اول از همه اگه ویندوز شما 7 یا ویستاست برین و این گجت رو از لینک زیر دانلود کنین.
کد:
http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=da048a8b-a13f-4481-b583-f794e117f9ef
تنظیم کنین روی ساعت 6:50 تا اون موقع خاموش کنه ضمنا ساعت ویندوز رو درست کنین و قبل از استارت کردن دانلود ها یه نگاهی بهش بندازین تا 1 بامداد نشه 1 بعد از ظهر آخه واسه خودم اتفاق افتاده
اما اگه نه بگین تا لینک برنامه Auto shut down رو براتون بزارم.
دوستان اگه کانکشن درست کردین پاک کنین و تنظیمات رو رویه pppoe قرار بدین ضمنا اگه از اینترنت سکیوریتی و فایروال استفاده میکنین قبل از ساعت 1 غیر فعال بکنین حتی فایروال ویندوز رو.
حال حدالامکان از لینک های که از سرور های قوی استفاده میکنن و سرعت خوبی دارن استفاده کنین تا هم ریسیوم ساپورتید(فردا ادامش رو بتونین دانلود کنین)و از سایت های مانند رپیدشیر 4شیرید و ... استفاده نکنید چون مراجعین به سایت نامحدود و پهنای باند محدوده.
من خودم به شخص از تورنت و لینک های مستقیم استفاده میکنم چون سرعت بهتری دارن
نکته:در صورت استفاده از تورنت حتما SEED بیشتر از Lecheer باشه و سرعت آپلود کلی خودتون رو بزارید رویه 20KB
نتونستین دانلود خوبی داشته باشین و سرعتتون کم بود از من میشنوید زنگ بزنید پشتیبانی و بگید اگه امکان داره پورت من رو ریست کنین اگه پرسید چرا بگید دوست من هم مشترک شماست واسش رسیت کردین درست شده:25: