کدوم مرحله؟نقل قول:
Printable View
کدوم مرحله؟نقل قول:
همین مرحله ای که توش گیر کردم ......
نقل قول:
توی اولین مرحله ای که با manny میریم یه ماشینو تعقیب میکنیم وقتی به محل مورد نظر میرسیم و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته
مثلا توی اون قسمت manny به من میگه که پشت ماشینش صبر کن...هرچی صبر میکنم هیچ اتفاقی نمی افته....
اشتباه.. پاک شود
درست یادم نیست اما شاید باید به manny یا کس دیگه ای زنگ بزنی یه چیزی تو همین مایه ها البته چون نمیدونم کدوم مرحله رو میگی میگم شاید یه کار دیگه هم بکن برو توی ستینگ بازی زیر نویس رو اکتیو کن ببین وقتی میری توی اون مرحله چی مینویسه و باید چکار کنینقل قول:
رفتم فعال کردم...وقتی میخوایم دنبالش کنیم میگه ماشین رو دنبال کن و نگذار که بفهمه دنبالشی تا به محل قرار برسهنقل قول:
وقتی هم میرسیم میگه : پشت ماشینش صبر کن...
همه این کارارو کردم..حتی کرک رو هم عوض کردم ولی هیچ کاری صورت نمیگیره و وقتی میرسیم اون طرف توی ماشینش میشینه و کاری نمیکنه
خوب اون مرحله باید از پله بغل ساختمون بری بالای پشت بوم و از نورگیر فکر کنم باید بپری داخل ساختمون اون انبار و دشمنارو لت و پار کنینقل قول:
تا زمانی که این طرف نره توی انبار هیچ اتفاقی نمی افته....این کاری که گفتی هم کردم ولی توی انبار کسی نبود
فقط تنها راه سیو بازی هست..یکی کمک کنه
پچش رو دانلود کن شاید مشکلت حل بشه شایدم مشکلی نباشه و یک کاری رو توی بازی انجام ندادی
من از پچ و از این چیزا سر در نمیارم...توی گوگل هم پر از این پچ هاست...
خواهشا اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه و پچ سالم رو برام بزاره تا دانلود کنم یا سیو این مرحله رو بزاره خیلی ممنون میشم...
خواهشا اینبار یکی یه حالی بده
سلام
من ابتدا بازی رانصب کردم سپس کرک روزارکپی کردم وبعدپچ 1.0.7.0 رونصب کردم
ولی اول social club روپاک کرد وبعد ارور داد
گرافیکم هم اپدیده وکلیه برنامه های xliveوgame liveروهم نصب کردم اگه مسشه راهنمایی کنید