دارم مشکوک میشم!
اصلا نکنه شما دوتا که خارج هستین از این نظرم با ما فرق میکنین وسهمیتونم بیشتره تو صندلیا!!
حتما صندلی نو ها رو اول میدن شما!
بازم فردا من یه تحقیقی میکنم.
Printable View
دارم مشکوک میشم!
اصلا نکنه شما دوتا که خارج هستین از این نظرم با ما فرق میکنین وسهمیتونم بیشتره تو صندلیا!!
حتما صندلی نو ها رو اول میدن شما!
بازم فردا من یه تحقیقی میکنم.
نه ... اینجوری نیستنقل قول:
شما یه سر به تاپیک بانک درصد و کارنامه بزن
بین 95 -100 حداقل دوتا مکانیک تهران بودن
مکانیک امیرکبیر هم داشتیم
تازه امسال ممکنه بیشتر هم بشه
نه بابا فرقي نميكنه هممون منطقه 3 هستيم شما فك كنم اشتباه ميكنيد من مطمينم خواهر من با 136 برق امير كبيرو قبول بود كه من ميكفتم ديوانه اي نميري ولي اون علاقه نداشت
اصلا یه چیز دیگه من گفتم 2سال پیش رتبه 3 کنکورو داشتیم داداش اون 4سال قبل شده بود دویست و خورده ای الان امسال تموم شد فارغ التحصیل میدونید چی خوند؟؟
هوافضای امیر کبیرررررررررررررررررررررر ررررر
100% بهتر از 24000 میآره اینو مطمئن باشنقل قول:
متاسفانه اون پسرعموم كه گفته بودم مرگ مغزي شده امروز فوت كرد . فقط اين نصيحتو از من بشنويد كه به خدا كمربند ايمني بستن قرطي بازي نيست بلكه مرگ و زندگي ادمو تعيين ميكنه مخصوصا الان كه فصل مسافرته تو رو خدا به خاطر خودتونم كه شده اين هشدار منو جدي بگيريد.
درصدامو ببينيد و گريه كنيد و به همه نشون بديد و به اونايي كه كنكور دارند بگيد كه بابا اگه فقط دو هفته قبل از كنكور بخوايد تازه شروع كنيد عاقبت تو هم اين ميشه
ادبيات : 54 ----------- 14 درست 4غلط
ديني : 0 --------------سفيد
عربي : 19.2 ---------- 7 درست 6 غلط
زبان : 28 -------------- 9 درست 6 غلط
زمين : 10.6----------- 4 درست 4 غلط
زيست : 12---------- 16 درست 30 غلط
فيزيك : 5.5 ---------- 2 درست ا غلط
شيمي : 6.6 --------- 5 درست 8 غلط
رياضي : 0-------------- سفيد
ادبيات من فقط معني لغات و تاريخ ادبياتو خوندم و توي كنكور علاوه بر اينا 7 تا از 8 تا قرابتو درست زدم.( ا روز مطالعه )
ديني و رياضي و زيست و زمين اصلا نخوندم
عربي فقط قواعد سوم رو خوندم ( 1روز مطالعه )
زبان سوم و پيش 1 رو خونم ولي من هميشه درصد زبانم از 70 كمتر نبود و چون 37 دقيقه ادبيات و 35 عربي وقتمو گرفت با 3 دقيقه وقت فقط تونستم 15 تا سوال اولو جواب بدم و هول شدم و اگه 2 دقيقه ديگه وقت داشتم ريدينگا رو هم جواب ميدادم.( 7 روز مطالعه )
فيزيك تنها درسي بود كه من كامل خوندم حالا اين انصافه كه جزء پايين ترين درصدام بشه خدا لعنت كنه طراحاي فيزيك تجربيو ( 5 روز مطالعه )
شيمي فقط دومو خوندم ( 1روز مطالعه )
حالا به من بگيد اين درصدا با 15 روز مطالعه خوبه يا بده ؟
در ضمن من تعيين رشته نميكنم ميخوام تو كنور 90 رتبه زير 1000 بيارم ايا اين امكان پذيره براي من؟
اگه اره متعادلترين و ديرترين زمان شروع مطالعه براي كنكو 90 چه زمانيه؟
ببين alphacino
به نظر من که هیچ نگرانی نداره
اول از همه تسلیت میگم ایشالله غم اخرت باشه
ببین به نظر من والبته یکی از بچه ها هم گفتش باید پیوسته درس بخونی .می تونی از همین تابستون شروع کنی با روزی 3 ساعت یا 4 ساعت بقیا اش هم به تابستونت برس ببین مهم نیست چقدر درس می خونی فقط پیوسته و درست بخون همین
چیزی هم که من خودم نو کنکور امسال تجربه کردم مدیریت زمانه رو این حتما به خصوص الان که وقت بیشتری داری کار کن خیلی مهمه
بازم سوالی داشتی من در خدمتم
قثط هیچ وقت فاصله ننداز بین مطالعه ات چون حتی اگه 1 هفته مثلا نخونی باز انگار از اول داری شروع میکنی
موفق باشی
دوستانی که مثل خودم زیاد با رشته ها و دانشگاه ها آشنا نیستن می تونن از این سایت استفاده کنن
کد:http://reshteha.roshd.ir/index.html
آغاز قرنطينه دوم كنكور
معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: قرنطينه دوم كنكور 89 آغاز شده و پاسخنامه داوطلبان كنكور در حال قرائت است.
ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه قرنطينه اول كنكور تمام شده است، افزود: در قرنطينه اول كنكور حدود 50 نفر حضور داشتند.
وي با بيان اينكه قرنطينه دوم كنكور كه قرنطينه قرائت پاسخنامههاست از 5 شنبه آغاز شده است، گفت: در حال حاضر پاسخنامههاي داوطلبان كنكور با تدابير امنيتي ويژه در حال ارسال به سازمان سنجش است.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با تأكيد بر اينكه كنكور 89 در كمال آرامش و بدون هيچ مشكلي برگزار شده است، اظهار كرد: در كنكور امسال يك ميليون و 286 هزار و 813 داوطلب ثبتنام كردهاند كه از اين تعداد بيش از 55 درصد در دانشگاههاي كشور پذيرش ميشوند.
وي با بيان اينكه پاسخنامههاي كنكوريها 2 بار با دستگاههاي علامتخوان تصحيح ميشود، افزود: در صورتي كه بين قرائت 2 پاسخنامه مغايرتي وجود داشته باشد پاسخنامه داوطلبان به صورت دستي نيز قرائت ميشود.
خدايي با اشاره به چينش متفاوت سؤالات كنكور، گفت: در كنكور 89 احتمال تقلب چشمي وجود نداشت و داوطلبان در آرامش كامل آزمون خود را دادند.
سلامنقل قول:
خیلی دستت درد نکنه از این کار
سایت گزینه دو هم هست که رشته ها رو خوب معرفی کرده
مثلا برای رشته ریاضی:
دوستان همایش امیرکبیر رو فراموش نکنید خیلی میتونه کمکتون کنه:کد:http://gozine-2.ir/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=5
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420261
خب حتما چیز مهمی هست که بهت ضربه زده.نکنه مسئله زیستی بود؟!!!:31:نقل قول:
به نظرم بگی بهتره تا کسایی که اینجا رو میخونن انجامش ندن.:11: