شما برای هر پستت نیازی نیست تمام پستهای قبلیت رو نقل قول کنی ! پارس آنلاین annex a هست .نقل قول:
Printable View
شما برای هر پستت نیازی نیست تمام پستهای قبلیت رو نقل قول کنی ! پارس آنلاین annex a هست .نقل قول:
وضعیت خطت خرابنقل قول:
خطت دو مگ هم نمیکشه
حدودا 1500 مترنقل قول:
مودم هم تاثیر داره یعنی اگه مودم رو عوض کنم ممکنه بهتر بشه
بعد رو سرعت دانلود شبانم هم تاثیر داره الان سرعت دانلود شبانم حدود 120 هست
مطمئنی 1.5 کیلومتره؟ این چیزی که من میبینم بین 4-5 کیلومتره . از کسی مودم بگیر امتحان کن ببین چقدر فرق میکنه .نقل قول:
الان خطت روی 1200 هست که سرعت دانلودت میشه 140 . هرچی این ریت خط بیشتر باشه سرعت دانلودت هم بیشتر میشه .
داداش من 4.5 تا 5 کیلومتر فاصله دارم وضعم خیلی بهتره.حالا بهت میگم چه کار کنی تا نویزت خوب شه به شرط اینکه فاصلت 1500 متر باشه.1.از سر خط چک کن2. تمام تلفنهای خونه سر راهشون اسپلیتر قرار بده همینطور مودم3.اگه بازم مشکل داتشی باید بری کارشناس از مخابرات بیاری تا از جعبه تقسیم تا در خونه رو چک کنه4.مشکل از پورتت تو مرکز مخابراتیه که باید عوض شه.نقل قول:
نویزت خیلی بالاست .بهترین کار کم کردنه دوان استریم خطه..بنظرم داون استریم رو باید بگی بیارن کلا روی 1 مگ برات یا 512نقل قول:
با این فاصله ماکزیمم ریت خطت و دان استریم ریت خطت چنده؟نقل قول:
شما از مهندسی معکوس استفاده کردی :n02: . اینکه ریت خط رو بیاره پایین زیر 1 مگ دیگه اسمش اینترنت پرسرعت نمیشه درحالی که پارس آنلاین داره 16 مگ میده !نقل قول:
بفرما البته از سر خط تا 11-12 مگ ساپورت میکنه.روزا هم که طبیعیه بهتر میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا منو 16 مگ کردن. هرچی زنگ میزنم میگم کمش کنید نمیکنن. باو خب نمیکشه مگه مجبورید آخه؟نقل قول:
ممنون میشم فرمول محاسبه اش را بگید.:n26:نقل قول:
دوستان وضع خط من با 4.5 کیلومتر فاصله از مرکز مخابراتی بهتر از این میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
اقا امروز که ساعت ها تغییر میکنه چجوری تایم دانلود رو تنظیم کنیم؟ :n16:
طبق تجربه قبلی سیستم پارس آنلاین تغییر ساعت را اعمال می کنه ، ولی بازم تست کنید.نقل قول:
ساعت 1 امشب یعنی 2 دیروز مودم را خاموش روشن کنید ببینید ساعت را چند تو سیستم ثبت می کنه.
ولی میگم تجربه میگه اونا هم تغییر ساعت را اعمال می کنند.
از دو تا 6 بذاریم چطوره؟نقل قول:
ساعت چه فرق کرده باشه چه فرق نکرده باشه در ساعات رایگان
دو تا خط تلفن دارم وضعیت خط adsl در حالت عادی این طوریه:
ولی وقتی با اون یکی خط از تلفن استفاده می کنم snr زیاد می شه:
این طبیعیه؟
منم دقیقا با همین یارو حرف زدم خخخخ :n02: ولی باید مودمو خاموش کنیم تست کنیم معلوم نمیکنه که...! اه این خاموش روشن کردن مودم رو مخمه :n22::n21::n28::n30:نقل قول:
از اسپلیتر استفاده میکنید؟ دسوتان دیگه هم این مشکلو داشتن با اسپلیتر حل شده:n16:نقل قول:
سرویس 9 مگ به صورت رایگان روی تمام سرویس ها فعال می باشد بدون هیچ هزینه اضافی ............
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
پارس آنلاین سرعتش اسمی شده؟مثل مخابرات؟
نه، فقط برا مودم اسپلیتر بزنم درست می شه یا برا اون یکی خط هم می خواد؟ :n16:نقل قول:
فقط برا مودم اسپلیتر بذارم یا اون یکی خط هم می خواد؟:n16:نقل قول:
Splitter رو واسه هر دستگاهی که روی خط ADSL هست باید نصب کنی وگرنه نویز شدید میندازه روی سیگنال ADSL حالا چه تلفن باشه چه دستگاه فکس باشه .......نقل قول:
برا هر 2 خط لازمه:n16:نقل قول:
اسپلیتر برای مودم نمیخواد وصل کنی اگه ندارینقل قول:
من خودمم وصل نمیکنم هیچ تفاوتی تو نویز نداره
به تلفن اسپلیتر وصل کن
چون رو این خط از تلفن استفاده نمی کردم اسپلیتر نذاشتم ،مثل اینکه لازمهنقل قول:
نه اسمی نشده من تا یک مگ هم میگیرم.شبانه دیشب 8گیگ دانلود داشتم با 800کیلوبایت تقریبا :n16:نقل قول:
بعضیا میان اینجا میگن شبانه ساعتی 200-300 مگ دانلود داریم فحش به پارس آنلاین میدن. حالا دنبال این هستن که امشب ساعتها تغییر میکنه از چه ساعتی رایگان شروع میشه !! خب یکی نیست بگه مگه نمیگین 200 مگ ساعتی دانلود دارین پس اون یه ساعت اول اگه ساعت پارس آنلاین تغییر نکنه فقط 200 مگ از دست میدین چرا حرص میزنین .
از همینچا شما پیدا کنین پرتغال فروش را.
ساعت دانلود رایگان امشب به ساعت رسمی کشور هست .
کاش به اندازه یک سر سوزن آزاد اندیش بودید رفتارتون به شدت دیکتاتور مآبانه هست ...... هر کس تعریف کنه مشکلی نداره هرکی هم سرعتش کم باشه دروغ میگه .............نقل قول:
به دلیل اینکه حوصله پروسه تخلیه و ثبت نام و نامه دانشگاه رو نداشتم یک ماه دیگه شارژ کردم این ماه به جای یک مگ دو مگ گرفتم ولی متاسفانه شب سرعتم بین 80 تا 150 متغیره تازه خطم روی 16 مگ هم هست پشتیبانی هم همیشه میگه توی خوزستان پهنای باند کمه
این تست همین الان
آقا پارس ساعتاش رو تغییر داده برای شبانه ، یعنی همون یک ساعت عقب بردن !
از ساعت 2 تا 7 دانلود کنیم امشب ؟! یا کلا ریسک نکنیم و امشبو بیخیال شیم حالا؟!
اینکه طرف میاد اینجا سوال میکنه به این خاطره که صبح تا ساعت 8 (قدیم)دانلود نداشته باشه بعد بخواد زنگ بزنه به پشتیبانی چند گیگی که ازش کم شده رو برگردونه ماشالله تو اون ساعت سرعت میچسبه به سقف کل حجم رو نابود میکنهنقل قول:
هرچند میخ آهنی نرود در سنگ کسی که تست اسپید تست این همه کاربر رو میبره زیر سوال و میگه اون پشت دارید دانلود می کنید تا سرعت بیاد پایین تا پارس رو خراب کنید
این حرفا ازش بعید نیست
ای بابا هنوز سرعت من اسمیه ! چرا ایمطوری شده؟ :(
محدود شدی دیگه چرا ندارهنقل قول:
ما که خیلی وقته سرعتمون اسمی شده
روزانه که محدودیت نداره !نقل قول:
روزانه که از خداشونه سرعت بالا باشه شما دانلود کنی.نقل قول:
کجا فاصلت 5 کیلومتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n0 4:نقل قول:
فاصلت از مرکز مخابراتی 2.06 کیلومتره....
خب می بینین که چه وضعی دارم 3 روزه !
حالا ما هر شب میخوابیم امشب برعکس بیدار موندیم پس همون 2 تا 8 ساعت رسمی درسته ؟
اره..............نقل قول: