سرعت شاتل کاملا بستگی به منطقه مخابراتیتون دارهنقل قول:
فروشندشون میگفت میتونه رو سرعت اسمی ببنده و شما حق هیچ اعتراضی ندارید
Printable View
سرعت شاتل کاملا بستگی به منطقه مخابراتیتون دارهنقل قول:
فروشندشون میگفت میتونه رو سرعت اسمی ببنده و شما حق هیچ اعتراضی ندارید
سلامنقل قول:
از نظر تونستن که میتونه:31:.... ولی اون وقت باید قید مشترکینش رو هم بزنه:21:..... برای همینه که سرعتها رو یکساله بالاتر از حد خودشون بسته(اکو).... (ارت رو دوستان گفتند)
من اکو 128 دارم یه چند هفته ایههههه از ساعت یک به بعد که ترافیکه شبانه و مفتی هستش سرعتم به زور به 10کیلو بایت میرسه ولی بعد ساعت سه سرعت به 250 کیلو بایت میرسه جوری که تا صبح به راحتی 5گیگ دانلود میکنم.
جالب اینجاست قبل من هم دوستم با همین سرویس اینطوری شده بود ولی ریسک نکرد تا محدود نشه حالا سرعتش به حالت عادی برگشته یعنی همیشه سرعت شبانش 60 کیلوبایت
یعنی این شاتل دیوانه به تمام معناست میخاد مردم دانلود کنن محدودشون کنه عجب؟
سلام ،اگه سرعت محدود شه توی صفحه ی کاربری شاتل مشخص میشه یا نه فقط سرعت میادش پایین؟
یه سوال دیگه تا چه حد دانلود در طی چه زمانی اکانت محدود میشه؟
در ضمن سرویسم Eco-2048 هستش!
البته نوین هم چون زیاد مشتری نداره اینطوریه اونها هم مثل شاتل مشتریشون زیاد بشه همینطوری میشن، ضمن اینکه یه زنگ به نوین زدم کارشناساشون تقریباً غیر متخصص هستن و احتمالاً برای پشتیبانی با مشکل مواجه می شیدنقل قول:
این شاتلی ها کلاً کلاهبردار و دنبال پول گرفتن هستن و با دانلود ملت دشمن!!! اتفاقاً عید که من آرت داشتم و محدودم کردن با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتم و ایمیل دادم که چرا سرویشون تو قرارداد نامحدوده اما می گن بیشتر از 28 گیگ دانلود کنی سرعتتون رو میاریم پایین ، که رسیدگی نکردن یه روز یه بنده خدایی از کارمندای اونجا گفت: شاتل و پارس انلاین و فن آوا - اینا حرفشون تو سازمان برو داره و به شکایتتون رسیدگی درست نمی کنن و فقط همون قانون مسخره سرعت یک به 10 رو به رخ تون می کشن و میگن سرعت 128 رو تا 1.6 هم میشه پایین آورد و ما لطف می کنیم 16 بهتون میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مملکته دیگه........
گدا نشده دزد شده، هر کی تو این مملکت شکمش سیر میشه ...........نقل قول:
اتفاقاً ربطی به منطقه نداره، قدیما داشت اما الان سیاستشون برای همه جا یکیه .... دانلود=محدودیتنقل قول:
ماشااله پر رو هم شدن و دیگه تهدید هم می کنن مشتری رو....... ایرانه دیگه همه جا برای مشتری خم و راست میشن اینجا طرف رو تهدید می کنن و تازه منت هم سرت می زارن!!!!!
جالب تر اینه که دوستم اکو داره و احتیاج به دانلود پیدا کرد رفت 3 گیگ خرید و همون روز تقریباً 2 گیگ دانلود کرد روز بعد سرعتش اومد پایین و دوستان گفتم شما دانلود کردید، دوستم گفته بابا من برای حجم پول دادم رایگان که دانلود نمی کنم ............. یعنی یه زمان برای اون به اصطلاح نامحدود شون سرعت رو کم می کردن حالا پول هم میدی حجم می خری باز هم نباید دانلود کنی............ مملکته داریمنقل قول:
هیچی بهتون نمیگن تا زنگ بزنی!نقل قول:
بستگی به سرویس فکر کنم داشته باشه ، یعنی سرویس شما فکر کنم باید زیاد تر از 128 که 18 گیگ هست باشه اما حتماً زنگ بزن و بپرس
مرسی Cnn ,والا زنگ زدم میگم تا چه حد دانلود سرویسم محدود میشه ؟ میگه مقدار خاصی نداره باید خودتون کنترل کنید!!!!عجبا خب یه مقداری هم نمیگن آدم تکلیف خودشو بدونه!
کسی هس Eco-2048-1 داشته باشه و محدود شده باشه؟حدودا این سرویس تا چه حد دانلود محدود میشه؟اگه کسی حدودشو بگه ممنون میشم
1. در بهترین شرایط 18-23 گیگ اون هم به شرطی که از حداکثر شبها استفاده کرده باشینقل قول:
2.تقریبا فرقی برای محدودیت شبانه 128- eco تا 2048-eco نیست.
3.اگر اپلود نمیکنید و استفادتون دانلوده پیشنها میدم برید سرویسهای پایینتر مثلا eco-512 چون قیمتش کمتره و کیفیت دانلودش با سرویس فعلیتون یکی هستش..
4.محدودیت ها جوری هستش که شما رو از دانلود کردن پشیمون کنه...پس برای یه فرد معمولی 10-15 گیگ قابل دریافته...
وبرای ادمهای سمج...23 گیگ یا هرچی تونست :31: ولی دوره ی بعدی رو شاتل اساسی جبرانش میکنه و ممکنه حتی یه دوره اکثر شبهاش محدود باشی (تجربه خودم:21:)
شاتل هم بااین دانلود رایگانش :29:مرسی ولی خودمونیم اینکارشون درسته که محدود میکنن مخصوصا واس گیمرا چون یه isp توو شهرمون هستش محدود نمیکنه ولی 1 شب به بعد بقیه کاربرایی که دانلود نمیکنن پینگ و لیتنسیشون سر به فلک میکشه و نمیشه بازی کرد ولی بدی کارشون اینه که مشخص نمیکنن باید چقد دی ال کنیم که محدود نشیم:2::2:نقل قول:
saks قطعه رو شاتل؟
واقعا حضور کارمندای شاتل اینجا کمرنگ شده دیگه هیشکی نیست
فقط یکی مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم هرچند وقت یکبار اعلام میکنه سرعتش بالاست و واقعا راضیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این که نشد بازاریابی کجااااایید پس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارمندان شریف شرکت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید سوکسش خوب نیست.دی:پنقل قول:
شاتل که هیچ مشکلی نداره هیچوقت:39:
خوب از مرز 18 گیگ هم رد کردم و همچنان سرعت 95-100 کیلوبایت ! به هر مقداری رسید و سرعتم شد 45-50 اعلام میکنم . عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
داداش کار خوبی میکنی... هر چی شد خبرمون کن
یه نظریه هم بدم:3:: شاید شاتل مونده تا شما بری دوره ی جدید، بعد از دانلود کردن مجدد اونوقت شما رو ببره جزء لولهای پایینتر و سرعتتون رو کم کنه
شایدم بهتون حال داد و جزء این برنامه نشدید (امیدوارم:20:)
خوب دیشب که گفتم از مرز 18 گیگ رد کردم سرعت 100 بود . ولی مودم که خاموش کردم امروز روشن کردم وصل شدم سرعت بین 45-60 متغییر :46:نقل قول:
پ.ن : الان با پشتیبانی شاتل حرف زدم گفت عدد مشخصی برای سرویس های آرت در نظر نگرفته شده است ! گفت فقط نباید به طور پیوسته دانلود کنید ! دیدم راست میگه من توی این 3 روز گذشته 7 گیگ و 200 مگ دانلود کردم !! که امروز سرعتم شد 45-50 و leveing انجام شد ! من الان مطمئن شدم که اصلا ربطی به 18 گیگ نداره ! کلا عدد خاصی نداره ! فقط پشت سر هم و هر روز نباید دانلود حجیم داشته باشید !
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
سلامنقل قول:
داداش ممنون که اطلاع دادی
ولی به 18 گیگ یه جورایی ربط داره چون ورود به 18 گیگ ملاک نیست و شاید گذشتن ازش منظورشون بوده
حالا تظریه من:
مثلا تا وقتی شما 17.5 گیگ دانلود کرده باشی(به صورت نامنظم) سرعتت خوبه ولی از شروع 18 گیگ به بعد به فرض امروز 17.75 بودی تا شب 4 گیگ هم دانلود کردی.. حساب شما میشه 21.75 و یعنی بیشتر از 18 گیگ... درنتیجه فردا که سیستم رو روشن کردی شما جزء مشترکین 18 گیگ به بالا هستی و مشمول کاهش سرعت
الان توی پنلت نوشته چند گیگ دانلود کردی؟
الان دقیقا 19 گیگ . البته امروز با سرعت 50 باز هم دانلود کردم :31: ولی صبح همون 18 گیگ بود !نقل قول:
نقل قول:
داداش شما با آرت 1 سرعتتون حدود 100 بود ؟
سلام
آقا ما 23 سه ماهمون تموم میشه
یه مشورت بدید بریم دوباره از همین شاتل تمدید کنیم یا شما اگر isp بهتری میشناسید که شبا خوب باشه بریم از اون بگیریم:19:
سلامنقل قول:
شما خودت سه ماه خدمات ارزشمند شاتل رو تجربه کردی اگه توی این سه ماه مشکلی نداشتی دوباره تمدید کن وگرنه برو یه جا دیگه ، یعنی اگه حجم دانلودت طوری بود که محدود نشدی بمون
ولی نظر من اینکه اگه شرایطشو داری حتما از شاتل جدا شو
100 بود ! گر به طور پیوسته و هر روز دانلود کنی سرعتت کم میشه و به 45-50 میرسه . ولی به صورت ناپیوسته دانلود کنی سرعتت همون 100 :46:نقل قول:
حاجی من دانلود ها رو نگه میدارم خورد خورد میذارم که محدود نشمنقل قول:
ولی خب اگر جایی بهتر باشه که این مسخره بازی ها رو نداشته باشه خب معلومه که میرم طرفش
کلی فایل دارم که میخوام دانلود کنم ولی همش میندازم واسه بعدا :|
واسه همین میگم اگر کسی جای دیگه میشناسه و استفاده کرده خب بگه ما هم بریم از اونجا بگیریم
داتک = سرعت ثابت روزانه و شبانه. هر سرعتی بگیرید روی دوبرابر میبندند.نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش یه پیشنهاد میدم:3: (به این میگن دوست ناباب:31:) : اگر طالب هستی هنوز به دانلود کردن ادامه بده و ببین تا چند گیگ بازم سرعتت 45-50 میمونه.... اگر تا 25-26 گیگ هم همینطوری بمونه:18: art-1 پیشنهاد خوبیه:21:
سلام
سرعت شبانه شاتل به چه صورت هست؟ مثلا سرویس 128 دانلود شبانش تا چه حد میرسه؟
سلام
من سرویسم Eco 512 هست، تو این دوره 5 گیگ ترافیک خریدم، الان ترافیکم رو کلا مصرف کردم و نزدیک 16 گیگ هم دانلود شبانه داشتم جمعا 24 گیگ.
میخواستم بدونم اگه 500 مگ ترافیک بخرم و تا پایان دوره که تقریبا 7 روز مونده دانلود شبانه داشته باشم، آیا سرعتم رو محدود میکنند دوره بعدی؟
اگه نمیگفتی هم همین کارو میکردم :31: کلی دانلود دارم :39: دارم دانلود میکنم فعلا که 45-50 . هر وقت شد سرعت قرارداد بهتون خبر میدم :40:نقل قول:
واسه من 1 مگ هست الان 2-3 روزه نمیدونم چرا از 1 به بعد داغون میشه...دیشب سایتای هواپیمایی و اینا کار داشتم کلی معطل شدم . فکر نمیکنم 128 شبانه ش چندان جالب باشه.نقل قول:
البته میگم که 2-3 روزه اینجوری شده امیدوارم مشکل موقتی باشه
خسته نباشید دوستان من این پیام رو تو قسمت آسیاتک چند بار فرستادم کسی جواب نداد شرمنده اینجا میپرسم :37:گفتم شاید کسی از شما شاتلی ها قبلا از آسیاتک سرویس داشته باشه بتونه منو راهنمایی کنه چون منم تا یک ماه پیش شاتل داشتم الان چند روزه آسیاتک گرفتم اصلا هم راضی نیستم دوستان اگه کسی قبلا آسیاتک داشته راهنمایی کنه لطفا :11: و اما سوالم
سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید
اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟
دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟
سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج
اینم لینکی که تو قسمت آساتک فرستادم چند روزه کسی جواب نداده :13:
نقل قول:
?????????????
دقیقا برای من هم همچین اتفاقی افتاده و از ساعت 1 به بعد خیلی سرعت میاد پایین.جالبه که دانلود از الپودسنترهای مختلف محدود شده ولی یه سری سرورها مشکل ندارن.نقل قول:
مشخصه که برنامه ریزی شده اینکارا رو میکنن.
این مسخره بازی ها تا کی؟
من که بعد از اتمام دوره در خواست جمع اوری میدم.
آقا این که فقط تهران رو ساپورت می کنه :|نقل قول:
من اصفهانم
چکار کنم؟ :9:
من اکو 256 دارم.روزا سرعتم روی 250 هست.شبا هم 60 بود که مدام محدود میشم.من شبی نهایتا 200 مگ دانلود دارم.حالا چطور منو تند تند محدود میکنن خدا داند.نقل قول:
شما چطوری راضی هستی با این وضعیت؟
بهتره یک سر به شرکتای دیگه هم بزنی.
پست مفیدی بود ممنون
سلام پینگ سرویسای شاتل چطور هست ؟ من فقط برای بازی میخوام نه دانلود ولی پینگ زیر 200 مد نظرم هست با 4.2.2.4
پینگ شاتل تو منطقه ما قبلا بالا بود.تازگی یکم بهتر شده.نقل قول:
پارس انلاینم مثل اینکه تازگی زپرشکش در اومده.
پارس که با 4.2.2.4 زیر 300 نداشت من طی جابجایی که داشتم خط خودم رو نتونستم بیارم برای همین از ایرانل وایمکس گرفتم برای دانلود اما اینم پینگش زیر 300 نیست دوستم از مخابرات داره پینگش تو بازی که با هم میریم 120-180 هست برای من 300-400 !!!! برای همین به فکر افتادم ولی مخابرات که نمیده هیچ جوره میگه حتما صاحب خط باید باشه اما شرکتا انگار با اجاره نامه هم قبول دارن این پینگی که شما گفتین با 4.2.2.4 هست ؟
دوست عزیز شاتل اعتباری نداره.
من اکثر مواقع پینگ بالایی دارم.
اینو الان گرفتم:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=221ms TTL=53
سلام دوستان گلم همگی خسته نباشید من الان art1 دارم میخوام eco128-1 بگیرم فرمش رو هم پر کردم تهران هم هستم چقدر طول میشکه تا وصلش کنن ؟ بعدش سرعت دانلود شبش با art فرقی میکنه؟
سلامنقل قول:
احتمالا پایان دوره art1 رو به eco128-1 تغییر بدن ..ولی اگر اصرار دارید که زودتر باشه فکر کنم قبول کنند (از خوداشون هم هست:31:) ..شما با art توی روز هم میتونستید دانلودات رو انجام بدی که!
شب اکوها 60 کیلوبایته و بعد از محدودیت 8 کیلوبایت