به نام 1024 بهم انداختن ولی شما میگید رو 512 لیمیت شده ولی بنظر من این دایل آپهنقل قول:
Printable View
به نام 1024 بهم انداختن ولی شما میگید رو 512 لیمیت شده ولی بنظر من این دایل آپهنقل قول:
آقای مبین نت خسته نباشید لطفا درباره 2مگ یه توضیحی بدبد
2مگ هم مثله 1مگ رو 512 لیمیت شده؟؟؟؟؟؟؟؟
چون سرعت پایین اومده 2هفته قبل سرعت دانلود تو شب از 70 تا 120 اینا متغیر بود این هفته به زور به 50 برسه همیشه بین 20 تا 40
خنده داره واسه 2 مگ
واقعا رو عامل فروش تو اهواز که هیچ حسابی نمیشه باز کردنقل قول:
تنها بلدند که بصورت طوطی وار مواردی رو که یاد گرفتن بگن و اکثرا هم خیلی ناشی هستند و کارشون رو بصوت تجربی یاد گرفتن
شرکت مبین نت بهتره یه فکری هم واسه این عامل های فروش بکنه یا حداقل تو هر شهری یه عامل فروش حرفه ای و با معلومات بالا که مستقیما با شرکت در تماس باشه بزاره
ببخشید ولی به نظر من کلا یا مسولان بالای مبین نت ناشی هستند و ماله این کار نیستند یا خیلی بیخیال بوده و چیزی به نام مشتری واسشون اهمیت نداره.
یعنی که چی؟ حتما باید آبرو ریزی بشه از مبین نت که همه چیز درست انجام بشه؟؟؟
ای کاش دادگاه جهانی رسیدگی به جرایم شرکت های اینترنتی هم بود...
داداش دستت درد نکنه خیلی برنامه مفیدیه، به همه پیشنهاد میکنم.نقل قول:
تو ایران یه چیزایی هست که باید برسن که اینترنت جلوش سوت میزنه.اینترنت ایران نیازی به دادگاه نداره چون انقد داغونه که اصلا قابل بحث نیست. الان همه جای دنیا اینترنت جزو حقوق بشره تو ایران وسیله جیب پر کنی. در کل انقد خودتونو حرص ندید واسه اینترنت.نقل قول:
یعنی که چی؟ حتما باید آبرو ریزی بشه از مبین نت که همه چیز درست انجام بشه؟؟؟
ای کاش دادگاه جهانی رسیدگی به جرایم شرکت های اینترنتی هم بود...
يه سوال فوري , حــــتمـــا براي استفاده از ساعات رايگان لازمه كه مودم رو خاموش و روشن كرد ؟ چون من هميشه براي اطمينان ساعت 2:05 خاموش و روشن ميكردم ولي از اين به بعد نمي تونم.
فرض كنيم يكي ميره در مغازه گوشت فروشي ميگه آقا 1 كيلو گوشت بديد فروشنده محترم با دستكاري ترازوي محترم 800 گرم گوشت رو جاي 1 كيلو غالب مشتري ميكنه
حالا فرض رو ميزاريم كنار واقعيت رو در نظر ميگيريم مشتريه از همه جا بي خبر با كلي ذوق و شوق و جمع كردن پول ( چون اكثرا قشر دانشجو هستن و دانشجو هم كه كلا با پول زياد داشتن مشكل مادرزادي داره ) ميره نمايندگي شركت محترم مبين نت ميگه آقا يه سرويس 1 مگ ميخوام فروشنده بي سواد هم يه سرويس بهش ميده ولي ......... مبين نت تو روز روشن و بدون دستكاريه ترازو و بدون ترس از هيچكس به جاي 1 مگ 512 ميده البته 512 اي كه سرعتش رو 128 ليميت شده
خوب تو قانون اساسي به اين ميگن مصداق بارز كم فروشي گه جرايم مربوط به خودشو داره
ما كه كلا پولمون نميرسه گوشت بخريم بعد بهمون غالب كنن ماهم بفهميم و شكايت كنيم بعد تعزيرات پدر گوشت فروشي رو دربياره
ما پولمون ميرسه اينترنت گرون تر از كل جهان بخريم بعد بهمون غالب كنن ما هم بعد كلي اعصاب خوردي بفهميم كه جايي نيست به مشكلات ما رسيدگي كنه
من رسما اعلام ميكنم سرويس 1 مگ ندارم كه سرم كلاه رفته باشه ولي اونايي كه دارن رو مثل برادر خودم ميدونم و لازم دونستم حداقل اين متن رو به عنوان اعتراض براي مبين نت و به عنوان همدردي براي برادراي گلم اينجا بنويسم:40:
داداش چجوری دانلود کردی من که هرکار کردم ارور داد:44:نقل قول:
نه نیازی به خاموش روشن کردو مودم نیسنقل قول:
نه لازم نیست . من خودم چندین بار چک کردم. البته معلوم نیست من که قبلا ماکس نت داشتم حسابی کلا گذاشتن سرم با دانلود نا محدودشون ...نقل قول: