دوستان من میخواهم عصری برم شاتل بگیرم ( کرمان ) یکی میگه بگیر یکی میگه نگیر ؟؟؟؟ الان چه شرکتی بگیرم که شبا نامحدود باشه سرعتم خوب باشه راهنمایی لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان من میخواهم عصری برم شاتل بگیرم ( کرمان ) یکی میگه بگیر یکی میگه نگیر ؟؟؟؟ الان چه شرکتی بگیرم که شبا نامحدود باشه سرعتم خوب باشه راهنمایی لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میخوای شبانه استفاده کنی اصلا طرف شاتل نیا که پشیمون میشی سرعتت را محدود میکن کمتر از دایل آپنقل قول:
سلامنقل قول:
اول اینجا بگم که شما چه از شاتل سرویس بگیری یا نگیری و کلا از هر شرکت دیگه که باشه هیچ سود و زیانی برای من نداره.
راهنمایی که من میتونم به شما بدم :
سیاست کلی شاتل اینه که بعد از چند شب ( تعداد شبهاش هم دقیقا معلوم نیست) که دانلود کردی سرعت شبانت رو محدود میکنه (حداکثر 8 کیلوبایت) و بازم معلوم نیست چند شب محدود هستی و ممکنه چند شب از دوره ی بعدت هم محدود باشی
نقطه ی قوتش هم پایداری نسبتا خوب سرویس شاتل در روزه و تقریبا فرقی بین 128 تا 1 یا 2 مگ در روز نیست
سلام
اگه کسی eco باشه بخواد سرویسشو عوض کنه مثلا از 128 بره 512 ترافیک هدیه به دوره بعد منتقل میشه یا نه؟
سلامنقل قول:
بله. ترافیک هدیه به دوره بعد منتقل میشه:20:. ولی فکر کنم باید برای دوره ی جدیدتون اقدام به تعویض سرویس کنید که ترافیک هدیه تون هم از دست نره
سلام و عرض ادب
:11:
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید، بنده مودم سیمفونی، Symphony دارم، میتونم از شاتل سرویس بگیرم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه، اینکه سرویس 128 یا 256 اکو یا آفیس در طی روز و زمانهای غیر رایگان رو دو مگ بسته شدند؟ یعنی سرعت دانلودشون حدوداً 264 کیلوبیت بر ثانیه است؟ تو شهرستانها چطور، فرقی نداره؟
ممنونم
سلام داداشنقل قول:
برای مدل مودمتون من اطلاعی ندارم.ولی
تقریبا مدل مودم خیلی مهم نیست (ممکنه استثنا هم باشه) اگر adsl2 رو ساپورت کنه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
128 تا 2 مگ اکو، هم در روز سرعتشون بین 1 تا 2 مگ هستند. 230-250 کیلوبایت ماکزیمم ( بیشتر مراکز و شهرستانها هم همینطوره، ولی بازم بوده که برای بعضی ها سرعتشون اسمی باشه!):20:
ولی شبانش فرق میکنه!!!:
سیاست کلی شاتل اینه که بعد از چند شب ( تعداد شبهاش هم دقیقا معلوم نیست) که دانلود کردی سرعت شبانت رو محدود میکنه (حداکثر 8 کیلوبایت) و بازم معلوم نیست چند شب محدود هستی و ممکنه چند شب از دوره ی بعدت هم محدود باشی:13:
سلام دوست عزیز:11:
ممنونم
در جریان مشکلات شاتل هستم, چند سال پیش, به درد بلاک شدن پورت شاتل هم گرفتار شدم, ولی الان برای استفاده روزانه میخوام ازش استفاده کنم, شبها از سرویس مخابرات استفاده میکنم, خیلی هم عالیه!!!
پس طبق فرمایش شما؛ مودم اگه ای دی اس ال 2 ساپورت کنه مشکلی نداره, قبلا با همین مودم از پارس آنلاین و آسیاتک سرویس میگرفتم, پس مشکلی نداره درسته؟!
بازم ممنونم
موفَق باشید:40:
سلامنقل قول:
میتونم بگم 99.9٪ جواب میده. و اگر بامبول درآوردند شاید برای فروختن مودم جدید به شما باشه:31: .البته هنوز که پیش نیومده!
مشکلی نداره. فقط باید مجددا برای شاتل کانفیگ بشه
این شاتل قبل از فروش آیا ظرفیت سازی هم میکنه؟
من از سرعت خود در مقایسه با ماه ها و سال های پیش ناراضی هستم.
سلام
میگم جدی جدی شده اینترنت کارتی ها !!
آخه من دانلود هم نمیکنم که بگم محدود شدم. اصلا وضع خیلی خرابه. صفحات وب رو اصلا نمیتونه درست باز کنه.
متاسفانه شرکت های ایرانی هر چند وقت که از محبوبیت شون گذشت. کیفیت رو خراب میکنند .
آخه من دانلود نکردم که محدود بشم. سایت های معمولی هم به روز میاره.
وضعیت به شکل اسفناکی خرابه و خیلی هم به دانلود و حجم دانلود دیگه ربط نداره
با پشتیبانا هم که صحبت میکنی یاد گرفتن بگن مشکلی رو خط شما یافت نشد سیستم شما رو به صورت اتوماتیک توی فلان جاش قرار داده ....
سلام شاتل با همین کارهاش جایزه هم گرفته ، بس که ملت رو محدود کرد ، خدا محدودش کنه :31: شوخی میکنم شما جدی نگیرید: شاتل خیلی صبر کرد که به بهانه ی دانلود کردن شما رو محدود کنه! ولی تیرش به سنگ خورد. یا شایدم شما دانلود نکرده برای شاتل عزیز شدید و مورد عنایتش قرار گرفتید (محدودتون کرده)!نقل قول:
اینترنت من با سیم از پریز تلفن به مودم و بعد به کامپیوتر وصل میشه.
1_می تونم مودم بیسیم بگیرم؟ هم زمان یکی با کامی یکی با لپ تاپ و یکی هم با موبایل ، وایر لس وصل بشیم و استفاده کنیم؟
په مدلی بگیرم؟
سلامنقل قول:
بله شدنیه مثل آب خوردن:31:
مدلهای مختلفی وجود داره مثلا tp-link وایرلیس به مدل TD-W8901G
مدلهای مختلفی وجود داره مثلا tp-link وایرلیس به مدل TD-W8901G
منم از این مدل مودم دارم حدود 1سال ونیمه که دارم باهاش کار میکنم و ازش راضی راضیم در ضمن قیمتشم خیلی مناسب است
از رشت كسي هست؟ دانلود شبانه رو25 هست سرعت شب رو شاتل پايين آورده مگه؟؟
سلام
ببنید هر طوری حساب کنیم . مقصر ISP ها نیستند. البته اون ها این قدر قدرت دارند که میتونن از خودشون دفاع کنند.
مثالی میزنم:مثلا یکی اینترنت 128 کیلوبیت رو گرفته.
خوب این سرعت دانلودش میشه 128/8=16 کیلوبایت بر ثانیه
این مال وقتی هست که خط اختصاصی داشته باشی. اما طبق قانون سازمان تنظیم و مقررات بین 10 نفر اشتراک گذاری میشه این خطوط.
یعنی سرعت دانلود 1.6 کیلو بایت بر ثانیه.
یعنی اگر کمتر از این شد . میشه پیگیر شد.
در خطوط دیگه هم همین جور!!!!!!!!!! البته متاسفانه این طوره
باور کنید من درصدی از شاتل نمیگیرم. اما تنظیم مقررات محدودیت هایی که اعمال کرده. بیشتر اذیت میکنه
سلامنقل قول:
پس فلسفه ی +adsl2 اینه که سرعت دانلودش از دیال آپ کمتر باشه!!!
چیزی که اینجا از اینترنت تعریف کردن(یا تنظیم مقررات) به درد عصر حجر میخوره.توی دنیا سرعت دانلود بالای 512 کیلوبایت رو میگن اینترنت پرسرعت اون وقت اینجا 1.6 کیلوبایت رو:27:
البته من به شما خورده نمیگیرم و نظرتون هم محترم.
دقیقا همین هست. بعد هم بیشتر از 128 کیلوبیت برای خانه ها ارائه نمیشه. :9:نقل قول:
میشه گفت دایال آپ ی که پشت خط تلفن نمی مونی و تلفن شما اشغال نمیشه و هزینه تلفن نمی دی :31: :41:
و گرنه ارائه دهندگان اینترنت- نامه و قوانین تنظیم مقررات رو میارن . که حرفشون درسته.
هرطوری حساب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوجه نشدم
سازمان تنظیم مقررات با این مصوبه بیشتر میخواسته حس شوخ طبعی خودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به رخ بکشه یا قصدش قانون گذاری بوده؟؟
این مصوبه کاملا تار عنکبوت گرفته با این شرکتای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا آخر عاقبتمون رو بخیر کنه
نقل قول:
سلام
درسته واقعا سرعت کم هست. 16 کیلو بایت دانلود بعد اگر اشتراک گذاری بشه میشه تقسیم به 10 یعنی 1.6 کیلوبایت بر ثانیه. میشه گفت یعنی هیچ.
اتفاقا دیروز مطلبی خوندم که زده بود . ارائه دهندگان سرویس های اینترنت بیشتر از اونی که مصوب هست دارن سرعت اینترنت به کاربارنشون میدن. و انتقاد شده بود تو این زمینه.
سلام
یکی بیاد به من بگه...:31:........ چپ و راست سوال میکنند سرعت دانلود art1 چنده؟:20:
خودم اینقدر میدونم که سقف دانلودش 18 گیگ بوده
یه بنده خدایی که art1 داشته بیاد بگه و ملتی رو از نگرانی خارج کنه
بستگی به موقعیت داره گاهی با 100 گاهی با 40 متغییر ولی سرعت خوبه مشکلی نداردنقل قول:
اره خدایی شاتل الان سرعتش توپه چون من سرعت دانلودم با 128 روی 200 هم رفته دمشون گرم ....نقل قول:
سلام
من الان از شاتل سرویس میگیرم ولی همونطور که میدونید اگه در ساعات شب رایگان دانلود کنی تا سقف نهایت 18 گیگ و بعدش سرعت میشه دایل آپ 8kb ،
میخوام از شاتل برم یه شرکت دیگه بگیرم ، دانلودم زیاده ماهی 30 ، 40 گیگ. لطفا یه شرکت به غیر از مخابرات معرفی کنید که سرعت و سرویس دهیش خوب باشه
ممنون.
نقل قول:جالبه همه مشکل محدودیت سرعت را دارند ولی شما.....نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر صحت داشته باشه، چیز جالبی بود... حرکت بزرگیست:31:
منم 3 سال شاتل داشتم رفتم نوین نت گرفتم سرعتش مثل شاتل حجم دانلودش 3 برابر شاتلنقل قول:
فکر کنم درست باشهنقل قول:
من خودم آرت 6 دارم و دارن قانون L3 رو برای من اعمال میکنن
سرعت من تو روز 256 و شب 128 هست. در صورتی که باید 512 باشه.
به زودی هم ازشون جدا میشم. 2-3 ماهه خیلی اذیتم کردن.
این پشتیبانی فنی این همه زحمت کشیده همه چی رو گفته :31: ولی نگفته برای هر سرویس چقدر دانلود کنی یه Level میری پایین تر !!!نقل قول:
دقیقا. اینم میگفت خیلی خوب بود. من از بیستم ماه قبل تا الان سرعتم روی 30 موندهنقل قول:
و هنوزم نتونستم 512 رو تجربه کنم. اگر مثل قبلا درصد میداد خیلی خوب میشد.
الان من آرت 1 دارم سرعتم 95-100 ! حدودا 14 گیگ دانلود کردم . حالا میزارم ببینم تا 18 گیگ سرعت میاد پایین یا نه ! دیگه چاره ای نیست باید خودمون تست کنیم !! :20:نقل قول:
سلام داداشنقل قول:
اگر تست کردی خبرش رو اینجا بگذار.... الان سرعت دانلودت توی روز همیشه 95-100 کیلوبایته؟ همزمان میشه چند لینک رو باهم دانلود کرد؟ و اگه محدود شدیم سرعت دانلودش چقدر میشه؟؟
دارم وسوسه میشم از اکو برم art1.....
انصافا آرت خیلی خیلی بهتر اکو ! من دقیقا تا ساعت 1 شب سرعتم 95-100 . 1 به بعد میشه 30-35 ! من ماه قبل حدودا 27 گیگ دانلود کردم ! ولی یادم نیست از چه مقداری سرعتم نصف شد ! فکر کنم حدودا 20 گیگ دانلود کرده بودم که سرعتم شد 50-45 . دقیقا همونی که توی متن صفحه قبل زده . شده بود 384 کیلوبیت !! بعد فکر کنم تا 26 گیگ و اینا دانلود کردم سرعتم شد طبق قرارداد . انصافا من خیلی راضیم . قعطی هم اصلا اصلا اصلا ندارم ! پشتیبانی هم که عالی . حالا ایندفعه این 18 گیگ تست میکنم اگه سرعتم شد 45-50 بهتون خبر میدم :11:نقل قول:
اینم مصرف ماه قبلم : ( از 20 تیر ماه تا 20 مرداد ماه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرعت 100 الان بذاری فردا تا ظهر فکر کنم بتونی 4 گیگ رو بگیری.نقل قول:
بعدشم سرعتت میشه 64:41:
واقعا... یعنی به این زودی محدودش میکنند! یا به خاطر اینکه یه ضرب دانلود کرده؟نقل قول:
من هم حدود 3 سال هست که از شاتل سرویس میگیرم اوایل که گرفته بودم سرویسش خیلی خوب بود ولی الان فقط بدرد وب گردی میخوره نه دانلود! نوین هم یه تست میزنم ببینم چطورهنقل قول:
نقل قول:
من یک ماه آرت 1 داشتم ، چند ماه پیش بود . من 18 گیگ فکر کنم بیشتر دانلود کردم شاید چند گیگ بیشتر ،سرعتم اول 60 بود بعدش سرعتم شد 32 و بعدش به 8 رسید طوری که یه صفحه باز نمیکرد
اسمش هم نامحدود بود!!! 2 هفته اینطوری بود بعدش فهمیدم اگه سرویسم رو یه لول ببرم بالا درست میشه سرویس رو بردم به آرت 2 درست شد اما اگه بازم دانلود کنی فکر کنم 2 یا 3 گیگ بازم سرعتت میاد رو 8 کیلوبایت.اکو 128 خوبه اما بازم تا 18 گیگ میتونی دانلود کنی!
شاتل که واقعا گدا شده ! :45:
میگن از نخورده بگیر بده به خورده!:21:(منظورم شاتله......)نقل قول:
دوستان این art1 تا چند گیگ سرعتش 100 هستش؟ اون موقع که ما داشتیم (عهد عتیق:31:)سرعت دانلودش اسمی بود:18: 18-24 کیلوبایت فکر کنم...