بفرمایین . ولی حرفه ای هستش . بهترین کانفیگ کار ها از این کانفیگ استفاده میکنن .
ادیتش رو خودم انجام دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بفرمایین . ولی حرفه ای هستش . بهترین کانفیگ کار ها از این کانفیگ استفاده میکنن .
ادیتش رو خودم انجام دادم .
دوست عزيز برخلاف اينكه داريم بازي هاي ديگرو شبكه بازي ميكنيم ولي بازي Counter-Strike Source 2010 شبكه نميشه در هنگام ساخت سرور سيستم دومي سرورو ليست نميكنه تا واردش شه.نقل قول:
اين فايلي هم كه گذاشتين هم تو عكس زير ميتونيد ببينيد براي هر دو سيستم گذاشته شده تو پوشه cfg در ادرس G:\Counter Strike Source 2011\cstrike\cfg
البته يه احتمال ميديم بازيمون اصلا واسه شبكه نباشه آيا ممكنه ؟
دوست عزیز ورژنی که شما دارید 41 هستش و بنده 4 سال کانفیگ کار حرفه ای کانتر هستم و تا حالا جز کانتر ورژن 34 و 70 برای بازی های شبکه و لن ندیدم .نقل قول:
شما ابتدا این نرم افزار رو دانلود کنید .
Password :hamidgamenet
پس از نصب برنامه رو که اجرا کنید بازی به صورت خودکار بروز میشود .
با تشکر ,
یا حق
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد :n13:
نرم افزاري كه گذاشتين نصبي نيست اكستركي و ايا بايد در محل نصب بازي خودم فايلهارو كپي كنم بعد اجراش كنم ، نرم افزاره قابليت شناسايي فايل هاي بازي كانتر قبلي منو داره يا نه چون اينجوري كه من انجام دادم و بعد از اينكه از حالت فشرده توي يه پوشه ديگر روي دسكتابم خارج كردم و اجراي css_autoupdater.exe و انتخاب فلش سبزه دوباره داشت بازيو در داخل پوشه نرم افزاره از طريق اينترنت دانلود ميكرد و متاصفانه با اينكه زيان اينگليسي از منوش انتخاب كردم بيشتر گزينه هاي نرم افزار زبانش روسي و اينكه كدوم فايلو بايد اجرا كرد css_autoupdater.exe يا updater.exe
البته فايل updater.exe اجرا كردم ارور error while loading options ميده
احتمالا بايد اين دو فايلو تو پوشه اصلي بازي كپي بشه ؟
کاانتر بازا یه سوال
من میخوام مسابقات کانترو گلوبال آ فنسیو تو گیمنت بذارم
الان راحت میتونم لن بیارم
فقط 2 مشکل هست
1 این که چیکار کنم که نتونن به اصطلاح فری بگیرن یعنی دو طرف نتونن همدیگرو ببینن !
2 اینکه فایلی مثل 1.6 هست که من بتونم dedicate بسازم که همه بهش جون بشن
مثلا از سیستم سرور هاست بشم و همه بهش جوین بشن تو به سرور البته سیستم سرور تو بازی نباشه
با تشکر
کاانتر بازا یه سوال
من میخوام مسابقات کانترو گلوبال آ فنسیو تو گیمنت بذارم
الان راحت میتونم لن بیارم
فقط 2 مشکل هست
1 این که چیکار کنم که نتونن به اصطلاح فری بگیرن یعنی دو طرف نتونن همدیگرو ببینن ! البته وقتی میمرن میتونن همدیگرو ببینن چیکار کنم نتونن ببینن !
2 اینکه فایلی مثل 1.6 هست که من بتونم dedicate بسازم که همه بهش جون بشن
مثلا از سیستم سرور هاست بشم و همه بهش جوین بشن تو به سرور البته سیستم سرور تو بازی نباشه
با تشکر
توضیحات بیشتر :نقل قول:
در کانتر استریک سورس که کد زیر رو بزنید صفحه پس از مردن سیاه میشه ( به نظر من بازم امتحان کنید ) :نقل قول:
mp_fadetoblack 2
در مورد سوال دومتونم هم اگه سرچی تو گوگل میکردید به نتیجه می رسیدید .
یا حق ..
من نمیدونم چجوری باید dedicate بسازم و البته کلید کنسول کلاینتا بسته بشه
هیشکی کدارو میدونه
البته واسه گلوبال آفنسیو میخوام
کدای کنرای قبلی چیاس؟
دوستان من چند ساله بازی نکردم الان اومدم بازی رو دان کنم دیدم 1000 تا نسخه مختلف اومده. میشه بگید واسه تک نفره بازی کردن کدوم یکی نسخه از همه بهتره؟ لینک هم بدید ممنون میشم.
red and black چطوره؟