سلام جهت وارد شدن به به سرور ها باید ورژن کانتر سورس چند باشه؟
Printable View
سلام جهت وارد شدن به به سرور ها باید ورژن کانتر سورس چند باشه؟
سلامنقل قول:
حتما باید 1.6 باشه
من سورس بازی میکنم از سورس باید چه ورژنی باشه
ایشون میگن کانتر سورس !نقل قول:
چون بیشتر سرور های کانتر استریک سورس ایرانی ورژن 34 هستش شما هم باید کانترتون با این نسخه تطابق داشته باشه !
لینک دانلود بازی با لینک مستقیم و لینک های کمکی از چند سرور :
پارت 1 - 700 مگابایت : | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |پارت 2 - 700 مگابایت : | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |
پارت 3 - 175 مگابایت : | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واااای چقدر کانتر باز ...
جدید اقدام به خرید سرور برای کانتر سورس ورژن 34 کردم
IP : 10.201.59.67:20000مدهای دیگر به زودی
Pars Bax | Zombie
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال داشتید برید این سایت
سلام من وقتی وارد هر سروری میشم زود میاد بیرون :n28:
سلام من تو counter global offensive وقتی میخوام وارد یه سرور بشم بعد زدن دکمه کانکت یه تروریسته میاد بعد یه دفعه میره به صفحه home بازی. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین اینجور شاید درست شــدنقل قول:
کد:https://www.youtube.com/watch?v=TgwXk1AOgSs
درست نشد اصلا تو استیم من یه همچین تنظیماتی نداره.
خدا کنه زود تر درست بشه دارم دیوانه میشم سه روزه فقط تو اینترنت دنبال اینم.