ایول . رفیق یک دنیا ممنون، شادمون کردی.
بریم اسلیپ کنیم که فردا باید بریم دنبال کاراش. تو امتحانات دانشگاهم هست پسفردا امتحانه!
شب بخیر مای فرند.
Printable View
ایول . رفیق یک دنیا ممنون، شادمون کردی.
بریم اسلیپ کنیم که فردا باید بریم دنبال کاراش. تو امتحانات دانشگاهم هست پسفردا امتحانه!
شب بخیر مای فرند.
امشب من سرعتم ساعت هایی که افت داشت کم بود نسبت به دیروز دیروز عصر به بعد خیلی بد شد امشب خیلی هم بد نبود و ساعتی که اعصاب خورد کن باشه نداشتم ساعت حدود ۱۰ که تست گرفتم پهنای باند کامل داشتم
دقیقا منم مثل شما بودم نت امشب خیلی بهتر از دیشب بودنقل قول:
وای دیشب کلا یاد دایال آپ افتاده بودم هر سایتی می خواستم باز کنم نمیشد ولی خداروشکر امشب بهتر بود امید وارم همینجور بهتر بودنش ادامه داشته باشه
دوستان من شبا وقتی با مودم وایرلس وصل میشم سرعتم به حداکثر نمیرسه اما با مودم معمولی حداکثر میشه.هر دو مودم هم tp-link هستن.وقتی با مودم وایرلس وصل میشم اگه از قند شکن استفاده کنم سرعت حداکثره.به نظرتون ایراد کار کجاست؟
در ضمن مطمئنم خودم تنها دارم از وایرلس استفاده میکنم و کسی ازم دزدی نمیکنه.
سلام به همه دوستان
امشب وضع نت شما چطوره؟
نت من که امروز پنج شش ساعتی قطع بود و الانم خیلی داغون اوضاع
برای من که امشب مثل همیشه داغونه
حتی سایت اسپید تست باز نمیشه که تست بگیرم
تایم اوت زیاد با پینگ بالای 450
افتضاح تر از اینترنت مخابرات ندیدم تا الان
سرعت دانلودم از سایتهای داخای بزور به 250 میرسه
سرویس 10 مگ فوق حرفه ای !!
شما هم مثل من صبح تا حدود ساعت دوازده و یک خوبه ولی بعدش داغون میشه؟نقل قول:
من بدک نیست تست نگرفتم ولی مشکلی نداشتم البته یه سایت خارجی بود یه خورده طول کشید تا باز شد صبح عالی بود قشنگ تو ۱۵ دقیقه ۸۵۰ مگ دانلود داشتم تقریبا ثانیه ای یک مگ میگرفتم کلی خر کیف شدم تاحالا اینترنت با این سرعت نداشتم تو تایم رایگان از این به بعد نتیجه گرفتم که صبح ها زود بیدار شم حدود ۶ تا هم روز طولانی تری داشته باشم و هم این که به کار های بیشتری برسم و هم این که اینترنت وحشی استفاده کنم واقعا وحشی اون موقع معنی داد برام امشب ۵ گیگ دانلود دارم که از سرور های خارجی هست تقریبا همش ببینم چطور عمل میکنه امید وارم که خوب باشه ببینم میتونه اپن سوزه رو بگیره یک شبه یا نه یه خورده هم داخلیه ۵۰۰ مگه از دانلود ها یعنی امیدوار باشم؟ ایا مخابرات از این ازمون سر بلند بیرون میاد؟ برای دیدن ادامه ی برنامه شمارا به دیدن قسمت بعدی در صبح ساعت ۶ دعوت میکنم
اصلا نگران نباش مخابرات در ازمون شبانه برنده اول و جای نگرانی نیست من چهار شب پیش 17 گیگ دانلود کردم و هیچ مشکلی نبود ولی از بعد از ظهر به بعد تا ساعات شبانه خیلی داغون و غیر قابل تحمل میشهنقل قول:
دقیقا مثل شمانقل قول:
تا ظهر عالیه بعد داغون میشه
الان هم همش تایم اوت دارم و سایتها هم بزور باز میشن