سلام دوستان من در مرحله ای که Ray تماس میگیرو با Roma به پیش تالبوت میرویم گیر کردم بعد از این که میگوید خودروی 4 در بگیر .راهنمایی کنید ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان من در مرحله ای که Ray تماس میگیرو با Roma به پیش تالبوت میرویم گیر کردم بعد از این که میگوید خودروی 4 در بگیر .راهنمایی کنید ممنون میشم
خوب شما هم یه ماشین از خیابون گیر بیار که ظرفیت 4 نفر رو داشته باشه چون قراره 3 نفر سوار بشن بعد صدای اسپیکر رو بلند کن تا صدای اون یارو که آدرس میده رو خوب بشنوی
استاد خوب من نمیدونم کجا باید برم اگه میشه شما آدرسشو بدید ممنون میشم.نقل قول:
من که کل شهر لیبرتی سیتی رو از بر نیستم آدرس بدم شما فقط سه تا کلمه انگلیسی رو بدونید واسه پیدا کردن آدرس مشکلی نخواهید داشت اون یارو وقتی میگه تورن لفت بپیچ سمت چپ وقتی میگه تورن رایت بپیچ سمت راست وقتی میگه گو استرایت یا گو آن مستقیم برو دقیق یادم نیست تالبوت چه جملاتی میگه بعضی وقتا هم گیج بازی در میاره و میگه مطمئن نیستم و حرفای چرت و پرت شما باید دقیق به حرفاش گوش بدی
ممنون.اگه که تو نقشه تونستید جاشو بزارید تا استفاده کنیم.
یک مرحله ای است در اولین مرحلهی شهر سوم فک کنم Rb باشه نیکو به یک محله میره و آدم هارو میکوشه بعد کامیون شروع به حرکت میکنه و نیکو باید برود پشت کامیون و خودشو به پشت کامیون میگیره و بعد میگه اسپیس رو نمیدونم چکار کنید من نمیدونم باید چکار کنم.
اگر لینک دانلود بازی Gta v رو داری البته معتبر باشه بزارید تا دانلودش کنیم با تمامی نرم افزار های لازمش مثل کرک و...
ممنون میشم.
نه شما باید مسیری رو که اون شخص ادرسش رو میگه رو بتونید به زبان انگلیسی درک کنید تا برسید به محل مورد نظر
اون قسمتی هم که باید بپره پشت کامیون جایی هست که شما باید دوام بیارید روی سقف ماشین اگه به سمت راست پیچید باید سمت چپ رو نگه دارید که از بالاش نیفتید پائین و در مواقعی که کامیون مستقیم میره تند تند اسپیس رو بزنید تا نیکو سینه خیز جلو بره اونقدر که بتونه از شیشه جلوی ماشین بپره داخل کامیون
بازی GTA V برای PC نیومده معلوم هم نیست که کی بیاد فعلا شما این بازی رو انجام بدید... برای GTA V فعلا باید کنسول داشته باشید
ممنون. من تو اونجا که میره پشت کامیون گیر کردم فقط ویزان میمونه هیچ کار دیگه ای نمیکنه .
v برای کامپیوتر هم آمده جدیدا" من داخل سی دی فروشی دیدم حتی خریداری هم کردن گویا درست است.
دوست عزیز خود راک استار هنوز بازی رو معرفی نکرده برا PC چه برسه به انتشار ..!نقل قول:
شما فقط space زو بزن!نقل قول:
فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk
ممنون. پس شایع عات هست برای انتشار v؟
فقط space بزنم تند یا معمولی؟:n24: