معذرت کدوم منطقه هستید و چقدر طول کشید تا براتون وصل کردن ؟نقل قول:
Printable View
معذرت کدوم منطقه هستید و چقدر طول کشید تا براتون وصل کردن ؟نقل قول:
کارکنان صبانت؟! من چند صفحه قبل از صبانت شکایت کرده بودم.نقل قول:
من نمی گم خوبه!!! می گم قوانین ITC ایران این رو می گه!
یه چیزی به نام ضریب اشتراک رو فراموش کردین که طبق قوانین می تونه تا 1 به 10 هم باشه. پس اگه تقسیم بر 10 کنید می شه: 102نقل قول:
منم الان 16 روز است که پهنای باندم روی 6 مگ بود و snr هم 12 بود و هیچگونه دیسی نداشتم.اما از امروز بعدازظهر بعد از 16 روز بدون مشکل بودن پهنای باند منو دوباره کردن 4مگ و میگن نمیشه روی 6مگ گذاشت چون نویز زیاد داره و چراغ لینکتون کلا خاموش میشه.امتحان هم کردند و دیدم بله خاموش شد.یعنی یکدفعه سر چند ساعت همه چی بهم خورد و خط من دارای نویز بسیار شدید شد.الان رفتم داخل کانفیگ مودم و دیدم بله پهنای باندم را دوباره روی 4 مگ گذاشتند ولی نویزم اصلا زیاد نشده و snr هم مثل سابق(یعنی مثل موقعیکه پهنای باند روی 4 مگ بود و بعد روی 6 مگ گذاشتنش) عدد 21 را نشان میدهد و فهمیدم به هیچ وجه نویز خط من زیاد نشده است.(با همین 21 دسی بل پهنای باند منو روی 6مگ گذاشتند و بعدش snr شد 12 ولی بازم هیچ مشکلی نداشتم)و پشتیبانی دارد به دلیل واهی نویز پهنای باند منو کم میکنه.من از تمام این صفحات کانفیگی که گفتم عکس گرفته ام و مدرک مستدل دارم.هر کار هم که کردم زیر بار نرفتند و گفتند نویز خطتتان زیاد شده و چراغ لینکتان خاموش میشود(انگار نه انگار که 16 روز گذشته بدون مشکل پهنای باند من 6 مگ بوده است).دیگر به خدا مانده ام چکار کنم.اگر میشود من را راهنمایی کنید. :n28:فقط اینو بگم که نویز آپلودم قبلا 21 بود اما الان 19 هست.این تنها فرقی است که کانفیگ مودمم با قبل کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان الان دو شبه سرعتم 200 تا 230 شده شبانهنقل قول:
خیام شمالی مرکز صابری
راستش من مخابرات داشتم تو نمایشگاه سرویس رو گرفتم بعد یک هفته پورت تخلیه شد و یک هفته دیگه طول کشید تا رانژه صبا نت وصل بشه حدود 14 روز
دیشب شبانه 2 تا فایل میزاشتم میرسید به 250 یه فایل میشد 120!البته بین 60 تا 120 متغیر بود
من دیشب کم بود سرعت ولی پریشب یه 6 گبگ دان کردم :D
380 بود سرعت
یک مگ طلایی توی مشهد کسی داره ؟ تا صبح چقدر دانلود میشه ؟
دروغ چرا بگم, راستش دیشب حدودای 5 صبح تست زدم سرعت با چندتا لینک بین 230 تا 270 بود.
بعد از چند شب دیشب انگار درست شده بوده تا حدودی شبانه.
امشب میزنم دانلود ببینم چند گیگ میگیره تا صبح.
این در صورتی درسته که همه خطوطی که با هم شیر شدن 8mb/s سرعت شون باشه و پهنای باند اصلی هم حداکثر 8mb/s که در واقعییت اینجوری نیستنقل قول:
کلک مرغابی
این صبانت خیلی حقه باز و کلکه!:devil:
تا دید به خاطر کاهش سرعت درخواست جمع اوری زیاد شده یکی دو شب سرعت رو به حالت قبلی برگردوند تا ملت از جمع اوری خط انصراف بدن !:n10:
الان ساعت 4 صبحه و سرعت رو 30 فیکس شده:grrr:
بعد از 6 سال از صبا خداحافظی می کنم:n22: