kolan oon mahdoodiyate 1.5 daghigheiii doros shod:n20:
Printable View
kolan oon mahdoodiyate 1.5 daghigheiii doros shod:n20:
سلام به همه.
می خوام ADSL بگیرم و فقط و فقط هدفم آنلاین بازی کردن هست،بیرجند زندگی می کنم،کدوم یکی از آی اس پی ها که تو بیرجند نمایندگی داشته باشه پینگش بهتره؟:n13:
پینگ پایین از همه چی برام مهم تره.
بهترین پینگو مخابرات دارهنقل قول:
هر چی گرفتی سرعت دانلودش زیر 512 نباشه. بعضی بازی ها مثل dota با زیر 512 نمیشه بازی کرد. dota بالاترین حجم مصرفی داره ساعتی 80-90 مگ!!
cod ساعتی mb 20-30
512 نامحدود مخابرات خوبه کلا به صرفه تره ، حجمی بگیری مثل ما سرویس میشی !
من پارس آنلاین دارم پینگم خوبه اما هزینه هاش برام به صرفه نیست
ممنون از پاسخت.نقل قول:
من فقط GTA SAMP میرم که ساعتی 5 مگ هم مصرف نداره،پس پیش به سوی ADSL مخابرات!!! :n05:
الان رفتم سایت مخابرات خراسان جنوبی،صفحه درخواست ای دی اس ال زده بود ریسورس نات فوند!!!:n04:
الان من با ایرانسل آنلاین میرم شبا بین 400 تا 800!!!و 10 صبح به بعد 800 تا 2500!!!!!! پینگش میره = آشغال
البته لگ بعضی وقتا به درد می خوره اما نه دیگه اینقدر!
پارس آنلاین پینگش خوبه؟شبا چجوریه،روزا چجوریه،لطفا یک نفر که پارس آنلاین داره و آنلاین بازی می کنه توضیح بده ممنون میشم.:n26:
سلام اونایی که اینترنت مخابرات استفاده کردن میخواستم بدونم واسه همه ی شهرا اینطوری حجم و اطلاعات کاربرو نشون میدن؟
اینی که واسه ما نشون میده خیلی ضایعست اصلا به درد نمیخوره احساس میکنم بعضی وقتا ترافیکم به فنا میره.الان اینجارو ببینید 1.56 گیگ در عرض 30 دقیقه!(حالا با 40 مگ ارسالی میشه 1.6 گیگ) اخه این اصلا امکان پذیره؟:n13:
نمیدونم من یه چیزی رو اشتباه میکنم یا واقعا ترافیکمو خوردن چند بار اینطوری شده حجم که میخرم مثلا 1 گیگ میخرم میرم میبینم 200 مگ اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 2 حالت خارج نیست:نقل قول:
1.ویندوز در پس زمینه داشته آپدیت میشده با سرعت 866KB!!!
2.ترافیکو نوش جان کردن!:n07:
اخه منم همینو میگم اصلا این سرعت تو ایران سابقه داشته تا حالا!!!؟؟!؟!:n04:نقل قول:
الان زنگ زدم پشتیبانی ببینم درست میشه:n24:
امیدوارم جواب قانع کننده ای داشته باشن.:n02:نقل قول:
شما سرعت چند گرفتی؟با چه هزینه ای (مودم و غیره)؟ از سرعت و پینگش راضی هستی؟
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟؟نقل قول: