من باتري هام CFL هستن شارژز هم همين طور ! C.F.L Fast Charger ! تا حالا هم مشكلي نداشتم !نقل قول:
اگه بتوني از همون باتري هايي كه تو خود جعبه ي 360 هستش بگيري عاليه ! اونا راحت تا 10 روز كار ميكنن ! الان ماركش رو يادم نيست !
من باتري هام CFL هستن شارژز هم همين طور ! C.F.L Fast Charger ! تا حالا هم مشكلي نداشتم !نقل قول:
اگه بتوني از همون باتري هايي كه تو خود جعبه ي 360 هستش بگيري عاليه ! اونا راحت تا 10 روز كار ميكنن ! الان ماركش رو يادم نيست !
با سلام من یک xbox360 premium داشتم که falcone بود و خراب شد میخواستم بدونم اگه بخوام یک arcade بخرم با برد jasper می ارزه و اینکه ایا jasper arcade تولید میشه و ایا خراب میشه قیمتش چقدره و ایا هارد peremium به arcade میخوره؟ با تشکر
خوب دوستان ظاهرا قضیه ban فوق العاده جدی تر از جدیست !
صحبت های خلیل جان در BC :
جمله قرمز رنگ بسیار جالبهنقل قول:
در مورد iXtreme 1.61 و یا هر iXtreme شما اگر به لیست بن شدنگان اخیر نگاه کنید همه ی اونها
iXtreme 1.61 نداشتند که بن شدند، در سایر ورژن های iXtreme نیز بن شده هایی نیز وجود دارد.
تو این سری نمیشه دقیقاً اشاره کرد که به خاطر چه چیزی یک کنسول Ban خواهد شد.
این رو بدونید که مایکروسافت، اینقدر هم ضعیف و بیکار نشته که کاربران با iXtreme و abgx و با کمک iXtreme RIP DVD Game 0800 بازی ها
کپی رو تو کنسول اجرا کنند و با خیال راحت آپدیت کنند و تو Live بازی کنند.
iXtreme 1.61 شما رو دچار بن نمیکنه، این مایکرو سافت هستش که توانسته فراتر پیش بره و شما رو بن کنه...
اگر با ixtreme 1.61 بن بشید فکر نکنید که با 1.6 و یا 1.51 هم بن نخواهید شد در همان شرایط
این رو نیز بگم که مایکروسافت در نمیه ی دوم سال 2009 موضوع درایو های جدید Lite-On رو شروع کرد که هنوز کپی خور نشدند.
کمی بعد Wave4 رو اعمال کرد و بعدش خطر unrecognized شدن حافظه های غیر قانونی رو مطرح کرد
و اکنون نیز موج جدید ban رو آغاز کرده....
دیگه شما دلتون رو نباید به یک بازی خوش کنید که بازی رو با abgx چک کردم و روی فلان iXtreme اجر شده...
در آخر
All releases of Modern Warfare 2 are bad rips! Playing ANY MW2 rip WILL GET YOU BANNED
راستی میگن دورسال هم خوبه duresal اره یا نه اونا هم قلابی دارن یا خیر
متاسفانه بازی هم کردمنقل قول:
فیفا بازی کردم فقط!
با این وجود دیگه بازی نکنم بهتره یا اینکه اگه قرار باشه بن بشم، با همین مقدار بازی هم بن میشه کنسول؟
(چند سال ملت رو بن میکردیم، حالا کنسولمون رو بن میکنن :دی)
والا تو اين مملكت همه چيز قلابيش پيدا ميشه !نقل قول:
شما حتي يك بار هم وصل بشي احتمالش هست كه بن بشي چون ليست بازي هات ميره برا حضرت MS !نقل قول:
البته پدرام جان اون دوستمون ازين هاردهاي هك شده داشته ! همين هاردهاي لپتاپ !نقل قول:
همچنین یکی از gamer ها علاوه بر ban شدن امکان install کردن بازی تو hard رو از دست داد
خوب نوید جون منم منظورم همین هارد های هک شدستنقل قول:
چون خیلی ها هستن که از هارد هک شده استفاده میکنن به خاطر قیمت بالای هارد خود 360
یعنی از روی لیست میفهمه بازی کپی بوده ؟نقل قول:
اگر با یه پروفایل دیگه که توش بازی کپی اجرا نکردیم به لایو وصل بشیم چی ؟ لیست بازی های پروفایل های دیگه که نمیره ؟
نه ديگه فقط همون پروفايلي كه باهاش وصل شدين و با اون بازي كپي انجام دادين امكان بن شدن هستش ! اگه شما يه گيمرتگ جديد بسازي و باهاش بازي كپي انجام ندي هيچ خطري نيست ! ميتوني بازي هايي كه لايو بيشتر بازي ميكني رو اورجينال بگيري ! بقيه بازي هاي كپي رو با يه گيمرتگ ديگه بازي كني كه باهاش به لايو وصل نميشي !نقل قول:
مگه مال خود مایکروسافت توی ایران پیدا نمیشه ؟نقل قول: