سلام دوستان کسی یه جزوه خوب از گراف داره ؟؟؟؟؟؟
آخه هرچی میخونم نمیتونم تست بزنم
سلام دوستان کسی یه جزوه خوب از گراف داره ؟؟؟؟؟؟
آخه هرچی میخونم نمیتونم تست بزنم
ذوستان تقریبا بیش از صد صفحه تاپیک رو خوندم اما واسه دو کتاب حسابان و فیزیک 3 نتیجه نگرفتم
یک کتاب واسه حسابان میخوام (به جز گاج سبز) و فیزیک که آموزش باشه و تست هم داشته باشه بد نیست (دانش آموز سال سومم قرار نیست تست کار کنم)
آقا ما رفتیم کتاب سبز بخریم دیدم همش کاهی هست!!!!!!!
کسی هست کتاب سبز سال قیل رو داشته باشه کنکور قبول شده باشه و نخوادش؟ با یه درصدی ازش میخرم؟
کسی هست؟
اگه هست لیستتون برام پیام خصوصی کنید
نقل قول:
حسابان : حسین شفیع زاده -انتشارات خوشخوان
محسن عسلی - انتشارات خیلی سبز - (کتاب آموزش)
فیزیک 3 : دکتر تنکابنی پور - انتشارات خیلی سبز (نوشته مصلایی نباشه !)
دکتر فرین کمانگر - انتشارات مبتکران (اندیشه سازان)
هندسه 1و2 یه درس خاصیه که نمیشه گفت هیچ کتابی بده یا خوبه !نقل قول:
اول اول باید کتاب درسی و تمریناشو بخونید کامل ، حتی 2-3 بار ، بعد تست بزنید .
که خیلی نمیشه گفت کدوم کتاب بهتره و یه کم سلیقه است حتی
با اینکه کتاب ابوالقاسمی خیلی خوب و معروف و قدیمیه اما من هندسه پایه بیگی از انتشارات الگو رو بیشتر می پسندم
تو گراف اصلا نباید فرمول حفظ کنی با 6 ~ 7 تا فرمول کل مساله های فصل حل میشن اگه به مفهوم هاش توجه کنیننقل قول:
البته یه کم پایه آنالیز ترکیبی هم لازم داره
ظرف یکی دو روز آینده یه اسکن از جزوه خودمو میذارم شاید کمک کرد
خیلی ممنون اما به جز اون خیلی سبز بقیه رو نگفتید آموزش هستند یا تستنقل قول:
_________
الان که سایت خیلی سبز بستست اما تمام سایتا رو گشتم از عسلی دو کتاب بود که تست بودن نه آموزش
آموزش این یکی هست که از خیلی سبزه اما عسلی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدا که گسسته رو کامل خوندید میبینید گراف یکی از آسونترین بخش هاستنقل قول:
همونطور هم که یکی از بچه ها گفت بعضی کتابا اومدن واقعا هرچی فرموله چرت و ÷رت برا گراف هستو آوردن....به نظرم من فار خیلی خوب و ساده و روان توضیح داده.
سلامنقل قول:
برایه حسابان پیشنهادی ندارم ولی فیزیک 3:الگو و خیلی سبز(خیلی سبز رو ÷ی دی افش رو فقط دیدم)یکی از دوستان هم سبز رو گفته بود
چه درسیش رو میخوای؟نقل قول:
راستش از بین کتابایی که گفتی من فقط اندیشه فائق رو داشتم که کتاب خوبی بود و واقعا به درده کنکور میخوره ....سطحش هم خیلی بالا نیست سوالای پرت هم نداره(خیلی سبز رو معلممون میگفت چرته راستی:) )نقل قول:
مرسی اگه اینکارو بکنب خیلی ممنونت میشم :thumbsup::thumbsup:
آخه معلم مدرسمون واسه هر بخش کلی فرمول گفته که دو سه فقط باید بشینی حفظشون کنی چه برسه به اینکه کاربردشو یاد بگیری!!!1