سلامنقل قول:
شما اگه پچ بازی ورژن 1.1 رو نصب کنی مشکل گرافیکش حل میشه :20:
Printable View
سلامنقل قول:
شما اگه پچ بازی ورژن 1.1 رو نصب کنی مشکل گرافیکش حل میشه :20:
خوب به خاطر داستانش و گرافيكش واقعا شاهكارهنقل قول:
بعدش شما ميگيد كه گرافيك خوبي نداره ولي براي اون زمان ( 2004 ) گرافيك فوق العاده اي داشته :13: خوب طبيعيه اگر با بازيهايي كه الآن اومدن مقايسه ميكنيد گرافيك پاييني داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به نظر من كه اين بازي هنوز هم تونسته هيجانشو حفظ كنه من نميدونم شما چرا ميگيد هيجان نداره
ممنون از دوستان بابت راهنمایی
امیدوارم من هم بتونم این بازی رو درک کنم
با تشکر
سلام به همه
من الان دارم با pro برای بار سوم میرم که نوشته راند 3
من الان هم اصلحه شارژی رو دارم هم شیکاگو رو هم آرپی جی بی نهایت رو
الان همه لباس اسپیشیال 2رو دارم
دیگه چیزی گیرم میاد یا نه؟
آره، باید تو قسمت Extra زیر بازی Mercenaris رو تا آخر بری و همه کاراکترها رو آزاد کنی اونم با 5 ستارهف اونوقت یه مگنوم میگیری که بش میگن توپ دستی با تیر بینهایتنقل قول:
بازی توپیه ولی تنها مشکلی که داره زاویه دوربینه تا میای یکی رو بکشی دورت گرد میشن!!!!!!!
تایید میشه :11:نقل قول:
خوب يكي از دلايل هيجانش همينه البته اين نظر منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و يك چيز ديگه لطفا پست هاي پشت سر هم نزنيد
ممنون
من DVD مربوط به biohazard رو دارم از اواسط بازي دمو ها رو نصفه پخش مي كنه يعني يه مقداري كمي از دمو رو نشون مي ده بعد ناگهان آدما غيب ميشن و گرافيك از حالت دمو به حالت بازي درمياد و فقط پشت زمينه نشون ميده و آدما رو نشون نميده و نمي فهمي كه چي ميشه..كسه ديگه هم اين مشكلو داشته؟؟ جايي هست كه بتونم دمو هاشو ببينم؟
سلام من هم این مشکلو داشتم ..
البته توی ویندوز سرویس پک 3.....یه سرویس پک 2 نصب کردم درست شد مشکلم هم دقیقا مشکل شما بود دوست عزیز در ضمن جایی که بازی نصب شده توی Foldre Movie دموهای بازی هست....
دیگه کلا این بازی چیزه دیگه ای نداره ؟نقل قول:
من بازم میخوام
خوب اگه یه بار بازی رو روی درجه سختی (profissiona) تموم کنی یه اسلحه پلاسمایی جالب بهت میده که میتونی باهاش دشمناتو چند ثانیه گیج کنی و یا یه دفعه سوراخشون کنی.نقل قول:
دیگه کلا این بازی چیزه دیگه ای نداره ؟
من بازم میخوام
این بازی مثل فیلم می مونه.اگه از اولین نسخش نبازی نمیفهمی که چه لذتی داره،حتی اگه نسخهای بعدیش جالب نباشه ، که بر عکس هر نسخه از نسخه قبلی زیباتر و جالب تر شده...نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب البته من میدونم که خیلی طرفدار داره ولی میشه بگید خوبیه این بازی به چیشه؟
گرافیکش؟
داستانش؟
گیم پلیش؟
البته من فقط نظر رو در مورد Gameplay گفتما هر چقدر هم که این بازی قشنگ باشه وقتی شما نتونی با عکس العمل سریع دشمن رو بکشی که حال نمیده
مثلا وارد یه اتاق میشه همون موقع یکی از پشت دیوار بهت حمله میکنه حدود 5 ثانیه طول میکشه تا بیای روی یارو نشونه گیری کنی تا بکشیش خوب این از نظر من ضد حاله
توی بازی باید آدم هیجان داشته باشه وقتی یکی حمله میکنه در کمتر از 1 ثانیه باید طرف رو بزنی
البته شاید شما عادت کردید و سرعت عملتون بالا باشه ولی من هر چی فکر کردم دیدم نمیتونم به این گیم پلی عادت کنم
بازم میگم انتقاد من فقط از نظر گیم پلی بود
گرافیک رو هم کاری ندارم چون خودتون قبول دارید که پایینه
حالا میشه یکی به من بگه چرا این بازی اینقدر طرفدار داره؟ جدی میخوام بدونم اصلا هم قصد توهین ندارم
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا موافقمنقل قول:
بايد داستان بازي دنبال بشه وگرنه ممكنه براتون جالب نباشه
البته بستگي داره به خاطر بازيش ميريد يا داستانش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل گفتی به خدانقل قول:
این بازی مثل فیلم می مونه.اگه از اولین نسخش نبازی نمیفهمی که چه لذتی داره،حتی اگه نسخهای بعدیش جالب نباشه ، که بر عکس هر نسخه از نسخه قبلی زیباتر و جالب تر شده...
من کلی خاطره دارم از این بازی حالا هر چی باشه که البته بازم به نظرم بازیش فوق العادست اونم که میگی دوساعت طول میکشه
فک کنم یه تنظیماتی داشت اتوماتیک رو هدف نشانه روی میکرد خیلی وقته بازی نکردم یادم نیست
دیگه تو اون حالت نیازی نداری خودت دوساعت هدف گیری کنی
همه سری های اویل این حالتو داشتن در آن واحد برمیگشت هدف پشت سریشو میزد
یادش بخیر منم اون بازی رو کردم البته فکر کنم 3 یال پیش بود که evil4 با 1000 تا بدبختی و حرف و حدیث از game cube برای ps2 پورت شد ولی بقول مجله بازینما بازی خوبی بود اما به سختی میشد به عنوان ادامه از سری evil قبولش کرد
منتظر evil 5 برای ps3 هستیم شدید در حد تیم ملی
به شرطی که داستانش از قبل نوشته شده باشه نه اینکه با تموم شدن یه قسمت داستان قسمت بعدو سر هم کنننقل قول:
بايد داستان بازي دنبال بشه وگرنه ممكنه براتون جالب نباشه
خب من فک میکنم هرچی به پایان نزدیکتر میشه جالب تر هم میشه راستی کسی کد این بازی رو برای ps2 نداره
داستان جالبی هم داره
کدوم ورژنش؟
نقل قول:
منظورت همون اسلحه شارژی هست؟
مثل اینکه پست قبلی منو ندیدی
گفتم با profissional دفه سوم هست که دارم بازی میکنم
الان هم اصلحه شارژی رو دارم هم آرپی جی بینهایت هم اون اسلحه شیکاگو تایپ رایتر
که توی save من نوشته round 3 بازی رو هم تو 6.30 ساعت تموم کردم ولی دیگه چیزی بهم نداد !
در ضمن برای ada هم شیکاگو رو دارم
لباس ها هم اسپشیال 1و 2 رو هم دارم
Resident Evil 4 روی جبش نوشته شده برای ps2
میدونم نسخه پال هستش یا ان تی اس سی؟
البته این بازی خودش چیت نداره شما می تونی از کدبریکر کمک بگیری
pal هستش اگه دارید بزارید
بفرمائید:
M
902A6EA8 0C0A8740
Max/Inf Health (Main)
1042DCF6 00000960
1042DCF8 00000960
Max/Inf Partners Hp
1042dcfa 00000258
1042dcfc 00000258
9999999 Ptas
2042DCEC 0098967F
Save Game to Rest Game Time
2042DCD4 00000000
Save Times Amount 0
0042DCDA 00000000
Iinfinite Ammo
2012020c 24420000
اینو خودم خیلی وقت پیش با کد بریکر امتحان کردم(CB6+)
ممنون این روی گیم شارک عملی هست من کد بریکر هم دارم گیم شارک 2.0:10::46:نقل قول:
مشکل توی بازی اویل 4:19::19:
توی مرحله ای که اشلی از دست ما فرار میکنه بعد تن دیوار دست و پاش بسته میشه چند سری ادم میکشیم تا به یجا که درش قفله میرسیم دره کنار یه حوضچه است بعد ما از اون کنار دیوار رد میشیم همین تور میری تا یه دمو میشه این دختره ایدا رو میبینیم که عینکشو پرت میکنه و ................
بعد ازاین که دمو تموم شد دیگه هیچ جایی نمیتونیم بریم یه جایی میرسیم چند تا میز و صندلی داره بعدش یه زنگ روی یک بوفه هست زنگ رو میزنیم بعد تابلو اونجاست جاش عوض میشه یه دری هم اونجاست که میله مانند است اون هم باز نمیشه درضمن توی کلید هامون فقد سر تکه اسب هستش تو رو خدا کمکم کنید
تو ps2 بازی میکنم
همون تايلويي كه گفتي بايد بطري توي تابلو رو بزني تا بشكنه
توی تابلو عکس مرغ سرخ شده است
چرا یه بطری سبز رنگ هم هست که باید بهش شلیک کنی.
هر کی سیو مرحله ی 4-5 یا 3-5
اپلود کنه.
با سلام
من ميخواستم اين بازي و با ماوس بازي كنم ولي نميدونم چه جوري.
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
اصلا حال نمیده پیشنهاد میکنم بیخیال موس و کیبورد شو با دسته برو
عزیزم یه پچ هست یه سرچ کن تا حالا کلی بار معرفی شده
دوستان من یک سوالی در مورد نوع دوربین تو این شماره از این بازی تو تاپیک res 5پرسیدم که یکی از دوستان هم لطف کرد جواب داد .اما بخاطر ارتباط این سوال با این تاپیک اینجا مطرح میکنم .
سوالم این بود که من آخرین رزیدنتی که بازی کردم res 3 بود میخاستم بدونم resident Evil 4 هم مثل شماره های قبلیش کارکتوهاشو از نمای باز نشون میده یا نما کلوزه .یعنی با چرخش کارکتور صحنه چرخش پیدا میکنه یا فقط خود نفر میچرخه ؟دوستمون گفت صحنه میچرخه .
در اینصورت هیچ راهی برای تغییر دوربین وجود نداره که صحنه ها رو مثل شماره های قبلی نشون بده (مثل بازیهای فوتبال pes و...).اگه نشه که باید قید این بازی مهیجو بزنم .:41:
آقا شما به چه چیزایی فکر میکنی این بازی حرف نداره اینو از من داشته باش برو بگیر لذت ببر این حرفا چیهنقل قول:
البته اگه سری های قبلو بازی کرد اصلا نیاز به گفتن من نیست نمیدونم چطوری طاقت میاری به خاطر بعضی معایب
کوچیکی که داره بازی رو انجام ندی برو بازی کن لذت ببر به این چیزاشم فکر نکن
موفق باشی
mist عزیز شما درست میگی اصلا این بازی 6-7 سال پیش زندگی من بود .اینقدر بازیو دور کرده بودم که دیگه چشم بسته هم میتونستم برم .خلاصه بگم عمرمو رو این بازی گذاشته بودم.اما مشکل اینه که بازیهایی که نوع دوربینشون اینجوریه یعنی صحنه میچرخه منو دچار سر گیجه و درد سر شدید میکنه تا حدی که تا چند ساعت سرم گیجه و حالم خرابه .:11:نقل قول:
حالا اگه راهی وجودداره بفرمایین .
با این اوصاف فقط امیدوارم شماره پنجش ویژگی تغییر دوربینو داشته باشه و مثل شماره های اولش نما باز باشه .تا زمان عرضه اون بازی روز شماری میکنم.
ممنون که جواب دادید.
من تو مرحله 2-5 که اون سنگ بزرگ رو به دیوتر میزنم بعد وارد در میشم
انتها سالن یه در قرمز رنگ هستش که 2 تا دستگیره داره به من این پیغام رو میده که یه کلید سری رو باید پیدا کنم
اما هرچی میگردم پیدا نمیکنم
میشه کمکم کنید یا اگه سیو مرحلشو دارین آپ کنید
ممنون
کیان
بايد به اشلي بگي جلوي يكي از دستگيره ها بايسته و خودت هم بري جلوي دستگيره ي ديگه در رو باز كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته 3 تا چراغ اون بالا روشن ميشه و هر وقت چراغ آخري روشن شد دكمه رو بزن تا در باز بشه
موفق باشيد