ممنون.اگه پنل برقی نیست پس کجاش سی دی میخوره؟راستی نمایندگی این 8016کنوود کجاس؟نقل قول:
ممنون.اگه پنل برقی نیست پس کجاش سی دی میخوره؟راستی نمایندگی این 8016کنوود کجاس؟نقل قول:
سلام.بچه ها میشه چهارتا باند کنوود 718 رو به پخش کنوود 7016 یا 8016 وصل کرد؟بعد ی امپ که بتونه اینا رو درایو کنه بهم معرفی کنید با ذکر قیمت؟ممنون...
سی دی پشت پنل میخوره . پنل به صورت کتابی از بالا به پایین باز میشه .نقل قول:
من که نمیدونم شما کدوم شهر هستید.
نقل قول:
میشه . چرا نمیشه!
من آمپ 6500 پایونیر دارم و قبلا هم 718 داشتم . کامل درایوشون میکنه.
قیمتش رو تو پایونیر شاپ زده 320 هزار فکر کنم
از شدنی که فک کنم بشه!(منظورتون 2جفت هست دیگه>!؟)نقل قول:
ولی شما بجای اینکار میتونین یه جفت باندِ بهتر بردارین
ممنون از راهنماییت.من ساکن استان مرکزی هستم.؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت.مثلا چه باندی هست که بتونه از دو جفت باند 718 قویتر باشه؟لطفا اسمشو با ذکر قیمت بهم بگید؟یه امپ هم با قیمت معرفی کنید که بتونه اونارو درایو کنه؟ ممنون.نقل قول:
والا دوستان وارد تر هستن و بیشتر میتونن کمکت کنننقل قول:
ولی چیزی که من شنیدم 718 همچین هم چیزِ شاخی نیست و باند های بهتری هم هستند
حالا آقا حمید بیشتر میتونن راهنماییت کنن
نقل قول:
dls 1073 قیمت فکر کنم 380 ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mxc 609 فکر کنم دوستان گفتن 480 ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
718 در مقابل اینا حرفی برای گفتن نداره
تو آمپ مناسب هیچ چیزی نمیدونم شرمنده دوستان راهنماییتون میکنن
سلام.نقل قول:
حسین عزیز 718 اصلا عددی نیست در مقابل اسپیکر هایی مثل آدیو سیستم 609 و 1073 یه مقدار بیشتر تحقیق کنید بر روی اسپیکر ها.
در مورد آمپ هم بسته به بودجتون داره.
الان در حال حاضر یه جفت باند و یه امپ حدود 1 تومن در میاد:n06:(البته جنس اصلی و بدرد بخور)
سلام.بچه ها از همتون ممنونم بابت راهنمایی هاتون.دمتون گرم.اما جدا مطمئنید که اسپیکر ادیو سیستم mxc609 ازچهارتا باند کنوود 718 بهتره؟؟