2 تا 7 به ساعت رسمی نه 8نقل قول:
Printable View
2 تا 7 به ساعت رسمی نه 8نقل قول:
نقل قول:
شما کدوم شهری انقدر دانلود داری؟
همین الان
پارس آنلاین عزیز ما قدرتو میدونیم:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسو عشقه :n08:(ما قدر پارسو میدونیم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان الان ساعت های پارس جدیده ؟ نریم برا دانلود دهنمون سرویس بشه !
پهنای باند پارس آنلاین با ساعت جدید پذیرای دانلودهای شماستنقل قول:
سرعت دانلود شبانه رایگان همین الان ::n04:
محتوای مخفی: ...
خوش به حالت واسه من که سرعت افتضاحه اونم با سرویس 2 مگ ( البته اگه کسی نیاد بگه که دارم دروغ میگم :n21: )نقل قول:
ولی از حق نگذریم پینگش خیلی خوب شده واسم
شما ببینید آیا محدودیت سرعت سرور دارید یا نه !نقل قول:
منم 2 مگ دارم.
این لیست الان به صورت تکی تست سرعت دانلود بزاریید!
محتوای مخفی: لیست
پارس آنلاین مثل اینکه شبانش خوب شده الان خیلیا هستن که سرعتشون بالای 10مگهنقل قول:
میشه به من بگین این خیلیا چه کسانی هستن؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه اتفاقا اصلا تغییری نکرده.
تو ماه رمضان گفتیم مردم بیدارن دانلود میکنن سرعت پایین اومده
بعدشم وقتی تموم شد بازم سرعت بهترنشد که نشد تا به امروز هنوزم افت سرعت داره
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
پارس آنلاین = تامین قطعات، تضمین خدمات! :دی
پارس آنلاین = راه تو را میخواند :n09:
پارس آنلاین = مطمئن :n10:
اینترنت یک = مدیونی فکر کنی آسیاتک! فقط پارس آنلاین!!! :n08:
پارس آنلاین یک، پارس آنلاین دو، پارس آنلاین سه، پارس آنلاین دنده به دنده، پارس آنلاین بشقاب پرنده، پارس آنلاین چرا نمیخنده!!! :16:
اونوقت بچه ها بهت میگن فروشنده و بازاریاب پارس آنلاینی بهت بر میخوره! :n15:
سرویست چیه؟ یه بنده خدایی سپرده بهم که بگردم ببینم پارس کدوم سرویسش خوبه بهش بگم (متاسفانه شهرشون فقط مخابرات و پارس و آسیاتک هست. وگرنه اولویت اولم فن آوا هستش)
به طور متوسط سرعت شبانه چند وقت به چند وقت این شکلی هست؟ سرویست چیه؟ شهر و مرکز مخابراتیت رو میشه بگی؟نقل قول:
ممنون
تهران هستیم.دیشب سرعت یکم پایین بود 5گیگ دانلود داشتم:n28: البته اگه ازین کمتر نشه راضیم:n16:نقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شهید قندی :n16:نقل قول:
دوستان سلام؛
یه چند روزی مسافرت بودم، برگشتم اومدم دیدم شدم مثل اصحاب کهف. همه چیز عوض شده دیگه.
دیگه خبری از دانلودهای 4 تا 5 گیگ شبانه رایگان که نیست، بماند؛ از برخی سرورها که اصلاً دیگه نمیشه شبانه با سرعت اسمی، زیر اسمی، نصف اسمی یا حتی یک سوم اسمی هم دانلود کرد.
قبل از این که برم مسافرت، خیر سرم یه 10 - 15 گیگ فایل جمع و جور کردم گذاشتم تو اکانت پرمیوم آپلودبوی. بعدش هم لینک اونا رو گذاشتم تو IDM و کامپیوتر و IDM رو هم تنظیم کردم که رأس ساعت 2 صبح شروع به دانلود کنه و رأس ساعت 7 صبح هم قطع کنه. دیروز، بعد از 4 روز که برگشتم و سیستم رو روشن کردم با منظره جالبی توی IDM مواجه شدم. نه تنها نصف دانلودهام تو 4 شب دانلود نشده بودن، بلکه بعضیاشون کلاً خطا داده بودن. یعنی تو سه شب اول، هر شب، تو 5 ساعت رایگان از سرورهای آپلودبوی حدود 1 تا 1.5 گیگ دانلود شده بود جمعاً 4.2 گیگ. فقط روز یکشنبه، 30 شهریور، دانلودم خوب بود. شده بود 4.6 گیگ.
پیش خودم گفتم حتماً دیگه داره درست میشه سرعت شبانه. اما زهی خیال باطل. چون نمیدونم چطور شده بود که ساعت کامپیوتر روز 30 شهریور 1 ساعت تغییر کرده بود :n13: و در واقع حدود 3 گیگ از اون 4.6 گیگ دانلود روز یکشنبه تو ساعت غیررایگان اتفاق افتاده بود و از حجم اکانتم کم کرده بود.:n27::n28::n27::n28:
چیز دیگهای هم که متوجه شدم، اینه که نه تنها سرعت شبانه محدود شده به سرعت اسمی و کمتر از اون، دانلود از بعضی سرورها تو ساعتهای رایگان اصلاً امکانپذیر نیست. مثلاً سرور آمریکای آپلودبوی. که تقریباً هیچ کدوم از فایلهایی که روی اون داشتم تو شبانه رایگان دانلود نشده بود. جالب اینه که دیروز تو ساعت غیررایگان از همون سرور تست گرفتم با سرعت 950 کیلوبایت دانلود میکرد.:24:
دوستان! بیایید با هم به این سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاین ایمان بیاریم.:42:
نقل قول:
حالا شما برو خوش جدیدا اینجوری شدی :n01: مال من که از 3-4 هفته است تو این وضعیت :n02::n02:
الان داشتم تایپک صبا رو مطالعه می کردم
این طور که به نظر می رسه isp ها دارن به سمتی می رن که یکی دو نفر رو تو تایپکها داشته باشن تا بتونن حسابی تبلیغ کنن یا در مواردی جانب داری
این پست رو ببینید خیلی جالبه
رسما به اونایی که دانلود میکنن گفته مفت خور البته از آواتار و امضاش کاملا مشخصه چی کارس
این پست رو دادم که اونایی که می خوان انتخاب کنن یکم چشمهاشون رو باز کنن و بنا بر تبلیغات یه عده خاص تصمیم نگیرن چون تو همین تایپک هم داستانی مشابه این داریم
وضعیت دانلود شبانه رایگان دیشب
512 حجمی - نصف جهان
امیدوارم محدودیت ها سراغ ما نیاد ، البته من هر شب دانلود ندارم سه یا چهار شب یکبار حدود 2 تا 3 گیگ که دیشب وضعیت خوب بود.
سرعت بینِ 400 تا 600 بود گاهی هم به 900 می رسید.
نه بابا! خراب شدن وضعیت من هم از چند هفته پیش شروع شد. اما به تدریج بدتر شد. اول شد شبی 7 گیگ. بعدش شد شبی 4 گیگ. حالا هم که شبی 1.5 گیگ.نقل قول:
یعنی دیگه نوبره. البته هنوز هم فکر میکنم روی سرورهای غیرمعروف که مراجعهکننده کمی دارن، محدودیت کمه. اما هر چی جلوتر بره، این محدودیتها زیاد میشن.
فکر کنم یه چند ماه دیگه، کلاً اینترنت شبانه پارسآنلاین هم محدود بشه. چون همین سرورهای غیرمعروف هم به تدریج شناخته میشن و اونا هم میرن تو بلکلیست.
یعنی کار به جایی رسیده که حتی سرور تست اسپیدتست خود پارسآنلاین هم محدود شده از روی نتایجی که دوستان اینجا گذاشتن.
حیف که خواب شبانه واسه من خیلی مهم و شیرینه و زیاد نمیتونم شبا تست کنم ببینم چه سایتهایی رو محدود کرده این پارسآنلاین.
گل گفتینقل قول:
اینا میخوان با دادن پست هایی که کاربرا رو عصبانی میکنه کاری بکنند تا کاربرا عصبانی بشند بعد راپرت اینا رو به مدیرا میدند تا مدیرا اونایی رو اعتراض دارند رو بن کنند و اون شرکت هم حالش ببره
این دقیقا کاری که داخل تایپک پارس آنلاین یک بنده خدایی انجام میده و داخل تایک صبانت یکی دیگه
پس اولا بچه ها حواسشون باشه که گول اینا رو نخورند و همینطوره مدیرا که البته آقا میلاد تو بحث چند وقت پیش ثابت کرد مدیرا حواسشون هست:n01:
نه باو محدودیتش روی سرورای خاصی نیستش.... کلا اینجوری شده...نقل قول:
من با سرورای خودم تو امریکا و اروپا هم تست کردم سرعتش همون اسمی بود....
حتی موقع وب گردی هم سرعت بالاتر نمیومد....
با این اتفاقاتی که تو صبانت افتاده (حذف رایگان شبانه بدون محدودیت و محدود کردن اون به دو برابر حجم روزانه هر دوره) و کاهش سرعت شبانه رایگان آسیاتک و پارسآنلاین، و عدم پیگیری 195 از این بابت، به نظر میآد خود وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت شرکتهای ISP رو یا وادار کردن که این محدودیتها رو روی شبانه رایگان اعمال کنن یا از این اقدام ISPها حمایت میکنن.
با این وضعیت، من بعید نمیدونم پارسآنلاین هم سرعت همه رو فیکس کنه روی سرعت اسمی سرویسشون یا حتی کمتر.:n27:
نمیدونم. شما خودت تست کردی، حتماً همین طوره.نقل قول:
من چون شبانه رو معمولاً خوابم (:n01:) نمیتونم خودم تست بگیرم. قبل از این چند روزی که مسافرت بودم، یه شب تست کردم از سرورهای آپلودبوی و اکسپرس زیر سرعت اسمی بود. اما همون موقع با اسپیدتست از سرور IPM تهران وضعیت خوب بود. رو این حساب گفتم.
اما ممکنه تو همین چند روزه کلاً محدود شده باشه.
گر چه برای من فرقی نمیکنه. چون من مجبورم لینکها و فایلهام رو منتقل کنم به آپلودبوی یا اکسپرس که فعلاً هر دوتاشون خرابن. یعنی دیگه رسماً تعطیلن. اکانتای پرمیوم اینام که تموم بشه دیگه فکر کنم لازم نیست تمدیدشون کنم. چون صرف نمیکنه.:n27:
ناراحت نباش در عوض خطت رو روی 16 مگ میبندن! :n08:نقل قول:
==========
اگر محدودیتی روی اکسپرس هست با یه تروکسی یا وی-پی-ان نمیتونی با سرعت بالاتر ازشون دانلود کنی؟
پ.ن: راستی! فکر کنم منطقه ی مخابراتی ما درست بقل دست منطقه ی شماست!! :n02:
بله طبق مصوبه جدید قراره اینترنت گرون بشه و بعضی شرکت ها برداشته میشن بخاطر همین دارن پهنای باند جمع میکنننقل قول:
بابا. 16 مگ نخواستیم. همین 9مگ رو بدون دردسر و دغدغه بدن، من یکی راضیم.نقل قول:
تازه، فکر نکنم خطم بکشه. راستش چند وقت پیش زنگ زدم پشتیبانی گفتم که خطا رو روی 16مگ میبندن. میتونی خط منم رو 16 بذاری. طرف هم خط رو گذاشت روی 16 مگ. داوناستریمم اومد روی 7مگ. یعنی از اولش هم بدتر شد. فکر نکنم خط من بیشتر از 12مگ رو بکشه. فعلاً هم این پروفایل رو ندارن. یعنی اون یارو پشتیبانیه میگفت ما نمیتونیم روی 12مگ ببندیم. یوزرمون اجازه و دسترسی این کار رو نداره. باید با مسؤول مستقیم مرکز مخابراتیتون صحبت کنی.
راستش، پر.و.کسی رو هم با یکی دو تا رایگان امتحان کردم، سرعت بیشتر نشد. یعنی بعضی وقتا کمتر هم میشد. میترسم برم از این پولیا بگیرم بعدش اونم جواب نده.
پ.ن.: منطقه ما که کاشانی تهرانه. شما کجایی؟
کاش حداقل یکم املا و نگارش باش کار میکردن بعد میفرستادنش اینجا :n02:نقل قول:
جالبه این شرکتها کاربری رو که از سرویسی که براش پول داده استفاده میکنه رو مفت خور خطاب میکنند ولی رفتار خودشون رو که با سرویس 12 مگابیت سرعت 15 کیلوبایت در شبانه میدن رو عین عدالت میدونن .....
الان تازه سرعتم اسمی شده دیشب هم حدود 3 گیگ دانلود کردم :n27: ( که تازه بهتر از قبل شده ) با سرویس 2 مگ که باید حداقل 4.5 گیگ میگرفت :n26:
سلام دوستان.من هرشب دانلود شبانه میذاشتم(از سرور دانلود ها) سرعت روزانه اسمی و شبانه زیر اسمی شده بود.اما یه دوشب نذاشتم سرعت روزانم به600 700 میرسه و سرعت شبانه تا 200 250 میکشونه یعنی من یا اون سرور از محدودیت در اومدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (اگه اینطوری باشه خوبه از یه سرور مث چیز کار میکشیم بعد دیدیم سرعت داره میاد پایین یه دوشب دان نمیکنیم:n02:)
والا من 10 روز نبودم کلا شب و روز استفاده نکردم ولی باز هم سرعت همونطوریه .....نقل قول:
حالا امشب ببینیم چی میشه.یا دیشب هواسشون نبوده یا واقعا اینطوریه.:13:نقل قول:
جالب قضیه اینجاست که یارو برای توجیه اقدام احمقانه و خودزنی بسیار نادر و کمیاب صبانت، برگشته میگه:نقل قول:
یعنی با این جملهاش، من یکی که متقاعد شدم سرویس پارسآنلاین داغون الآنم رو تخلیه کنم برم صبانت 12مگ بگیرم که بعد از یه شب دانلود از فردا شبش با سرعت 15 کیلوبایت بتونم حداکثر 260 مگ در هر 5 ساعت دانلود کنم.:n09:نقل قول:
هر جا هم که برید میبینید چه اینترنت بی خودی دارند
آقا، یکی جلوی منو بگیره تا با سر نرفتم توی صبانت!:n08:
واقعا فکر میکنید این کاربر کارمند صبانته؟؟؟نقل قول:
این صحبت ها رو جدی نگیرید:n15:
من هم از روز اول محدود بودم از هر سروری که امتحان کردم داخلی خارجی حداکثر شبانه 100 بودنقل قول:
تروکسی هم کارگر نشد
یه خبری شنیدم که اگه نمایندگی مشتری زیادی از دست بده نمره منفی میخورهنقل قول:
واقعا فکر میکنید این کاربر کارمند صبانته؟؟؟
همینطور تعداد شکایت از 195 حتی اگه مردود هم اعلام بشه نمره منفی داره
شکایات زیادی به 195 شد و عده زیادی هم تخلیه کردند اندکی عصبانیت طبیعی ممکنه باشه
مخصوصا اینکه تبلیغات علیه صبانت محدود به دنیای مجازی نیست و تو صحبت های دوست واشنا حرف این محدودیت هست
یکی از فامیل اشتراک adsl برای وایبر و تماس خارج میخواست
اصلا هم دانلود شبانه نداشت
شاتل بهش معرفی کردم !
نقل قول:به نظر من، پارسآنلاین فعلاً منطقه به منطقه و مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی وضعیت اینترنتش و محدودیتهای شبانهاش فرق میکنه. اما، احتمالاً این تفاوتها هم به تدریج و ظرف یکی دو ماه آینده از بین میره و همه یا شبانه سرعت اسمی رو میگیرن یا زیر اسمی. احتمالاً هم سیستم مدیریت ترافیک رایگان پارسآنلاین هم دیگه جمع میشه و فرقی نمیکنه از چه سایتی و چه کسی داره دانلود میکنه. همه محدود میشن تا دیگه محدودیتی در کار نباشه.:n13::n14:نقل قول:
داداش شما از سرور اکسپرسلیچ یه تست بگیر برا من هم از این سایت اینجوریهنقل قول:
دمتون گرم من از عید:n03::n03: دیگه یه شب دانلود درست حسابی( بالای 1.5 گیگ)نداشتمنقل قول:
قدر همین شبی 5 گیگم بدونید:n28: