رانژه و اینا به مخابرات بستگی داره ... مال من یک هفته طول کشید :46:نقل قول:
Printable View
رانژه و اینا به مخابرات بستگی داره ... مال من یک هفته طول کشید :46:نقل قول:
برای منم دوسه روز بیشتر طول نکشید. همینکه اینقدر "نوسان" داره معلومه بی برنامند و هردمبیلیه.نقل قول:
ُبا سلام خدمت دوستان
امروز ADSL من وصل شد
اینم تست سرعت ECO128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مبارک باشه
به به سرعتت هم که 512 اس
برو حالشا ببر:46:
نقل قول:
اگر در ایران کمی فضای باز وجود داشت انجمن هایی تشکیل می شد و در چنین زمان هایی از سوی کاربران شاتل وکیلی برگزیده می شد تا از حقوق کاربران دفاع کند و خسارت وارد شده ی چند ساله رو از مخابرات و شرکت شاتل می گرفت. ولی دریغ...
البته تارنمایی وجود داره به نام : tabnak.ir
اگر شمار فراوانی از کاربران شاتل به این تارنما نامه بدن و اسناد را بهشون برسونن خبر رو درج می کنه و این کار ممکنه باعث برگشت پول کاربران بشه.
با سلام
همان طور که دوستان اطلاع دارند طبق پیگیری های شرکت صبانت,این گونه شد که از تاریخ 31/05/88 هزینه مخابرات از 3 هزار تومان به یک هزار تومان کاهش یابد.
(عکس ها در سمت راست سایت اصلی صبانت نیز موجود است)
و شرکت ها موظف به اصلاح فاکتور هاشون نیز هستند.
اما از آنجا که شاتل دوست ندارد زیر بار اینکار برود.
اعلام کرده است که هزینه ابونمان مخابرات را شاتل پرداخت می کند!(ذکر شده در سایت شاتل در قسمت سرویس های اقتصادی ECO)
در اصل شرکت شاتل همان 3000 هزار تومان را از کاربران سرویس های اکو دریافت می کند.
و فقط 1000 تومان آن را به مخابرات می دهد.
باید خدمت مدیریت شاتل عرض کنم که وقتی بنده اقدام به خرید سرویس در شهرستان نمودم . برگه ای که به بنده دادند. در آن ذکر شده بود که ===> هزینه آبونمان مخابرت و 3 درصد عوارض و مالیات در قیمت های فوق لحاظ شده است.
به این معنی که بنده پرداخت میکنم و در صورت کم یا زیاد شدن باز هم خودم پرداخت خواهم کرد.
آیا اگر 3 هزار تومان به 5 هزار تومان افزایش پیدا می کرد آیا شرکت شاتل (آریا رسانا تدبیر) باز هم حاضر بود که هزینه مخابرات را خودش بر عهده گیرد و پرداخت کند؟
یا مورد دیگری شما اگر در شرکت دیگری سرویس داشته اید و هم اکنون قصد دارید به شاتل بیائید. باید به اجبار 5 هزار تومان تومان هزینه نصب در خانه را پرداخت کنید. حتی اگر تسلط کامل بر مودم و سیستم خود داشته باشید.
خوشبختانه این طور موارد چهره واقعی شرکت ها را نشان می دهد.
با تشکر
سلام این هم از صفحه من ! دوستان چند مرحله دیگه هست که اینترنت من وصل بشه و به نظر شما چند روز طول خواهد کشید؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف همه دوستان در مورد جواب غير منطقي پرسنل شاتل درسته.
بچه ها اين جور اعتراضات يادتون باشه كه نبايد با يك تلفن ساده به كارشناسان فروش يا پشتيباني شاتل انجام بشه. چون جواب قطعي نميشه شنيد و گرفت.
يه كارمند مگه چه كاري از دستش بر مياد؟
نهايتاً بتونه نظر كاربرها رو انتقال بده.
براي همچين مسائلي يا بايد به صورت كتبي و رسمي، مستقيماً به خود مدير عامل شاتل نامه زد يا اينكه حضوراً ايشون رو ملاقات كرد.
ببخشید کسی میدونه چه مودم هایی با شاتل سازگاری دارن؟چون نمیخوام ازشون بخرم.
prolink کار میده؟
یکی جواب من رو هم بدهنقل قول: