بنظرم اونقدر کافی هست که نخواهید کتاب دیگری ، مثلا فار بگیریدنقل قول:
بنظرم اونقدر کافی هست که نخواهید کتاب دیگری ، مثلا فار بگیریدنقل قول:
بنظرم 2 ی همین انتشارات ها رو بگیرید عالیه ، مخصوصا شیمی2 خیلی سبز رو .یک سالیه که شیمی های بهمن بازرگانی دیگه زیادی حواشی و مذخرفات ِ خارج از متن داره قاطیش میکنه .نقل قول:
ممنوننقل قول:
در ضمن من واسه هندسه 1 و 2 و تحلیلی جزوه ندارم بنظرتون از کتاب بخونم تست بزنم یا آموزش و تست بگیرم و چه کتابی ممنون
هندسه 1و2 اول ِ اول باید کتاب درسی رو فعال (یعنی با کاغذ و قلم کنارتون! هر چی میگه بنویسید و خلاصه کنید و حل کنید) بخونید و تمریناتشو کامل حل کنید و حتی چند بارنقل قول:
بعد به اندازه کافی تست بزنید که تو این درس خاص جوریه که خیلی نمیشه گفت چه تستی بده چه تستی خوب ; اما به نظر من من هندسه پایه بیگی انتشارات الگو تست هاش خوبه
برعکس هندسه 1و2 ، کتاب درسی هندسه تحلیلی به هیچ دردی نمیخوره و شما به یه جزوه یا کتاب که پایه و مفهوم های هندسه تحلیلی رو آموزش داده باشه نیاز دارین و یه کتاب هم برای تست و تمرین
برای اون بخش آموزشش کتاب های : سید موسوی یا نصیری -مبتکران /حسین هاشمی- فار/ بیگی - الگو همشون کتابای خوبی اند و باید ببینید کدوم به مذاق شما سازگارتره ولی در کل اولی پایه ای تر و دو تای بعدی تستی تر هستند
برای اون بخش تست اش هم کتاب های : سیروس نصیری - خیلی سبز / منصف شکری - گاج / علی پور - الگو
براي زمين شناسي كنكور كه ميخام 40تا50 بزنم چه كتابهايي هست؟ هم تست هم آموزش
هم زمین شناسی هفت چیز خیلی سبز هست هم مهروماه
نشر دریافت هم یه جمع بندی داره
ریاضیات تجربی (همون کتاب جامع)نقل قول:
فیزیک 3 و پیش 1 جلد اول و دوم و پیش دوم
ادبیات دوم و سوم
خود کتاب رو خوب بخونی بنظرم بهتره...شما دارید می گید 40 یا 50 درصد...دیگه ارزش نداره برید برای کتاب های خیلی سبز و ...رو تهیه کنید.نقل قول:
................
سلام
کتاب زیست شناسی اندیشه سازان رو الان مبتکران چاپ می کنه؟ نویسندش کیه؟
برای زیست سوم دبرستان چه کتابی خوبه؟