رونی جان اینا که وحید معرفی کرد خوبن اما اگه مستر لیگو با کلاسیک شروع کردی فقط van basten امشب با رم یک بازی در مقابل میلان انجام دادم یک تنه سه تا حوالمون کرد تازه یکی دو تا هم نزد . توی این بازی توی ترکیب تیمم بازیکنان بزرگی مثل ریبری , نصری , مکسس و همینطور توتی وجود داشتن البته من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .
توی سری های pes بازیکنان مختلف دارای هوش مصنوعی متفاوتی هستن من گزینه کلاسیک رو به این دلیل انتخاب کردم که سطح کیفی بازیها بالا بیاد ما چیزی حدود 50 تا بازیکنان بزرگ توی تیمهای کلاسیک داریم که به بالاتر رفتن کیفیت بازیها کمک زیادی میکنن .
بدون تعارف بگم منی که چیزی بیش از دو دهه تماشاگر و پیگیر مسائل مربوط به فوتبال هستم واقعا لذت میبرم از اینکه میبینم کونامی به زیبایی ویژگیهای فردی هر بازیکن در دنیای واقعی فوتبال رو توی این بازی قرار داده هوش بالای مارادونا و مسی , قدرت هد زنی گابریل باتیستوتا , جنگندگی رود گولیت , بازی سازی فرتاندو ردوندو و میشل پلاتینی , دفاع مستحکم کاپیتان سابق ایتالیا فرانکو بارزی و مدافع افسانه ای آرژانتین پاسارلا , سرعت بالای کلودیو کانیگیا و خیلی های دیگه