اگه فکر کردی شاتل میزاره شبا دانلود کنی کور خوندینقل قول:
یبار برو سایتشو بخون
Printable View
اگه فکر کردی شاتل میزاره شبا دانلود کنی کور خوندینقل قول:
یبار برو سایتشو بخون
امدم شهر خودم از اسیاتک امدم بیرون رفتم مخابرات نامحدود یک مگ گرفتم سرعت دانلود از 45 بالا تر نمیره و سر 38 فیکس شده تهران با سرعت 512 نامحدود 55 فیکس میداد و تا 65 هم میرفت این دیگه چجورشهنقل قول:
اخه
اینم تست یک مگ من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئنی شبانه 1 تا 7 هست؟ قدیما که 1 تا 6 بودنقل قول:
من خودم چند ماه پیش 6 ماهه داشتم.ساعات رایگان 1 تا 7 بود.نقل قول:
یعنی میگی الان کردن 1 تا 6 ؟
نمیدونم ، من که دیشب ای دی ام رو تنظیم کردم ساعت 6:50 دقیقه خاموش شه و صبح که دیدم حجمی از اکانت کم نشد.
البته فکر کنم فایلم حجمش کم بود سیستم زودتر خاموش شد.
داداش شما احتیاجی نیست از صفحه تست عکس بگیری. همون بالا رو گزینه share this result کلید کن بعد رو تو قسمت image و ادرس رو بزار اینجا.نقل قول:
از تو تنظیمات هم میتونی سرعت رو روی KB/s بزاری تا بر حسب کیلوبایت نشون بده.البته برای اینکار باید عضو شده باشی.
اینقد اینجا نیایید نگید این مقدار دانلود کردم اینقدر هم شبانه دانلود کردم.اینا همه جوره نفس کشیدنمون رو دارن کنترل میکنن.فردا پس فردا با همین اکانت کاری میکنن شبی یگ گیگ به زور دانلود کنیم.اینقد اینجا امار ندید برادران.کسی هم خواست پیام خصوصی بهش بزنید.اقای رضا خان با شما هم هستم.ناراحت نشید
بابا مسعله و سخت نکن....من احمق از فن آوا 2مگ حجمی میگرفتم تا 8 مگ باز بود حتی شبا.الکی تخلیه کردمش.....هر شب دانلود می کردم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد نه سرعت پایین بیاد نه حجمش محدود بشه...الان باز میگی مخابرات بهتره؟؟؟؟بیخیالش بابا وقتی فن آوا بدون هیچ منتی شبا تا 8 مگ میداد ینی مخابرات حق این کارو نداره ماهانه شبا رایگان با سرعت حد اقل 3مگ بذاره؟؟؟؟؟مخابرات الان فقط می خواد یجوری کرم بریزه سرمون.......بقیه شرکتا ازش شکایت کردن داره سر ما خالی میکنه....اون عده از دوستان هم که عقله گرانقدرشون تو شورتشون بود که رفتن شکایت کردن چرا سرعت 128 نا محدود از 256 بیشتره!!!!!!!!نقل قول:
اینجا باید بیایم امار بدیم تا دوستان بتونن بهتر تصمیم گیری کنن برای خرید اکانت.نقل قول:
باید بدونن وقتی این اکانت رو گرفتن چقدر میتونن دان کنن.
پس از این به بعد تست سرعت هم نزاریم ، چون میفهمن سرعتمون چقدره بعد میارن پایین!!!.همه کارا رو هم با پیام خصوصی انجام میدیم.
اینا با سرویس حجمی مشکلی ندارن.فقط رو نامحدود گیر دادن.تازه اینجوری هم که دوستان میگن کنترل سرعت فعلا خارج از استانه.
داداش اصلا به اینا ربطی نداره.
تعرفه هاشو دیدم خوبه. البته اگه باز بعدا گرون نکنن و هزار تا بازی دیگه در نیارن. رتبه اولو اگه اشتباه نکنم پارسال تو سطح کشور داشت. User Fair Policy هم نزده تو شرایطش. موافقتنامه سطح خدماتش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نمیشه. ولی اگه SLA قوانینش یکی باشه واسه همه همون قضیس.اگه خوب بوده شما چرا تخلیه کردی؟ نامحود 1 مگ نمیدونی سرعت داونش چنده ؟