سلامنقل قول:
نه اجباری نیست.
Printable View
سلامنقل قول:
نه اجباری نیست.
دوستان این ترم صفحه کاربری قسمت شهریه ها رفتم دیدم 400 تومن شهریه زده میخواستم بدونم این پولو با 98 شهریه ثابت که موقع انتخاب واحد گرفته محاسبه شده یا جدا هست؟
این مبلغ ( 400 تومن ) جداست.نقل قول:
شهریه ثابت رو که حتما پرداخت کردید ؟ درسته ؟
متاسفانه اون شهریه به غیر از شهریه ثابته نامردا افزایش دادن :n28:
بله پرداخت کردم پایان نامه رو برداشتم اینقدر شد:n03:
درود
دوستان من یکی دو هفته پیش که انتخاب واحد کردم 3 تا از درس ها تاریخ روز امتحان نداشتند. امروز که چک کردم واسه 2تاشون زده بودند ولی هنوز یکی شون (آزمایشگاه فیزیک) تاریخ امتحان نداره ولی اسم استاد رو زده.
باید حذفش کنم و یه 1 واحدیه دیگه بردارم؟
یه سؤال دیگه اینکه تربیت بدنی 1 تو پیام نور چجوریه وضعیتش؟ استاد واسش نزده. امتحان عملی داره مثل بقیه دانشگاها یا فقط یه امتحان کتبیه؟
سپاس :n12:
امتحان آزمایشگاه اصولا با استاده و تاریخ امتحان براش نمیزنن حتما هم باید جلسه های آزمایشگاه رو برید وگرنه حذف میشه با استاد صحبت کنید بیشتر راهنماییتون میکنن هم در مورد امتحان و هم جلساتنقل قول:
تربیت بدنی هم امتحان عملی داره و هم کتبی / اینم مثل آزمایشگاهه حتما باید جلساتش رو برید آخر ترم استاد امتحان عملی رو میگیره مثل دراز نشست و حرکات کششی و دو در جا و یا حتی دو
امتحان کتبیش هم هیچی نداره سوالات آخر هر فصل رو بخونید نمره خوبی میارید البته از داخل کتاب هم سوالاتی طرح میشه که معمولا تکراریه ترم های گذشته است
سپاس از پاسخ کاملتون.نقل قول:
از این امتحان عملی ها متنفرم :n02: فکر کنم باید برم گواهی دکتر دست و پا کنم :n02:
کسی جواب سوال اول منو نمیدونه ؟ از کجا بپرسم ؟نقل قول:
جایی سوال پرسیدم . منتظر پاسخ هستم . به محض اینکه پاسخ دادن بهت میگم همینجا.نقل قول: