....
Sent from my Xperia L using Tapatalk
Printable View
....
Sent from my Xperia L using Tapatalk
یکی لطف میکنه جواب بده ؟نقل قول:
خیر این مشکل رو ندارمنقل قول:
------------------------------------
2 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان.من شش سال هست که در شهر کرمانشاه از اینترنت صبانت استفاده میکنم.مرکز مخابراتی هم فجر هست.متاسفانه از نوروز سال نود و سه اینترنت من به شدت قطع و وصل میشه.موضوعی که تا کنون سابقه نداشته.باید بگم که زندگی و شغل من به شدت وابسته به داشتن یک اینترنت سالم و بدون قطعی و وصلی هست.بارها و بارها با شرکت صبانت تماس گرفتم.اما اونها پورت رو از مخابرات فجر تست کردن که ظاهرا سالم بوده.واقعا نمیدونم مشکل چی هست!!!به فکرم رسید که سیم تلفنی که از بیرون خانه به داخل میاد رو عوض کنم یا اینکه مودم جدیدتری بخرم و یا اینکه شرکت اینترنتی رو عوض کنم.در حال حاضر هر بیست دقیقه یکبار اینترنت من به مدت نیم ساعت فطع میشه و دوباره وصل میشه.یعنی میشه گفت نیم ساعت در میان قطع میشه و وصل میشه.قطع شدن اینترنت من این روزها به اوج خودش رسیده.تا چند هفته پیش قطع و وصلی من شیش هفت بار در روز آن هم به مدت کوتاهی بود.اما در این سه چهار روز اخیر بسیار شدید شده و برای مدت طولانی (حدودا نیم ساعت) قطع و وصل میشم.
از دوستان عزیزی که در این زمینه اطلاعاتی دارند خواهشمندم که هر کمکی از دستشون بر میاد و هر اطلاعاتی که ممکن هست مفید باشه برای من دریغ نکنند
با تشکر از همه شما
منم مرکز فجر بودم و این مشکلو هر ده دقیقه داشتم.اما مودم من خراب بود و عوضش کردم الان درست شده.مودم من یه دفعه همه چراغاش خاموش و روشن میشد.الان مشکلی ندارم.شما هم ببینید این مشکلو دارید یا خیر و ضمنا مودم رو ببرید سر خط ورودی تست کنید.اگرم نشد بگید از شرکت کارشناس بفرستن.نقل قول:
سلام دوستان شما امروز پینگتون یهویی خیلی نرفته بالا؟ با داخل من 150 پینگ دارم. با( 8.8.8.8 400ms )با 4.2.2.4 300ms با لندن هم 210 . قبلا (همین پریروز) پینگم با لندن از 160 بیشتر نمیشد! چیزی شده؟:n04:
مخابرات 1 به 5 / 256 نامحدود
پینگ :
یعنی چ خبره؟
دوستان سرعت نامحدود 1 به 5 1 مگ چقده؟ تک کانکشن چطور؟
منم پارس آنلاین یک هفته ای مشکل پینگ داشتم البته نه اینکه 500 باشه ... 250 بود
الان دیگه ثابت شده رو 160 با 8.8.8.8 تایم اوت هم نداره
من و این پینگ؟ محالههههههه
512 مخابرات 1 ب 5