الان فعلا سرویس محدود خوبن که خوب خوب هم نیست
ولی بازم مخابرات قیمتاش بهتر از دیگر شرکت ها هست در ضمن تمام شرکتا الان خراب هستن
و باید منتظر خوب شدن سرعتای دسته جمعه شرکتا باشیم الان های وب هم شبانه رو خراب کرده
Printable View
الان فعلا سرویس محدود خوبن که خوب خوب هم نیست
ولی بازم مخابرات قیمتاش بهتر از دیگر شرکت ها هست در ضمن تمام شرکتا الان خراب هستن
و باید منتظر خوب شدن سرعتای دسته جمعه شرکتا باشیم الان های وب هم شبانه رو خراب کرده
نقل قول:
من منظورم محدوده نه نا محدود.خود شاتل هم به گفته یکی از دوستان سرعت دانلود سرویس 128 تا 600 میرفت.
این مشخصه که وقتی مخابرات از نظر سرعت زمین خورده بلافاصله سرعتای شاتل مثل قیمتهای سرویس هاش افزایش پیدا کرده
احتمالا یه جشنواره مخابرات داره که نمیتونه سرعتا رو کاهش بده تو جشنواره
256 محدود سرعتش 80 هست
512محدود 150
1مگ 230
128 رو کسی اطلاعداره حجمی؟
چون سرعتا حجمی رو یکم افزایش دادن
256محدود 8گیگ هم داشت بد نبود با شبانه رایگان لااقل
تعرفه 512 محدود 6 ماههنقل قول:
هه، داداش گلم شما هم چه فکر و خیالا میکنیا! یعنی فک میکنی این احمقای مخابراتی میان اینجا تک تک پستای ما رو میخونن؟ یعنی خبر دارن p30world.com تاپیک مخابرات مازندران داره؟ یعنی میدونن یه فروم به اسم p30world.com وجود داره؟ یعنی اصلا حالیشونه فروم چیه؟نقل قول:
پس اگه اینطوره و این بی پدرا پست های ما رو خوندن باید تا الان تو زمین فرو رفته باشن!:n08:
شاید به خاطر اینکه از شدت شرم آب شدن کسی دیگه نمونده و این وضعیت هنوز درست نشده!!!:n02:
خوب رفیقم توی مخابرات بود و الانم خدمته
باید بگم اون تاپیک p30world رو بهم نشون داد و گفت اطلاعات جدید رو میتونی از این انجمن بگیری
کلا سیاسته دیگه الان ریدن تو نت و بهتره دیگه با گذشته خداحافظی کنیم چون دیگه برنمیگرده
دور اینترنت پر سرعت رو خط بکشید
وقتی نمیتونی دانلود کنی چه فایده ای داره سرعتت 50kb باشه یا 5MB ؟! مگر اینکه بخای خدا تومن پول ترافیک بدی!نقل قول:
شاتل هم اگه سرعت بالا میده فقط برای اینه زودتر ترافیک کاربرش تموم بشه وگرنه کافیه 3شب بالای 300مگ دانلود کنی تا بنت کنه !! Derp
512 نامحدود 1 ماهه مخابرات مازندران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اصلا میدونی چرا من این حرف زدم.من در نظر یکی از دوستان اینو گفتم.تازه من خودم به این دوستمون که شاتل با سرعت 600 داشت همین حرفای شمارو زدم .شما تو این صفحه برو متوجه میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا در مورد این موضوع اصلش این بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط hamed1987 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز من با یکی صحبت کردم دو نکته خوب رو بیان کرد:
1- اینکه ظاهرا مخابرات با اینکه افزایش پهنای باند داده ولی انگاری فعلا این افزایش رو توو نسخه های نامحدودش اعمال نکرده
2- مخابرات مشکلی با عرضه نامحدود ها نداره ولی اینجور که مشخص شد فشار بالادستی ها و شرکت های دیگه بر مخابرات مبنی بر سرعت بالا با قیمت پایین در نامحدود ها مجبورش کردند که سرعتو دستکاری کنه
نوشته شده توسط miladrazor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-جوری میگی رو نامحدود اعمال نکرده که انگار سرعت دانلود محدودو 1 مگ کرده.روی هیچ سرویسی هنوز اعمال نکرده نه محدود نه نامحدود.
2-مخابرات اگه سرعت محدودوشو 8 مگ ببنده هیچ isp نمیتونه حرف یزنه.پس چرا سرعت محدودو بالا نمیبره.