نقل قول:
بعد اضافه كردن كلمات موردنظر به ويراستار
چطور و چه گزينه اي را بزنيم
كه فقط همون كلمات را تغيير بدهد
چون وقتي ديكشنري اش را ميزنم به كل كلمات ايراد مي گيرد خ خ
Printable View
نقل قول:
بعد اضافه كردن كلمات موردنظر به ويراستار
چطور و چه گزينه اي را بزنيم
كه فقط همون كلمات را تغيير بدهد
چون وقتي ديكشنري اش را ميزنم به كل كلمات ايراد مي گيرد خ خ
سلام به دوستان
توی Word چجوری میشه یه صفحه رو به 3 سطون تقسیم کرد مثل بروشور، ولی نوشته ها سطونی نباشی و خطی باشه؟
یعنی وقتی می خونی توی یه خط بخونی ولی در واقع مثل بیت شعر فاصله داشته باشه.
ممنون
دو راه وجود داره، یکی اینکه از مولتی لول لیستهای آماده، یکی انتخاب کنید و مطابق با فرمت خودتون درستش کنید، یکی اینکه از نو بسازید، هر دو روش رو توضیح میدم.نقل قول:
قبل از شروع، مکان مولتی لول لیست ها و کاربردشون رو یه اشاره ای بکنم.
مولتی لول لیست ها برای شماره گذاری اتوماتیک قسمت بندی شده برای عکس، جدول، فرمول و عناوین و ... استفاده میشه.
این مورد فعال شدنی نیست که مثلا وقتی روی اون گزینه کلیک کردیم، فعال بشه، بلکه تنظیمش میکنیم تا بصورت اتوماتیک، با قالب خاصی، برامون Numbering رو انجام بده. از اینجا میشه به حالات مختلف و تنظیماتش دسترسی پیدا کرد.
محتوای مخفی: عکس راهنما
روش اول) ایجاد یک مولتی لول لیست
همانند عکس، از تنظیمات مولتی لول لیست، روی گزینه ی Define New MultiLevel List کلیک میکنیم:
محتوای مخفی: عکس راهنما 2
پنجره ای باز میشه که نیاز به توضیح داره بخش های مختلفش، برای تنظیمات بیشتر، اول روی دکمه ی <<More در گوشه ی پایین سمت چپ پنجره کلیک میکنیم، تا مثل پنجره ی پایین بشه:
محتوای مخفی: عکس راهنما 3
1) لیستی از لول های مختلف عناوین، از عنوان 1 تا 9.
2) پیش نمایش تنظیمات اعمال شده.
3) تنظیمات اعمال شده بر چه قسمتی از سند ایجاد بشه(اینجا چون فایل رو جدید ساختم و هیچ پاراگراف یا سکشنی نداره، غیرفعاله).
4) نسبت دادن سطح انتخاب شده به یک استایل خاص. معمولا هر سطح به استایل هدینگ نظیرش نسبت داده میشه. یعنی هدینگ 4 رو معمولا به هدینگ 4 میدن. البته در مواردی مثل خودم، سطح 1 رو به هدینگ 2 میدم و هر سطح به هدینگ پایینترش(سطح x به هدینگ x+1 که سطح کمتری داره). چون من معمولا هدینگ 1 رو سرفصل مینویسم در یک صفحه جدا.
5) کلا کاری به این گزینه نداشته باشید :دی
6) قالب اصلی شماره گذاری که مثلا 1-1 باشه، 1.1-1 یا ... باشه، اینجا تعیین میشه.
7) آفست شماره گذاری و اینکه شماره گذاری در چه سطحی از اول شروع بشه، اینجا هست.
8) تو این قسمت، نوع شماره گذاری رو تعیین میکنیم که مثلا عدد باشه، اعداد رومی باشه، الفبای انگلیسی باشه یا حروف ابجد و ... رو تعیین میکنیم، البته تو گزینه ی روبروش، میتونیم به فرمت قسمت شماره 6، اعداد سطوح قبلی رو اضافه کنیم، فرضا من میخوام سطح 2 و 3 توی سطح شماره 4 باشن، از اون گزینه میشه انتخابشون کرد.
9) تو این قسمت میتونیم فرورفتگی برای سطوح مختلف تعیین کنیم و البته چینش حروف شماره گذاری توی فضایی که دارن.
10) تو این قسمت هم فاصله ی تیتر با شماره گذاری قبلش رو تعیین می کنیم. من خودم معمولا فقط یک Space رو فعال میکنم، چون گاها Tab فاصله ی زیادی ایجاد میکنه.
نکته: برای اضافه کردن سطح های قبلی به قالب شماره گذاری از بخش 8، که با انتخابش توی قسمت 6 ظاهر میشه، حتی الامکان سعی کنید با دکمه های Home و End کار کنید برای رفتن به آخر خط یا اول خط، چون ممکنه نشانه گر اونجایی که نشون میده نباشه واقعا.
برای هر سطح، هدینگ های مختلف رو از قسمت 4 انتخاب میکنیم، دقت کنید که وقتی کار تموم شد و همه ی تنظیمات رو انجام دادید. بخش استایل ها آپدیت میشه و هدینگ ها شماره گذاری شده میشن.
روش دوم) تغییر یک قالب پیش فرض(پیشنهاد میشه)
در این مورد، از قسمت قالب های آماده، یکی رو انتخاب میکنیم و بعدش روی گزینه ی Define New MultiLevel List کلیک میکنیم، در اینصورت فقط از قسمت 6 که تو بخش قبل گفتم، مثلا نقطه ها رو انتخاب میکنیم و جاشون خط تیره میذاریم و تنظیمات دلخواه رو تغییر میدیم.
دقت کنید از لیست عکس دوم، مواردی که توشون اسم Heading هست، سطوح مختلف از قبل به استایل های هدینگ نسبت داده شدن ولی اونایی که عدد خالی هستن، باید از قسمت 4 که تو بخش قبلی توضیح دادم، خودمون نسبت دهی کنیم.
در انتها، اگر همه ی کارها رو درست انجام داده باشیم، عدد گذاری اتوماتیک به استایل های هدینگ اعمال میشه، مثلا برای قالبی که من درست کردم، استایل ها رو ببینید:
محتوای مخفی: عکس راهنما 4
نتیجه در عمل:
محتوای مخفی: عکس راهنما 5
از روی دکمه ی + جهت دار گوشه بالا که کل جدول رو انتخاب میکنه، کلیک کلید و بعد از انتخاب همه جدول، روی همون علامت یا جدول کلیک راست کنید و Table Properties بزنید، بعدش از سربرگ Row، گزینه ی مشخص شده رو فعال کنید:نقل قول:
محتوای مخفی: عکس راهنما 6
ویراستار؟ منظورتون خود غلط یاب ورد هست؟ یا نرم افزار خاصی مد نظرتونه؟نقل قول:
بهترین کار استفاده از Replace هست، مثل زیر:
محتوای مخفی: عکس راهنما 7
که تو بخش 2 کلمه ای که باید تصحیح بشه و تو بخش 3 کلمه ی جدید رو می نویسید.
بعد که گزینه ی 4 رو زدید، از جایی که اشاره گر هست، به پایین تمام کلمات رو چک میکنه، بعد پیغامی میاد که تا انتهای سند بررسی و جایگذاری شد، اگر میخواید از اول سند دوباره چک بشه، که برای اطمینان Yes رو بزنید. بعد تعداد جایگذاری ها رو هم نشون میده.
راه حل اول: چک کنید که متن شما Right to Left باشه و نه Left to Right.نقل قول:
راه حل دوم: اگر راه اول کار نکرد / تو پست اولتون، تذکری نوشتم درشت و قرمز، اونو رعایت کنید، درست میشه. الان شما اون عدد 2 رو از بخش 6 عکس سوم پاک کنید، بعدش دکمه ی Home رو بزنید و از قسمت 8 عکس دوم، از لیست Include level number from، گزینه ی Level 1 رو انتخاب کنید.
برای خودم اینجور نیست و همه ی موارد رو سمت چپ نشون میده تو تنظبمات و توی متن درست نشون میده. ولی توی ویندوز
سوال دوباره؟ ویراستار خود ورد؟ یا ویراستاری دیگه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تنها راهی که به ذهن من میرسه این هست که یک جدول ایجاد کنید، و از قسمت مشخص شده، تمام حاشیه ها رو بردارید، مثل اینکه هیچ جدولی وجود نداره(مثل طراحی صفحات وب).
محتوای مخفی: عکس راهنما 8
البته نظم و ترتیب ستونها و اینکه کی به ستون بعدی برید، دست خودتونه و اتوماتیک نمیشه. :n39:
موفق باشید :n40:
سلام
در ورد امکان نوشتن به صورت خمیده یا هلالی هست ؟ مثلا می خواهیم متن را در روی خطهای قرمز در عکس زیر بنویسیم.
البته متن زیاد نیست و چند تا کلمه است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام و خسته نباشید
یک فایل فارسی دارم که در ورد 2003 تایپ شده بود الان بردم توی 2013 باز کردم و بعد آوردم توی 2003 همه حروف به هم چسبیدند آیا روشی داره که این حروف از هم تفکیک بشوند یا خیر؟
لطفا راهنمایی بفرمایید؟
امکانش هست با اضافه کردن Word Art یک سری خمیدگی ها ایجاد کرد ولی نه به شکل اون عکس. اونطوری رو میشه توی فتوشاپ با Path درست کرد.نقل قول:
نمونه های ورد:
من هم قبلا اینجوری شد واسه ام یک بار، از ورد 2013 بردم تو ورد 2007، همه چی خراب شد. ولی دیگه دست بش نزدم چون فایل حیاتی بود و نمیشد ریسک کنم.نقل قول:
بهرحال یه روش هست که شاید تست کنید، به دردتون بخوره و کار کنه.
برای امتحان، یه تیکه از متن رو که مشکل داره انتخاب کنید، بعد طبق عکس زیر، تنظیمات Font رو باز کنید(تو مرحله اول، میانبر ترکیبی Ctrl+D هم کار میکنه). بعدش گزینه ی Spacing رو چک کنید، اگر Normal نبود، Normalـش کنید، اگر بود، به Expanded تغییرش بدید و اون باکس جلوش رو مقدارش زیاد کنید. پیش نمایش هم هست پایین.
بعد Ok بزنید، اگر درست شد که برای همه ی متن به کار ببرید، ولی اگر درست نشد، بهتره به همون ورد 2013 برگردید و دوباره دقت کنید که Save As بزنید و فرمت رو Word-2003 انتخاب کنید.
در کل بهتره که از وردهای با نسخه بالاتر، فایلی داخل ورد با نسخه پایینتر ویرایش نشه، چون نسخه های بالاتر نسخه های پایینتر رو میشناسن ولی برعکسش خیر
سلام خدمت دوستان من یه سوال دارم
چطوری میشه یه فایل رو همزمان در دوجا سیو کرد ؟؟ مثلا یکی تو درایو کامپیوتر و دیکری توی dropbox
یه بار قبلا به همچین راهکاری رو جایی خوندم ولی رد شدم از روش الان هر چی سرچ می کنم پیداش نمی کنم
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
با سلام، من جدیداً آفیس 2013 pro نصب کردم، ولی موقع نوشتن، وقتی Justify low میزارم، توی بعضی از کلمهها میبینم که بعضی از حروف، مثل اینکه دم داشته باشه میشه، بعد هر چی توی اون خط فاصله ایجاد میکنم دم اون حرف بیشتر میشه. ولی وقتی توی حالت justified میزارم درست میشه، مشکل چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
همونطوری که توی عکس مشخصه، ق در کلمه قابلیت، و ی در مییابد، دم دار شده!!
سلام
من پایان نامه ام رو توی 2010 طبق این آموزش درست کردم، الان آفیس 2013 نصب کردم، فایل اصلی که توی 2010 درست کردم درسته ولی وقتی تمام متن رو کپی میکنم توی یه فایل جدید (توی آفیس 2013)، بعضی کلمات دنباله دار میشه، البته وقتی توی حالت justified باشه مشکلی نیست ولی این حالت برای موقعی است که در حالت justify low باشه، ممنون میشم راهنمایی کنید
شکلی از مشکلم رو براتون میزارم
با سلام
یه مشکل دارم تو قسمت فهرست نویسی
1-عددا انگلیسی میوفته
2-یه حالت بهم ریخته میوفته و یه جاهایی نقطه نمیزاره
کلا خیلی داغون میوفته. عکسشم گذاشتم.
ممنون میشم جواب بدین.