همم ، توی لایو شما فقط بازی میکنید ؟ چون من علاقه ای به بازی کردن با چند نفر ندارم :)نقل قول:
همم ، توی لایو شما فقط بازی میکنید ؟ چون من علاقه ای به بازی کردن با چند نفر ندارم :)نقل قول:
سلام دوستان
فردا میخوام برم xbox بگیرم البته فقط قد یه آرکد مانی دارم(فقط واسه فیفا میخوام ارزششو داره؟ )
راسی کاش یه هاردم داشت . آرکد که نداره مشکلی واسش پیش نمیاد ؟
لطفا آخرین قیمت رو بم بدید با هر آنچه که فکر میکنید لازمه
صفر کیلومترم
ممنون همگی
منتظر راهنماییتون هستم
آره خيلي جذابيت داره ! مثلا ديشب با بچه ها gears 2 بازي كرديم بعد Friendly Fire رو off كرديم كلي خنديديم ! يعني دل و فكمون با هم درد گرفته بود ! هركي هم تيميه خودش رو ميكشت ! حالا يا عمدي يا غير عمدي ! من خودم يه بار هم تيميم رو هد شات كردن البته نا خواسته ! در كل دنياي بسيار جالبيه ! شايد با خارجيا بهت حال نده اما با بچه ها ايراني خيلي ميچسبه ! مخصوصا بازي هايي مثل GTA !نقل قول:
سلام بچه ها.میخوام x box بخرم ولی چیزی در مورد مدلهاش و فرقشون با هم نمیدونم میشه راهنمائیم کنید .اونی که توپخونه میدن 280 تومن و جعبشم سبزه و بیشتر جاها دارن خوبه.بازیهای کپیم اجرا میکنه.از نظر گرافیک فرقی با پلی 3 داره یا نه.
نقل قول:ببخشید دوستاننقل قول:
شما پست اول این تاپیک رو خوندید؟
نقل قول:
بله کامل خوندم ولی خوب اگه میشه اینجا راهنماییم کنید
شما برای arcade هم میتونی جدا هم هارد 60 هم 120 تهیه کنینقل قول:
که هارد اگه باشه در کل خیلی بهتره
چیز خاصی لازم نیست
چون الان همه jasper هستن و درایو هم lite-on
شما فقط به طرف بگید ixtreme جدید که 1.61 هست رو بریزه
قیمت هم الان 290 هست ( ارزونترین حالت )
مرسینقل قول:
فقط اگه لطف کنی قیمت هارد 60 رو هم بگی
راستی مایکروسافت رسما اعلام نکرده که کنسول جدید رو چه سالی عرضه میکنه ؟
پس ما دیگر عمرا به لایو وصل نخواهیم شد!نقل قول:
ولی وقتی ما از فرمور هارد خود ایکس باکس رو این هاردها استفاده می کنیم، مایکرو چجوری می فهمه که هارد اصل نیست؟!؟ نکنه دوربین مخفی ای چیزی...!
هرد 60 خیلی کم پیدا میشهنقل قول:
اگه باشه حدودا 75 تا 80 قیمتشه
هارد 20 الان 50 و 120 هم 110 تومانه
کنسول بعدی هم چیزی بین نیمه دوم یا سوم سال 2014