حتما يه چيزي هست كه ميپرسم حالا نگاه بنداز بگو دمت گرم :31:نقل قول:
اين BDEMU رو بايد قبلش بريزي يا بعدش يا فرقي نداره:31:نقل قول:
Printable View
حتما يه چيزي هست كه ميپرسم حالا نگاه بنداز بگو دمت گرم :31:نقل قول:
اين BDEMU رو بايد قبلش بريزي يا بعدش يا فرقي نداره:31:نقل قول:
اومده حتي يه سايت ايراني هم داره واسش برنامه ميسازهنقل قول:يه نرم افزار توشه حتما بگير دسته اصليو از تقلبي تشخيص ميده يا بهت ميگه دستت سالمه من خودم سر همين اصي وکد:www.as-team.ir
تقلبي شك كردم اين نرم افزار و كه گرفتم رفتم دسته رو عوض كردم:31:
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
ديگه از شما بعيد بود :31:نقل قول:
حداقل اش 576 است بعدشم 720 که تو بازیا که من میکنم حداقل یعنیث خود سازنده بازی اونو رو 720p انداخته .نقل قول:
که اگه فول اچ دی باشه میره رو 1080 .
فرقی نمیکنه قبل یا بعدش . شما فقط نصبش کن . اصلا اگر نصب نکنب ارور میگیره حتما برا شما اوکی هست.
والا اون برنامه که تخیلیه. ما ازش خیری ندیدیم . دسته اصلم بزاری جلوش خط قرمز میاد اصلا با حرکت دسته و لرزش خیلی کم خط قرمز میاد مگه میشه خط قرمز یعنی خیلی کم نقط مقطه نیاد .......:27:نقل قول:
شما مگه پشت دستت بارکد نداره ؟ :31:
وبلاگ زیر برنامه های زیادی داره
کد:http://ps3jailbreak.mihanblog.com
دستت درد نکنه. وبلاگ ردیفیه. :31:نقل قول:
ببخشید دوستان من اون پچ از kmeaw رو لازم دارم که سیستم other os به منو اضافه میکنه . اگر کسی از دوستان لینکشو داره لطفا بده ما هم نصب کنیم. تو این سایتی که دوستمون گذاشته هست ولی لینکش خرابه.
از همه ی دوستای گلم ممنون .:31:
ببخشید این نرم افزار spoof دقیقا چه کاری انجام میده ؟؟؟
سلام
میخواستم بدونم این last game چه کاری رو انجام میده؟؟
نسخه هاش مثل مولتیمن متفاوته؟؟ یا همش یکیه
اگه بخوام بریزمش باید کدوم رو بریزم last-game 34 یا 35؟؟
ببین داداش این last game برای اینه که تشخیص بده اخرین بار قبل از خاموش کردن دستگاه کدوم بازی لود شده و بعد روشن شدن دستگاه همون بازیو لود کنه بدون اینکه دوباره به مولتیمن.نقل قول:
شما با cfw ه ک کردی یا با دانگل؟ اگه با cfw ه ک کردی 3.55 رو بریز اگه با دانگل -- کردی 3.41 رو بریز.
دوستان چون من نمیخوام کل مولتی من دوباره دانلود کنم خواهش میکنم یکی last game 3.55 رو برای من اپلود کنه.
نقل قول:
با cfw ه-ک کردم ...
بفرما واست upload کردم :
کد:http://s13.uploadbaz.com/files/8/vc8ly89bkd38hx/LAST_GAME_355.pkg