکنم ،گردان ذوالفقار گروهان مازاد شهادت،شعارمون هم اینه :ایمان سست،انظباط صفر ،اموزش تعطیل :n02:
رژه تعطیل نظافتمونم دسته لیسانسه هاست:n02: به غیر این نه روز پست،بازم پست ها دست لیسانسه هاست،من که راضیم:n02: برعکسش بچه های گردان کربلا(کشتارگاه بش میگن)دهنشون سرویس شد:n02: ایشالا میوفتین این پادگان فقط کربلا نیوفتین همینو بس فرماندهاشون واقعا آدمای سگین
سلام دوستان عیدتون مبارک
امروز رفته بودم بیمارستان برای معاینه پدرم دکتر قلب به بابام میگه چیزیت نیست :n04::n02::n02: بابام ماه دیگه باید بره قلبش رو عمل کنه بعد طرف میگه چیزیت نیست
کلاً امروز هرکس اومده بود به همه میگفت چیزیت نیست آخر یه یارو باهاش دعواش شد گفت من عمل رو باز قلب کردم میگی چیزیت نیست ؟ بابام قسم میخورد میگفت دستگاه اکوش سالم نبود همش قطع و وصل میشد اصلاً اکو نکردن
دفعه قبل (حدود 2 سال پیش) برای معافیت رفتم گفتن قلب بابام 50% از کار افتادگی داره به 55% معافیت میدیم بعد الان میگه سالمی :n28:
برای دیابت هم اقدام کردیم بابام قندش همیشه بالا 300 هستش و حتی رفته بیمارستان که انسولینی بشه ... به نظرتون احتمال معافیت وجود داره ؟
دوستان من میخوام بابت این پروندم اعتراض بزنم و شکایت کنم میشه دقیق بفرمایید چیکار کنم ؟ میدان سپاه تهران سازمان نظام وظیفه هست اما اونجا که کسی رو راه نمیدن من چی کار کنم ؟ میشه دقیق راهنمایی کنید ؟ با تشکر
سلام.میخواستم بپرسم که بنده ارشد دفاع کردم البته توی بهمن ماه.الان من از تاریخ دفاع معافیت تحصیلیم به پایان میرسه یا زمانی که برم تسویه حساب کنم؟قبلا هم توی زمان مناسب لیسانس گرفتم و ارشد هم همینطور منظورم اینه که وقفه نداشتم حین تحصیل الان هم یه اصلاحیه خورد پایان نامه تا برم اشکالات متنی رو درست کنم.البته رفتم واسه معافیت تحصیلی نوشته بود که تا تیر 1396 اشتغال به تحصیل دارم.
مرسی از راهنماییت.1-من شنیدم اونایی که زیر دیپلم و دیپلم هستن تو پدافند تبریز میمونن و اونایی که فوق دیپلم تا دکترا هستن دوباره از تبریز میفرستن پدافند سمنان آیا حقیقت داره همچین چیزی؟؟؟ :n41:2-آیا بعد آموزشی میشه بقیه خدمتم رو تو نیروی زمینی خدمت کنم امکانش هست؟؟؟خیلی برام مهمه هر کسی از دوستان راجب پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا تبریز اطلاعاتی داره راهنماییم کنه مرسی.نقل قول:
شما یکسال از تاریخ فارغ التحصیلی فرصت دارید، اول قبل از این تاریخ باید تسویه حساب کنید هر زمان تسویه حساب کردید معافیت تحصیلی باطل میشه اما تا همون تاریخ دفاع پایان نامه فرصت دارید برید پلیس 10 یعنی اگر برگه تسویه حساب رو تا اون تاریخ نبرید نظام وظیفه معافیت تحصیلی شما رو باطل نمیکنه اون باطل کردن اول که دانشگاه انجام میده یک نوع گزارش به نظام وظیفه هست که فلان شخص تا این زمان فرصت داره در این مورد مشکلی وجود نداره در ضمن این موضوع استفاده از معافیت تحصیلی لیسانس یا وقفه و فرصت یکساله فرقی نمیکنه شما اگر استفاده هم می کردید باز هم مشکلی نبود. در کل مشکلی ندارید تا یکسال وقت دارید اگر بعد از این یکسال نرید پلیس 10 غیبت خواهید خورد اگر هم دکتری پذیرش بشید دیگه نیازی به پلیس 10 نیست و دوباره همون معافیت تحصلی شما تمدید می شه.نقل قول:
معاف از رزم بودید شما؟ امریه شما کجا هست؟نقل قول:
سلام دوستان جواب سوال منو میشه بدید ؟نقل قول:
سلام
دوستان اگر کسی معاف از رزم باشه میتونه در دوران آموزشی اقدام برای معافیت دائم بکنه؟
سلام دوستان
تاریخ اعزام 19-1 افتادم کد 89 : سازمان زندان کرج :n03:
شهید کچویی کرج
چطور جاییه؟
خیر هیچکدوم از بچه های گروهان ۵۰نفرمون معاف از رزم نبود ،فقط و فقط ما شانس داشتیم ،اونموقع که اومدیم پادگان چند روز با لباس شخصی تو پادگان میگشتیم ،بعد قرار بود مارو بندازن کشتارگاه که اونجا هم جا نداشت،تا اینکه یه اسایشگاه خالی تو ذولفقار برامون جور شد،کنار لیسانسه ها،امریه رو فعلا ندادن،روز ترخیص میدن،که نشون میده کدوم استان میوفتیمنقل قول:
هریک از دوستان اگه چیزی میدونه بگه خیلی برام حیاتیه مرسی؟؟؟؟؟:n37:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر برای بیماری دیگه ای قصد دارید اقدام کنید قبل از آموزشی هم می تونید پرونده اعزام رو باطل کنید و برید دنبالش من قبلا این کار رو کردم اگر مطمئنید ارزش نداره که پاتون رو به پادگان باز کنید همین حالا هم میتونید، اما اگر همون بیماری که ازش معاف از رزم گرفتید رو مجددا می خواهید اعتراض کنید باید حداقل 6 ماه از تاریخ کمیسیون گذشته باشه و البته با دلایل و مدارک مستند باید ثابت کنید که بیماری عود کرده و شامل معافیت دائم می شود. در دوران آموزشی هم همین مواردی که ذکر شد صدق می کنند.
قربانت. در مورد این که میفرستن سمنان الآن که اینو گفتی یادم افتاد که تو یه سایتی همچین چیزی شنیدم ولی منم مطمئن نیستم اینطوری باشه. اگه قرار بود بالای دیپلم رو فقط بفرستن سمنان که منطقی نیست شما کد تبریز بخوری بری اونجا بعد از اونجا دوباره بفرستنتون سمنان (البته کلا تو مقوله سربازی همیشه نباید انتظار دلیل و منطق داشت :n02: اینو منی که فقط یه هفته تو پادگان بودم کاملا درک کردم)نقل قول:
در مورد سوال دوم هم فکر نکنم امکان داشته باشه. مثلا کسی آموزشی نیرو هوایی باشه دیگه یگان هم نیرو هواییه. یا پدافند باشه یگان هم باز پدافنده. تا اونجایی که من بدونم جابجایی بین نیروها یه چیزی در حد غیرممکنه احتمالش.
حالا شما هر جایی افتادی مراقب خودت باش و سخت نگیر که بهت خیلی سخت نگذره.
قاشق + چنگال + لیوان
خوردنی (ترجیحا خشکبار، مخصوصا خرمای خشک که عالیه.)
دارو به مقدار کافی
اینا رو هم حتما با خودت ببر.
اقدام كنيد هيچ مشكلى نداردنقل قول:
سلام
اخرم كسى جواب منو نداد !
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
اخرم كسى جواب منو نداد !
Sent from my iPhone using Tapatalk
متاسفانه من اطلاعاتی در مورد معافیت کفالت ندارم . اما پزشکی رو برای شما توضیح میدم. ولی در مورد اعتراض اگر در کمیسون معترض باشید میتونید از پلیس 10 همون روز اعتراض بزنید. نکته بعدی اینکه بعد از معاینه و رفتن به کمیسیون شما مدارک قبلی پدرتون رو نشون بدید تا ثابت بشه اون معاینه داخل بیمارستان مشکل فنی داشته، که زمینه معافیت رو دارید معاینه مجدد که در بعضی کمیسیون ها ارجاع میدند برای همین موارد هست که شما مجددا در بیمارستان دیگه ای معاینه میشید (که به نظرم همین مد نظر شما هست) اگر کاملا مطمئن باشه اما باز هم شک کنند حتی برای تصمیم گیری مجدد ممکنه 3 بار برای معاینه مجدد شما رو بفرستند که به نظر من فرستادن 3 بار به بیمارستان از نظر من کاملا محتمل هست، معاینه مجدد دیگه نیاز به اعتراض نداره اگر در کمیسیون سوابق پدر شما رو قبول نکردند از همون راه اول اعتراض بزنید.نقل قول:
دوستان من 1/2/96 اعزامم
راهنمایی میکنید چه کار های لازمه؟
در مورد اموزشی ؟ چند ماه هست چیکار کنم کمتر سخت بگذره
کلا الان چند ماه سربازی
کسری های خدمت را کی اقدام کنم
محل اموزشی و محل خدممت کی معلوم میشه
اگه اموزش توی ارتش یا سپاه باشیم بعدش تا اخر سربازی اونجا میمونیم؟
من کسری را ثبت کردم ولی الان دانشجو هستم با قانون جدید ایثارگران من معاف میشم یا همون کسری قبلب میمونه؟
١- از لحاظ ادارى كارى لازم نيست انجام دهيد فقط اگر مى توانيد در اين مدت كوتاه كمى استقامت فيزيكى بدن را افزايش دهيدنقل قول:
٢-اموزشى دو ماه است كه ممكنه چند روز اول مرخصي جهت اندازه كردن لباس داشته باشيد و يك ميان دوره و پايان دوره داريد. در خدمت دوست هاى خوب پيدا كنيد وقت هاى ازاد و خارج كلاس با هم باشيد ، قرص هاى ويتامين مانند c يا مولتى ويتامين به همراه داشته باشيد چند برگ قرص سرماخوردگى داشته باشيد چون بيمارى به خصوص سرماخوردگى در خدمت بسيار شايع است. در خدمت سعى كنيد با افسر اموزشى يا فرمانده گروهان بحث لفظى نكنيد
٣-با اموزشى كلا ٢١ ماه
٤-كسرى خدمت را هنگامى كه وارد يگان شديد بايد نامه اى از نيروى انسانى پادگان جهت جايي كه كسرى داريد تهيه كنيد
از ١٥ فروردين به بعد معمولا كد محل اموزشى مشخص مى شود
٥-بله اموزشى در هر سازمان و ارگان و نيرو باشيد تا اخر خدمت در همان جا خواهيد بود.
برادر من سال 92 پدافند خدمت کردم و آموزشی ام سمنان بودم حالا سوالی داری بگو.....نقل قول:
دوباره الان اول اردیبهشت اعزامم پدافند....
سلام.
دوستانی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شان در پایگاه هوایی مهرآباد افتادن.هر سوالی دارند در خدمتم.
برادر چجور جایی بود راضی بودی؟؟نقل قول:
کلا برامون ازونجا بگو:n39::n02:
سلامنقل قول:
با ما لج افتادید جواب نمیدید :n14::n14:
لج نگردند حتما تا حالا همچین موردی براشون پیش نیومده، یک پیشنهاد دارم برای شما، یک سایتی بهتون معرفی میکنم اونجا هم سوال بپرسید شاید جواب دادند آدرسش رو زیر مینویسم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به علت کمبوز وقت نمی توانم به تمامی پست ها جواب دهمنقل قول:
شما با یک جستجو ساده در اینترنت جواب خودتان را پیدا می کردید
سلام دوستان
من الان در تعطیلات میان دوره عید هستم و 1/12 به آموزشی اعزام شدم و یه سوال داشتم چند روز تا قبل از آموزشی تقسیمات انجام میشه؟!
آیا اگه تقسیمات انجام بشه یه پارتی توی تهران باشه میتونه تغییرش بده؟!یا نه دیگه نمیشه کاریش کرد؟!
چه معیاری درجه توی خدمت رو مشخص میکنه؟!
یک هفته قبل از پایین دوره شروع تقسیمات در مرکز هر نیرو در تهران آغاز می شودنقل قول:
شما باید پارتی در همان نیرویی و سازمانی که هستید داشته باشید و به میزان قردت و نفوذش می تواند پس از تقسیمات هم موثر باشد
در ارتش نمره ملاک نیست اگر دوره کد بروید شاید نقش داشته باشد
در ناجا نمره به میزانی نقش دارد اما به طور کلی درجه در خدمت یک لقب است از دید فرمانده و پرسنل کادر همه سربازند و فرقی بین سرباز صفر و افسر نمی بینند
متشکرنقل قول:
من ارتش هستم نیروی زمینی
پس یعنی تا 20-23 فروردین پارتی وقت داره درسته؟!
بلهنقل قول:
تقسيمات در ستاد نيرو زمينى در تهران انجام مى شود و مراكز اموزشى در ان نقشى ندارند
کسری سابقه جبهه به ازای یک ماه همون نه روز هست ؟
میگن کم شده و به ازای یک ماه هفت روز میدن درسته یا شایعست ؟:n29:
سلام دوستان
اگه سازمان یا ارگانی که امریه میده برای سرباز اضافه خدمت بزنه , اون اضافه خدمت اعمال میشه ؟
دوستان تو اموزشیم ۱۹وم ترخیص ،یه امتحان ارزشیابی ازم گرفتن،به دلیل کمبود وقت تونستم نصفشو جواب بدم،مشکلی پیش نمیاد؟نمره تیرم اوکیه
ناجا خدمت میکنم
سلام 5 روز دیگ اموزشی مرزبانیم تموم میشه 3 ماه
پدرم 68 سالشه دیروز عمل مهره کمر داشته و بخاطر سن و عملش
میتونم معافیت بگیرم؟
باید برم کجا ؟