من الان هیچی به ذهنم نمیرسه بجز این:
حاج مهدی به نظر تو اخطار گرفتن مث چی میمونه؟
Printable View
من الان هیچی به ذهنم نمیرسه بجز این:
حاج مهدی به نظر تو اخطار گرفتن مث چی میمونه؟
چرا توپ گرده؟
هواپیما سوار شدی؟
پاک شود...
سلام حاج مهدی گل :
حاج مهدی از کی توی فروم بیشتر از بقیه بدت میاد (فعل معکوس)
اگه الان سرعت اینترنتت 2 mb بود چیکار میکردی
TEC عزيز سلام و درود :11:
سلام و دوصد سلام به حاج مهدی.
حالت خوبه؟
ممنون شما چطوريد ؟
مرسی که به سوالای قبلیم جواب دادی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم وظيفمونه
هیچ میدونستی سن منو اشتباه حدس زدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه !:18:
به نظرت حاج مهدی درسته یا حاژ مهدی؟ برای چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد از حاژي بپرسيم ببينيم نظر اون چيه :31:
اگه جلو یه دبیرستان دخترونه، تو اوج سرما و یخ بندون، با مخ بخوری زمین و همه بهت بخندن چی کار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره ميخورم زمين ميگم اينها شيرينكاري بعد همونطور كه روي زمين افتادم با دماغم تو يخها شمارمومينويسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده ضایع بشی؟ میشه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادم نمياد . آدم پررويي هستم اگر هم بشم سريع طبيعيش ميكنم :27:
فکر میکنم با سیسه دوستیتون کمرنگ یا نامرئی شده، چرا؟
بيشتر از هميشه است :40:. چون يك راهنمايي منو كرد كههنوز دارم بهش فكر ميكنم واستفاده ميكنم . نه من با جلال مشكل دارم نه اون با من و هردوموندست در دست به اسپم فروم خويش كنيم آباد . يك كم ديگه صبر كنيد اونم دوباره مياد تو جمعمون
اگه با یکی قهر کنی دوست داری خودت بری جلو یا اون بیاد؟
فرقي نداره و به طرفش بستگي داره ولي اگه تو فروم باشه من ميرم اگه بيرون باشه من ميرم :27:
دوست داشتی اگه این کار الآنت رو نداشتی چی کاره بودی؟
سوال خيلي جالب و مغز پر كني بود .:18: كاريكاتوريست :27:
تا حالا تخم مرغ اردک خوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ولي تخم مرغ خروس خورم :27:
چند کیلویی؟ قدت چقده؟
كشتين منو . قدم ؟ 184
چند كيلويم ؟ اول بگين كيلويي چند هست ؟:27: 75 كيلو
نظرت در مورد ماه رمضون چیه؟
خيلي خوبه . باز تيكه هاي ماه رمضوني شروع ميشه . مثلا قديمها ميگفتيم دهن ماه رمضون دروغ نگو . جديدا ميگيم دهن ماه مبارك دروغ نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( منظور همون دهن روزه است )
بلدی 5 بار پشت سر هم بگی "قوری گل قرمزی"؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوري خل خرمز
غوري گل سبز
قوري درخت قهوه اي
قوري گل منگولي
قوري گل سبز وبا ره راههاي بنفش كه دورش عكس ناصراتلدين شاه باشه :18:
فك كنم يك كم سخت بود
خیانت رو تو چی میبینی؟
خيانت در اعتمادو خيانت در امانت. خيانت در رفاقت.
خودت رو چطور معنا میکنی؟ میشه چند تا ار خصوصیاتت رو بگی؟
شجاع:27:
با نمك:20:
با جنبه :21:
بد دهن :2: ( البته با تمرينات مدوام خوب شدم )
زود جوش :13:
غير قابل تصور :19:
چه جور خصوصیاتی رو دوست داری؟
خصوصيات مردانه براي مردان وخصوصيات زنانه براي زنان
نظرت رو در مورد این 2 جمله دوست دارم بدونم:
1- زندگي حکايت مرد يخ فروشيست که به او گفتند: فروختی؟ گفت: نخریدند، تمام شد.
مثل اين ميمونه كه من برم توي اصفهان كنار ذوب آهن كارخونه ذوب يخ بزنم :18:
2- خداوند زن را آفرید خداوند زن را از پهلوی چپ مرد آفرید نه از سر او تا بر او مسلط گردد نه از پای او تا لگد كوب امیال او گردد بلكه از پهلوی او تا برابر او باشد و از زیر بازوی او تا در حمایت او باشد و از نزدیكترین نقطه به قلب اوتا محبوب او باشد. (شكسپیر)
خوبه ...... فقط اينطور برداشت ميشه كه مرد بايد قدش از زن بلند باشه:46:
مرسی بابت وقتی که میزاری.
سربلند بمانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .سربلند وپيروز باشيد :11:
سلام خوب بیدی جیگر ؟
خب امیر رو که برعکسش نکردی ولی خب عیب نداره اون برعکس نشده اش کلی عیب و ایراد داره دیگه چه برسه به اینکه بخاد برعکس بشه
بریم سر سوالات ؟
تا حالا از سوالات خانمها بیشتر خوشت اومده یا آقایون ؟ در کل منطورمه
تا حالا کسی ازت چیزی پرسیده که راستش رو گفته باشی ؟ ( روی صندلی داغ منطورمه )
تا حالا میدونی چند تا سوال ازت شده ؟ ( روی صندلی داغ منطورمه : دی )
تا حالا توی سوالاتی که روی صندلی داغ ازت پرسیدن آیا سوالی بوده که تو رو یاد خاطره نا جالبناکی بندازه ؟ اگه ممکنه بگو کدوم سوال
جالبناکش چی ؟ باز هم اگه ممکنه بگو کدوم سوال
از زمانی که روی صندلی داغ نشستی تا به حال آیا آرزو کردی یه خورده کمتر سر شناس بودی آخه تا بحال نزدیک 30 صفحه از این تاپیک رو به خودت اختصاص دادی ؟
از زمانی که روی صندلی داغ نشستی تا بحال چند پاکت سیگار دود کردی رفته هوا ؟
اگه سیگار نکشیدی پس کدوم یکی از اعضای خانواده دود رو استعمال کردی ؟
اگه بچه ها گوششون رو بگیرن و فقط من بشنوم باز هم نمیخای بگی که به سیگار علاقه داری یا نه ؟
باز هم سوال داشتم میام
حال میکنم باهات حاج مهدی
ممنون که جواب میدی
کوچیک شما طرقه ( یا به قول بچه ها بابا بزرگ )
ستایش او را که در این مقام داد ما را مجال که بار دگر گریبان حاجی گرفته و خفتش رها نکنیم باشد که سوالی بس دشوار ز وی بپرسیم که زیر فشار 1500 بار از حال جامد به مایع بدل گشته حال خویش باز نیابد .
1- چگونه است که هر چه بر دل فرو آید بر دیده زیبا نماید ؟
2- ز کتب مقدس دگر ادیان به کدامین نظاره کرده و کدام یک غور نموده اید ؟
3- بی بی شبی فرغون خویش بر داشت روان به کوی یار شود چون برخاست
به کوی یار خویش رغیب دگر بیافت و ایشان توانمند و پر زور و بی بی ضعیف و سوسول و ناچار با گردن کج روانه خانه شد . حال بی بی را چاره چیست؟
4- چون به مقالات مولوی نگریستم بدیدم ایشان به عمر خویش اشعار سرودند بیش ، چگونه باشد که کسی به عمر چنین بسیار تواند نوشت ؟
5- چون است که مسیحیان به کتاب خود انجیل معتقد نیستند و گویند که عیسی ز خود نوشته است ؟
6- چگونه است که به ماه مبارک رمضان چون هر سال عزم میخانه نمودیم که حالی ببریم و پیاله ایی بزنیم که ناگه
مردی از کنارمان بگذشت و بینی خویش بر زمین تخلیه و حال بی بی ....نمود ؟
7- بی بی را سیم تنی به هنگام چت در این مقام بگرفت و گریبانش بفشرد که از خود عکسی در بکن یا وبکمی و بی بی بیچاره را نه جمال است نه وبکم چه چاره جوید که دک کند این سریش ؟
8- چگونه باشد که جوانی بود چالاک و زیبا رو و چون زنش بدادیم پیر و زشت رو شد ؟
9- گویند که پروانه را عشق است به شمع که دور سرش چرخ زند و خود بر وی کوبد تا بسوزد در عشق شمع و ما شمع در آب شدن بدیدم
پرسش اینست که شمع گریه میکند به حال پروانه یا ز خجالت آب میشود ؟
10- فرهنگ به چه گویند و به ملک ما با فرهنگ کیست ؟
تا بعد
بازم سلام:20:
اندفعه کوتاهه
این شعرو کی خونده:
چشم رضا و مرحمت بر همه باز می کنی چون که به بخت ما رسد این همه ناز میکنی
اگه می دونی مال کدوم البومه؟(خیلی ساده اس اگه نگی دیگه...........) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HOME PAGE ات چیه؟
هدفت از زندگی چیه؟
(جواب پیش بینی شده:ملت بخندن):31:
بازم ممنون
سلام
با اجازه من هم شرکت می کنم :
- اگه بین یه عده گرن کلفت مسلح به چوب و چماق گیر بیفتی اولین چیزی که به ذهنت خطور می کنه چیه ؟
اه چه شانسی دارم من!!!یه چند روز کار داشتم p30world نبودم!فکرم اینجا بود و گفتم وقتنی اومدم به تایپیک سر میزنم دیدم کی رو صندلی نشسته!اگه زودتر میرسیدم بیشتر میتونستم سوال کنم!!!
1- چند توصیه واسه اسپمر شدن؟
2- چه کنیم که اسپم کنیم و بن نشیم؟!
3- اگه بن شی چه می کنی؟
4- فکر میکنی به 2000 تا پست برسی؟
5- نظرت در مورد من؟
6- فکر می کنی صندلی نشین بعدی کی باشه؟
7- فکر میکنی کی پستات بشه به اندازه ی boy iran؟
8- فکر میکنی کی تعداد پست های مفیدت بشه 2000 تا؟
9- به نظرت من کی میشم یک اسپمر خوب؟